açıkça söyleyin o sizi dışarıdayken düşündümü ettiklerini yaparken sizde içinizdekileri söyleyin ama sonunda seni seviyorum sırf bunlar için katlandım ama şuan dönüp bakıyorum yaptıklarımın karşılığı boş......
içinizdekileri dökün derken ailen böyle yaptı ses etmedin, annen kızlarına benden esirgediğin herşeyi yaptı ama bana gelince amann yapma benim gözüm kayıyorsa onlarında gözü kayar sen bana böye bir laf ederlerken bile ses etmedin ağladım sustum... tartakladın seviyorum dedim yanında oldum.... sen hep aileciydin ben hep senci ben senin peşinde sen ailenn peşinde birtek onlar yokken bana dönüp baktın bana ve ben bunları görmemezlikten geldim hep yeterki mutlu olalım diye....
cnmm aslında daha yazmak istiyorumda gece gece toparlayamıyorummm....
buarada bir avukatla görüş, eşimi ailesi kandırdığı için tüm yaptığımız birikimlerle annesinin üstüne mülk yaptı bunları ispatlamak için ne yapabilirim nasıl hakkımı alabilir diye konuş danış.... tazminatının yüklü olması açısından ailesin,n falan sana nasıl davrandığına dair kanıt toplamaya çalış, eşin ile ilgilide
buarada eşin ne zaman çıkacak
cevabın için teşekkürler...tek tek okuyup beynime kazıyorum ..görüşe gittiğimde konuşacağım sağol