Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle ALLAH kavuştursun, şimdi sizin tam olarak istediğiniz iş kurmak mı?
Size iş kurmuyorlarsa siz bir işe girin.
ama eşinizin ne alırsa annesinin üstüne yapması hiç hoş değil
o an ki duruma göre karar verirsin konuyu açıp aömayacağına.
şuan neyle geçiniyorsun?
maddi olarak paraya ihtiyacın olduğunu, bir gün gerçekten yalnız kalırsan kendi bşının çaresine bakmak zorunda olduğunu anlat.
benim eşimde çalışmamı istemiyordu. bende ona bir gün olurda biterse sırf onun yüzünden tekrar evlenmek zorunda kalacağımı söylemiştim. bana 1 ay olmadan iş buldu. bebeğimiz olacağı için işi bıraktım şimdi ama bebeğim 3-5 yaşına gelince tekrar başlamak istiyorum.
ona görümcenini dükkan açacağını da söyle ama iğnelercesine değil. her baan kendi yaşam mücadelesini veriyor. ben neden vermiyim diye söyle...
ayrıca cezaevindeki adama bunları söyleseniz bile nasıl bir psikolojiyle cevap verebilir ki size?
sorun tek çalışmanıza izin vermesiyse konuşarak halledersiniz
ama bana sadece iş değil gibi geldi
tartaklıyor falan demişsiniz
yaşınız kaç, eşiniz kaç yaşında
yorum yapmadan önce birşeye açıklık getirmek istiyorum.
ölmek istiyorum... diye bir konunuzda bebeğinizi kucağınıza aldığınızı yazmışsınız. şimdi çocuğum yok diyorsunuz. ben mi yanlış okudum?
bu hesabı üc arkadas kullanıyoruz girip konu acıyoruz takıldıgımız zaman,o ben değilim arkadasımın cocugumaasallah
1 yaşına basacak konum dağılmasın
evet benım konuma yorum alayım![]()
yavaş yavaş işleyeceksin eşini, benim de bir arkadaşım var erkek aile dostumuz, çalışmayan bir eş istiyordu öyle de evlendi
şimdilerde çalışsın istiyor, ee çocuk oldu tek maaşla dönmüyor diye razı oldu
her zaman bir bayanın çalışmasından yanayım
sadece maddi anlamda da değil, bayan çalıştımı kendine daha bir güveni geliyor
Allah analı babalı büyütsün..
bence eşinize yargılar veya kaba tabirle posta koyar tarzda değil de, ihtiyaçlarınızdan ve mutluluğunuzdan bahsederek konuyu alttan alttan hissettirin önce derim ben..
yanı canım dedımya ıyı gunlerımızde oldu kötu günlerımızde oldu,kafam çok karışık hangi tarafın ağır bastığını anlayamıyorum..
kayınvalıdemın gazıyla çok kavgamız oldu tartakladı vs. onun yuzunden ,ama şimdiye kadar boşanmadıysam vazgecılmeyen yanlarıda oldu..karar veremıyorum,evlılıgımın özetını kısaca yazdım,bir yol gösterın dıye,olayın ıcınde olmadıgınız ıcın daha sağlıklı kararlar söyleyebılırsınız bana..
yasım 27 eşimde 36
her eevlilikte oluyor iyi kötü günler, birçok erkek annesinin gazına gelip eşine çatıyor,
keşke bu olmasa, kaynanalar oğullarını doldurmasa,
bu şidder olayı ne derece ve ne sıklıkla oluyor
ayrılmayı düşünürsen sebebi ne olacak yani neden annenlerin eviyle karşılaştırdın?
hani demişsinya annemlerde çok rahatım sadece maddi anlamda mı yazıyorsun bunu yoksa eşinle başka sıkıntılar oldu mu
ben şunu anlamadım senin istediğin bizden şu değil mi, eşine çalışmak istediğini söyleyeceksin ama nasıl söyleyeceğin konusunda yardım istiyorsun değil mi?
yani boşanmak falan değil ona göre yorum yapalım