Eşimle bu günün tartışma konusu

Buradaki kadınların büyük çoğunluğu kocişlerinin iş yerindeki kadınlardı. O kadınlar kocişlerine zil zurna aşık olmuş üstlerine atlamak için fırsat kollayan hemcinsleriydi. Maalesef ki bu tür açılan konulara destek veren kadınlarımız da büyük bir çoğunluktu.
Şimdi, bir erkek tarafından aynı şey yapılıyor.
Kusura bakmayın ama kocanız, bağnaz ve yobaz. Bir kadınla bir erkeğin sohbetini, 50 li yaşlarda bir erkeğin sırf dikin diye getirdiği çiçeği yanlış anlayan (ki ben böylelerinin bir kadınla normal sohbet ederken bile cinselliği düşündüğüne inanırım. Çünkü ne demişler, kişi kendinden bilir işi) sığ bir adam.

Hayır anlatmayın demedim,eşinizin verdiği tepkiyi beklemiyor oluşunuza ve kim haklı diye sormaniza şaşırdım diyorum..yani ben eşimin neye nasıl tepkiler vereceğini adım gibi bilirim mesela.Hatta nasıl bir cümle kuracağını bile tahmin ederim genelde.

Hayır benim danışmak istediğim sürekli böyle tepkiler aldığım için acaba bende mi bir hata var yoksa onun bu düşüncesi mi yanlış? sorusuydu. Gelen cevaplardan da benim yanlış birşey yapmadığımı doğrulamış oldum.

Eşin çok, bahçıvan, uşak. şoför içeren hikaye okumuş galiba

Adam çiçek getiriyor demiş duyan da 101 tane gül aldı sanacak

lakin bana da bu muhabbeti çok uzatmışsınız gibi geldi

toprak lazımsa akşama toprak al kızımla çiçek dikeceğiz derim en fazla

çiçeğin fotosunu atmak birimdekilerle bahçeye indik de bahçıvan dikiyordu beğendim de otama getirdi de diye neden anlatılır ki

yani yüz yüze sohbet esnasında tamam da iş saatinde bunu anlatınca adam da çok önemsediğiniz hissi oluşmuş
Evet foto atmayabilirdim belki ama bu açıklamaları hep onun soruları üzerine yaptım. Sadece toprak getirir misin dedim sonra o sordu da sordu neden ne oldu ne muhabbeti geçti fln diye o anlattırdı.

Evet foto atmayabilirdim belki ama bu açıklamaları hep onun soruları üzerine yaptım. Sadece toprak getirir misin dedim sonra o sordu da sordu neden ne oldu ne muhabbeti geçti fln diye o anlattırdı.

ben sizi de eşinizi de tanımam ama ne bileyim bana çok uç geldi

birisi bana çiçek verdi ve toprak lazım ise bunu söylerim eşim de bunun sorgulamaz ama toprağı ne yapacaksın sorusuna çiçek dikeceğim deyince çiçeği nereden buldun moduna da girmez koca kadınım herhangi bir yerden çiçek edinebilirim yani

ay çiçekler güzel bak bu da fotoğrafı gibi bir şeyi hiç yapmam herhalde

o yüzden bana bu telefondaki bu tarz muhabbetler çok gereksiz geliyor

hatta şöyle söyleyeyim toprak istiyorsunuz neden hemen sabah sabah istediniz ki mesela

akşama isterdiniz başka alınacak birşeyler de isterken

ben sizi de eşinizi de tanımam ama ne bileyim bana çok uç geldi

birisi bana çiçek verdi ve toprak lazım ise bunu söylerim eşim de bunun sorgulamaz ama toprağı ne yapacaksın sorusuna çiçek dikeceğim deyince çiçeği nereden buldun moduna da girmez koca kadınım herhangi bir yerden çiçek edinebilirim yani

ay çiçekler güzel bak bu da fotoğrafı gibi bir şeyi hiç yapmam herhalde

o yüzden bana bu telefondaki bu tarz muhabbetler çok gereksiz geliyor

hatta şöyle söyleyeyim toprak istiyorsunuz neden hemen sabah sabah istediniz ki mesela

akşama isterdiniz başka alınacak birşeyler de isterken

Servisle gitti bugün işe hemen karşısında çiçekçi var öğle tatilinde dışarı çıkarsa alsın diye.

kadın olarak düşününce haksız diyorum eşinize. ama erkeklerin yerine kendimizi koyunca inanın bende şarteller atıyor... eşim aynı birimde tek erkek olacak ve kızlarla bahçeye hava almaya çıkacak o bahçede uçuşan kahkahalar kulağımı tırmaladı bile... bahçıvan konusunda bişey demem çünkü yaşı kıskanılmayacak yaş :)
kızlar bana göre erkekler korumak için kıskanır, kadınlar da hemcinslerine güvenmediği için böyle ortamlardan uzak tutmak ister kocasını. eşimi düşününce bana tuhaf geliyor iş ortamı haricinde çoğul hemcinsin arasında tek karşıcinsin bulunması. peki ben çıkmak ister miydim bahçeye evet ama onun yerine kendimi koyunca vazgeçerdim :) bu şahsi görüşüm, belki siz normal karşılayamayabilirsiniz, görüş meselesi

Kıskançlık asla sevgiden değildir.
Hele de böyle saçma konularda tepki veren güya korumacı! insanlar kendi yedikler fokları başkasına isnat ederler.
Kendileri yapıyor ki böyle düşünüyor.
yooo ben eşimi kıskanıyorum--ayarında---- ama çok şükür bişey yapmıyorum. ozaman bu kıskançlık sevgi değilde nereden geliyor içime? eşini kıskanmayan tek mahluk domuzdur. buda benim görüşüm.

yooo ben eşimi kıskanıyorum--ayarında---- ama çok şükür bişey yapmıyorum. ozaman bu kıskançlık sevgi değilde nereden geliyor içime? eşini kıskanmayan tek mahluk domuzdur. buda benim görüşüm.

