eşimle buluşacağım nasıl konuşma yapmalıyım...

bu arada eşimle ayda 1 kez görüş var sadece 1 saat, telefonlada haftada 1 kez oda 10 dk...

birdaha ki görüş 10. ayda olacak..pek sık görüşemıyoruz

Son düzenleme:
okuyanlar bir cevap atın ,okuyup çıkmayın ne olur 4 günüm var eşimle görüşeceğim,üstte yazdığım gibi görüşme imkanımız pek yok, iyi değerlendirmem gerek 1 saat sürüyor görüş

öncelikle ALLAH kavuştursun, şimdi sizin tam olarak istediğiniz iş kurmak mı?
Size iş kurmuyorlarsa siz bir işe girin.

ama eşinizin ne alırsa annesinin üstüne yapması hiç hoş değil

o an ki duruma göre karar verirsin konuyu açıp aömayacağına.

şuan neyle geçiniyorsun?

maddi olarak paraya ihtiyacın olduğunu, bir gün gerçekten yalnız kalırsan kendi bşının çaresine bakmak zorunda olduğunu anlat.
benim eşimde çalışmamı istemiyordu. bende ona bir gün olurda biterse sırf onun yüzünden tekrar evlenmek zorunda kalacağımı söylemiştim. bana 1 ay olmadan iş buldu. bebeğimiz olacağı için işi bıraktım şimdi ama bebeğim 3-5 yaşına gelince tekrar başlamak istiyorum.

ona görümcenini dükkan açacağını da söyle ama iğnelercesine değil. her baan kendi yaşam mücadelesini veriyor. ben neden vermiyim diye söyle...

ayrıca cezaevindeki adama bunları söyleseniz bile nasıl bir psikolojiyle cevap verebilir ki size?

sorun tek çalışmanıza izin vermesiyse konuşarak halledersiniz
ama bana sadece iş değil gibi geldi
tartaklıyor falan demişsiniz

yaşınız kaç, eşiniz kaç yaşında

öncelikle ALLAH kavuştursun, şimdi sizin tam olarak istediğiniz iş kurmak mı?
Size iş kurmuyorlarsa siz bir işe girin.

ama eşinizin ne alırsa annesinin üstüne yapması hiç hoş değil

sağol canım...

problem benım çalışmam zaten,biryere işe girmekte bana uyar ama eşim imkanı yok diyor asla ben karımı çalıştırmam, e zaman ayır bana hafta sonları birşeyler yapalım, geleceğimiz için çalışmam gerek birdaha bu günler ele geçmez akarken testiyi doldurmak lazım beni rahat bırak güzel günler gelecekte bizi bekliyor sen bana güven hep böyle laflar..

evet hiç hoş değil ama annesi oğlum sen esnafsın batsan elinden herşeyin gider bu yüzden benım üstüme yap ne alıyorsan,böyle beynine giriyor

yorum yapmadan önce birşeye açıklık getirmek istiyorum.

ölmek istiyorum... diye bir konunuzda bebeğinizi kucağınıza aldığınızı yazmışsınız. şimdi çocuğum yok diyorsunuz. ben mi yanlış okudum?

o an ki duruma göre karar verirsin konuyu açıp aömayacağına.

şuan neyle geçiniyorsun?

maddi olarak paraya ihtiyacın olduğunu, bir gün gerçekten yalnız kalırsan kendi bşının çaresine bakmak zorunda olduğunu anlat.
benim eşimde çalışmamı istemiyordu. bende ona bir gün olurda biterse sırf onun yüzünden tekrar evlenmek zorunda kalacağımı söylemiştim. bana 1 ay olmadan iş buldu. bebeğimiz olacağı için işi bıraktım şimdi ama bebeğim 3-5 yaşına gelince tekrar başlamak istiyorum.

ona görümcenini dükkan açacağını da söyle ama iğnelercesine değil. her baan kendi yaşam mücadelesini veriyor. ben neden vermiyim diye söyle...

dükkanımız var oranın kirası hanımın üzerine yatsın dedi kiracıyı tembihledi adamda hesabıma yatırıyor eşim içeri girdiğinden beri..

bana birşey olursa benden kalanlar hem sana hem çocuklarımıza yeter bu yuzden cok calısıyorum dıyor,ama onda öyle vicdansız ana var ki Allah korusun eşime birşey olsa gözümüzün yaşına bakmaz kapının önüne koyar..

