- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.318
- 48
- 37
- Konu Sahibi x_muhendis_anne_x
eşiniz çok mu kıskanç neden böyle davranıyor kendisi nasıl iş ortamında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır anlatmayın demedim,eşinizin verdiği tepkiyi beklemiyor oluşunuza ve kim haklı diye sormaniza şaşırdım diyorum..yani ben eşimin neye nasıl tepkiler vereceğini adım gibi bilirim mesela.Hatta nasıl bir cümle kuracağını bile tahmin ederim genelde.
Evet foto atmayabilirdim belki ama bu açıklamaları hep onun soruları üzerine yaptım. Sadece toprak getirir misin dedim sonra o sordu da sordu neden ne oldu ne muhabbeti geçti fln diye o anlattırdı.Eşin çok, bahçıvan, uşak. şoför içeren hikaye okumuş galiba
Adam çiçek getiriyor demiş duyan da 101 tane gül aldı sanacak
lakin bana da bu muhabbeti çok uzatmışsınız gibi geldi
toprak lazımsa akşama toprak al kızımla çiçek dikeceğiz derim en fazla
çiçeğin fotosunu atmak birimdekilerle bahçeye indik de bahçıvan dikiyordu beğendim de otama getirdi de diye neden anlatılır ki
yani yüz yüze sohbet esnasında tamam da iş saatinde bunu anlatınca adam da çok önemsediğiniz hissi oluşmuş
Evet foto atmayabilirdim belki ama bu açıklamaları hep onun soruları üzerine yaptım. Sadece toprak getirir misin dedim sonra o sordu da sordu neden ne oldu ne muhabbeti geçti fln diye o anlattırdı.
ben sizi de eşinizi de tanımam ama ne bileyim bana çok uç geldi
birisi bana çiçek verdi ve toprak lazım ise bunu söylerim eşim de bunun sorgulamaz ama toprağı ne yapacaksın sorusuna çiçek dikeceğim deyince çiçeği nereden buldun moduna da girmez koca kadınım herhangi bir yerden çiçek edinebilirim yani
ay çiçekler güzel bak bu da fotoğrafı gibi bir şeyi hiç yapmam herhalde
o yüzden bana bu telefondaki bu tarz muhabbetler çok gereksiz geliyor
hatta şöyle söyleyeyim toprak istiyorsunuz neden hemen sabah sabah istediniz ki mesela
akşama isterdiniz başka alınacak birşeyler de isterken
yooo ben eşimi kıskanıyorum--ayarında---- ama çok şükür bişey yapmıyorum. ozaman bu kıskançlık sevgi değilde nereden geliyor içime? eşini kıskanmayan tek mahluk domuzdur. buda benim görüşüm.Kıskançlık asla sevgiden değildir.
Hele de böyle saçma konularda tepki veren güya korumacı! insanlar kendi yedikler fokları başkasına isnat ederler.
Kendileri yapıyor ki böyle düşünüyor.
hah ağzına sağlık bende bunu diyorum işteEsiniz haksiz.
Ama kabul edelim ki erkek de is yerinde tek erkek olsa hepsi kadin olsa esi kiskanir.
yooo ben eşimi kıskanıyorum--ayarında---- ama çok şükür bişey yapmıyorum. ozaman bu kıskançlık sevgi değilde nereden geliyor içime? eşini kıskanmayan tek mahluk domuzdur. buda benim görüşüm.
yok sizin için bahsettmedim ben, çoğul bayan ortamı olan yerden bahsettim.İyi de bahçede uçuşan bir kahkaha fln yok devlet kurumu burası cafe değil ki. Kah havadan sudan kah işle ilgili konuşulan bir ortam
Kendisi muhabbet eden her kadına potansiyel var gözüyle baktığı için olabilir. Açık bir iletişiminiz varsa oturup sakin bir şekilde neden böyle düşündüğünün dibine inilebilir. Yoksa ve sizi çok rahatsız ediyorsa bir çift terapisine gitmenizi öneririm.Arkadaşlar merhaba, sabah eşimle bir mevzudan dolayı atıştık ben kendimi haklı buluyorum ama sizin de fikirlerinizi almak istedim tarafsız olarak.
Sabah işe geldiğimde odamdaki iş arkadaşlarımla bahçede oturalım dedik. O sırada da kurumun bahçıvanı çiçek dikiyordu. Aaa ne kadar güzelmiş isimleri ne bunların diye sordum o şekilde bir muhabbet açıldı konuşuldu sonra ben de alayım kızımla evde dikeriz dedim ben bir iki tane veriyim abla sana alma dedi yok gerek yok fln desem de ben odama geçtikten sonra baktım getirmiş. Teşekkür ettim. Eşime de çiçeklerin resmini atıp toprak alır mısın eve böyle böyle oldu diye anlattım.
Aman efendim benim ordakilerle bahçede ne işim varmış (bizim birimde tek kız benim ve doğal olarak erkek arkadaşlarla çıkmıştım bahçeye), bahçıvanla ne diye konuşuyormuşum, o bana neden çiçek getiriyormuş. Ki bahçıvan dediğimiz adam da 50li yaşlarda olmasına rağmen saygıdan bana abla diyen gayet efendi mesafeli bir adam.
Kendisi istiyor ki kimseyle konuşmayım, herkese sadece meraba diyim hiçbir muhabbetim olmasın kimseyle. Ama iş ortamında 8 saatimiz geçiyor ister istemez konuşuluyor robot gibi gidip gelemem ya. İnsanlarla konuşunca kendimi suçlu hissettirip artık öz güvenimi azalttığını hissediyorum. Ben mi yanlış yapıyorum, düşünüyorum, hissediyorum inanın artık kendimi sorgular oldum.