Siz konuyu yanlış anlamışsınız ben sizin değil eşinizin tutumundan bahsedıyorum.
İslamcılar öyle soyler bılırım aynen domuza benzetırler kıskanmayanları ama hersey sızın de belırttıgınız gıbı dozunda olmayınca absurd durumlar olabılıyor. Sorununuzu cozersınız ınsallah ıyı gunler.

Eşimin iş yeri de yüzde doksan kadın ve eşim de onlar da sigara kullandığından sigaraya çıkıldığında beraber çıktıkları oluyordur illa ki ama iş yerindeki eşimden baya büyük yaşlardaki kadınlardan hatta yaşıt bile olsalar sıkıntı çıkartacak kadar kıskanmam. Ne işin var senin onlarla bahçede muhabbetine girmem. Bilmiyorum belki ben yapı olarak kıskanç değilim ama bu adam illa ki kadınlarla konuşacak engellesem sıkıntı çıkarsam benden gizli yapacak. Ne gerek var? Arada güven varsa kıskançlık sadece sıkıntı yaratır bana göre.

Konuda rahatsiz edecek hicbirsey yok.
Günlük konuşmalar.

Kusura bakmasin yani günlük konusmalar da yapmayacak mi insanlar?
Adam çiçek getirince ne oluyor yani
Öyle şey olmaz.

Yüz verip tepenize cikarmayin derim.
Yani kiminle konusacaginiza esiniz karar vermemeli .
O kadar uzun boylu değil. Evlilikte bu değil.

Bizim toplumda anlaşılmayan şey şu; Biriyle konusunca , biraz sohbet edince kimse kimse icin ilişki , flört yada yanlis düşünmüyor.

Her iki taraf da kendini bilirse hiçbir sorun çıkmıyor.
Test edildi onaylandi.
Ha bir taraf sapitirsa davranisla sözle ayarini verirsin.
Sürekli milleten kacarak mi yasayacagiz?

Evden daha çok işte vakit ayırıryoruz. bizde de 30 kişi çalışıyor 6.sı kadın geri kalan erkek. ve hepimiz sohbet edip bazen esprili muhabbetler oluyo. üstelik bunların arasında evlilerde var. bence eşiniz haksız .. Kendisi ne yapıyor işyerind ebence çikolata ile kendi işyerini bi ziyaret edin bakalım ortamda ne var ne yok...

Arkadaşlar merhaba, sabah eşimle bir mevzudan dolayı atıştık ben kendimi haklı buluyorum ama sizin de fikirlerinizi almak istedim tarafsız olarak.
Sabah işe geldiğimde odamdaki iş arkadaşlarımla bahçede oturalım dedik. O sırada da kurumun bahçıvanı çiçek dikiyordu. Aaa ne kadar güzelmiş isimleri ne bunların diye sordum o şekilde bir muhabbet açıldı konuşuldu sonra ben de alayım kızımla evde dikeriz dedim ben bir iki tane veriyim abla sana alma dedi yok gerek yok fln desem de ben odama geçtikten sonra baktım getirmiş. Teşekkür ettim. Eşime de çiçeklerin resmini atıp toprak alır mısın eve böyle böyle oldu diye anlattım.
Aman efendim benim ordakilerle bahçede ne işim varmış (bizim birimde tek kız benim ve doğal olarak erkek arkadaşlarla çıkmıştım bahçeye), bahçıvanla ne diye konuşuyormuşum, o bana neden çiçek getiriyormuş. Ki bahçıvan dediğimiz adam da 50li yaşlarda olmasına rağmen saygıdan bana abla diyen gayet efendi mesafeli bir adam.
Kendisi istiyor ki kimseyle konuşmayım, herkese sadece meraba diyim hiçbir muhabbetim olmasın kimseyle. Ama iş ortamında 8 saatimiz geçiyor ister istemez konuşuluyor robot gibi gidip gelemem ya. İnsanlarla konuşunca kendimi suçlu hissettirip artık öz güvenimi azalttığını hissediyorum. Ben mi yanlış yapıyorum, düşünüyorum, hissediyorum inanın artık kendimi sorgular oldum.
Kendisi muhabbet eden her kadına potansiyel var gözüyle baktığı için olabilir. Açık bir iletişiminiz varsa oturup sakin bir şekilde neden böyle düşündüğünün dibine inilebilir. Yoksa ve sizi çok rahatsız ediyorsa bir çift terapisine gitmenizi öneririm.

Back
X