oğlu ceza evinde hergün sürtüyor,hiç üzülmüyor,mantığıda oğlum erkek ne yapsa yakışır ,hatta sevınıyor serbest kaldılar şimdi

evet görümcemin dükkan açacağını söylicem çok öncedende demiştim; çalışsın tabi gurbette istiyacları var iyi olur dedi direk:53: bunlar hep kayınvalıdemın sözleri eşimi böyle acındırıyor,bir yolunu buluyorlar..

ayrıca cezaevindeki adama bunları söyleseniz bile nasıl bir psikolojiyle cevap verebilir ki size?

sorun tek çalışmanıza izin vermesiyse konuşarak halledersiniz
ama bana sadece iş değil gibi geldi
tartaklıyor falan demişsiniz

yaşınız kaç, eşiniz kaç yaşında

yanı canım dedımya ıyı gunlerımızde oldu kötu günlerımızde oldu,kafam çok karışık hangi tarafın ağır bastığını anlayamıyorum..
kayınvalıdemın gazıyla çok kavgamız oldu tartakladı vs. onun yuzunden ,ama şimdiye kadar boşanmadıysam vazgecılmeyen yanlarıda oldu..karar veremıyorum,evlılıgımın özetını kısaca yazdım,bir yol gösterın dıye,olayın ıcınde olmadıgınız ıcın daha sağlıklı kararlar söyleyebılırsınız bana..
yasım 27 eşimde 36

yavaş yavaş işleyeceksin eşini, benim de bir arkadaşım var erkek aile dostumuz, çalışmayan bir eş istiyordu öyle de evlendi

şimdilerde çalışsın istiyor, ee çocuk oldu tek maaşla dönmüyor diye razı oldu

her zaman bir bayanın çalışmasından yanayım

sadece maddi anlamda da değil, bayan çalıştımı kendine daha bir güveni geliyor

yorum yapmadan önce birşeye açıklık getirmek istiyorum.

ölmek istiyorum... diye bir konunuzda bebeğinizi kucağınıza aldığınızı yazmışsınız. şimdi çocuğum yok diyorsunuz. ben mi yanlış okudum?

bu hesabı üc arkadas kullanıyoruz girip konu acıyoruz takıldıgımız zaman,o ben değilim arkadasımın cocugu:emir_bebek: maasallah:nazar: 1 yaşına basacak konum dağılmasın

evet benım konuma yorum alayım:1:

bu hesabı üc arkadas kullanıyoruz girip konu acıyoruz takıldıgımız zaman,o ben değilim arkadasımın cocugu:emir_bebek: maasallah:nazar: 1 yaşına basacak konum dağılmasın

evet benım konuma yorum alayım:1:

Allah analı babalı büyütsün..

bence eşinize yargılar veya kaba tabirle posta koyar tarzda değil de, ihtiyaçlarınızdan ve mutluluğunuzdan bahsederek konuyu alttan alttan hissettirin önce derim ben..

yavaş yavaş işleyeceksin eşini, benim de bir arkadaşım var erkek aile dostumuz, çalışmayan bir eş istiyordu öyle de evlendi

şimdilerde çalışsın istiyor, ee çocuk oldu tek maaşla dönmüyor diye razı oldu

her zaman bir bayanın çalışmasından yanayım

sadece maddi anlamda da değil, bayan çalıştımı kendine daha bir güveni geliyor

ay canım zaten eşimin korkusuda buya çalışırsam gözüm acılır değişirim kendıme güvenım gelır onu takmam:1:kayınvalıdem hep böyle doldurdu adamı

ben cok dedım o lafları çalısayım eve yardım ederım,sen kendın calıstıgınla gelecek yap dedım yok anam yok adam inada bindirdi

Allah analı babalı büyütsün..

bence eşinize yargılar veya kaba tabirle posta koyar tarzda değil de, ihtiyaçlarınızdan ve mutluluğunuzdan bahsederek konuyu alttan alttan hissettirin önce derim ben..

amin ,tesekkurler

hmmm direk söylemeyım niyetımı,ters teper fılan ,başka?

yanı canım dedımya ıyı gunlerımızde oldu kötu günlerımızde oldu,kafam çok karışık hangi tarafın ağır bastığını anlayamıyorum..
kayınvalıdemın gazıyla çok kavgamız oldu tartakladı vs. onun yuzunden ,ama şimdiye kadar boşanmadıysam vazgecılmeyen yanlarıda oldu..karar veremıyorum,evlılıgımın özetını kısaca yazdım,bir yol gösterın dıye,olayın ıcınde olmadıgınız ıcın daha sağlıklı kararlar söyleyebılırsınız bana..
yasım 27 eşimde 36

her eevlilikte oluyor iyi kötü günler, birçok erkek annesinin gazına gelip eşine çatıyor,
keşke bu olmasa, kaynanalar oğullarını doldurmasa,
bu şidder olayı ne derece ve ne sıklıkla oluyor

hani demişsinya annemlerde çok rahatım sadece maddi anlamda mı yazıyorsun bunu yoksa eşinle başka sıkıntılar oldu mu

ben şunu anlamadım senin istediğin bizden şu değil mi, eşine çalışmak istediğini söyleyeceksin ama nasıl söyleyeceğin konusunda yardım istiyorsun değil mi?

Son düzenleme:
Yasca buyursunuz benden ablacim diycem. Benim babam da 18 ay hapis yattı senin kayınvalideyle olan sorunlardan annemde cok çekti. Bizi sokağa atmak istemeler kendi evimizi satmaya çalısmalar falan. Annem bunların hepsini babama yansitti ceza evine 90 kilo giren adam 65 kilo çıktı. Hastalandı üzüldü yıprandı sacları bembeyaz oldu. Cezaevi koşulları cok kötü Allah düşmanıma yaşatmasın babamin bu denli çökmesinde Cezaevi'nin yüzde 40 etkisi varsa bizim yüzde 60 vardı. Onu cok üzdük her görüşte kavga çıktı Ağlayarak donduk eve. Babam çıktı neler yaşadığını hep anlattı. Biz onla ettigimiz kavgaları hep icine attığını yaşadığı zorlukları vs. Bana bunu neden yaşattınız dedi ben burdayken hiç bişey yapamamanin caresizligindeyken beni daha büyük sıkıntılara soktunuz dedi. Kısaca babam çoktu.....

Ablacim sen sen ol on simdi bişey yansıtma. Orda durumlar kötü zaten kim bilir kimlerle muhattap oluyo. Bu donemde sen onun suyuna git ki çıktığında karşılığını alasin derim ben.

Allah kavuştursun.

yukarıda bir rkadaş bahsetmiş babasının durumundan..katılıyorum ona. bambaşka psikolojisi vardır eşinin

sen yüklenme fazla, şimdi dışarı çıkamadı için çalışmana izin vereceğini sanmıyorum

dışardayken izin vermiyorsa biraz zor gibi, damarını bulmak lazım işte baskıyla değil de

her eevlilikte oluyor iyi kötü günler, birçok erkek annesinin gazına gelip eşine çatıyor,
keşke bu olmasa, kaynanalar oğullarını doldurmasa,
bu şidder olayı ne derece ve ne sıklıkla oluyor

ayrılmayı düşünürsen sebebi ne olacak yani neden annenlerin eviyle karşılaştırdın?

hani demişsinya annemlerde çok rahatım sadece maddi anlamda mı yazıyorsun bunu yoksa eşinle başka sıkıntılar oldu mu

ben şunu anlamadım senin istediğin bizden şu değil mi, eşine çalışmak istediğini söyleyeceksin ama nasıl söyleyeceğin konusunda yardım istiyorsun değil mi?
yani boşanmak falan değil ona göre yorum yapalım

evet haklısın keşke olmasa bunlar ,keşkeeee,,kayınvalıdem bır adım atsa on adım gıdeceğım ama hep bi istememezlık cekememezlık dul görumcem yüzüme sizin mutlu olmanızı istemıyorum,ben dulum siz böyle güldükce benım gücüme gidiyor dedi:53:

annemlerın evınde rahatım çalışmama izin verıyorlar,bu kavgalardan onlarda cok üzüldü sen bilirsin kızım ister boşan ister devam et hayat senın,ama çocugunda yokken kararını ver ilerde dahada zorlaşır dıyorlar..
eşimle maddi sıkıntılar oluyor kredili birsürü birşeyler aldı onları ödemeye çalışıyor bu yüzden çok çalışıyor gece gündüz üstü başı çamur içinde geldiği bile oluyor sonra bak bırde senın gönlunu yapıyorum bu yorgunlukla sabah kadar oturuyorum sohbet edıyoruz vs.,bunların hepsi gelecek için diyor ama anasının üzerinde herşey mal mulk

ben aslında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bu evlilik için çok çaresizim ,ilerisini düşünemıyorum..boşanmak yada boşanmamak bilmiyorum..

Back
X