• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ciddi bi konuşma

İlerde çocuk olunca zaten kısıtlanacaktır gezmeler. O yüzden gezip tozun bence. İnsanın içinden de gelmeli evet ama eşiniz için bazen yapın bunu.

sorun nerde anlamadım eşiniz sizi yanında görmek istiyor ki birçok kadın eşim beni götürmüyor diye dert yanarken eğlenin ne var ki kasmayın kendinizi hatta bir akşam siz teklif edin dışarı çıkmayı bende gündüz gezmekten çok gece gezmeyi severim eşiniz için yapmalısınız ne kaybedersiniz ki

Anlaşın haftanın bir kaç günü beraber evde oturun, bir kaç günü beraber dışarı çıkın

Kızlar merhaba 2 senelik evliyiz çocuğumuz yok .8 sene çıkıp çok zorluklarla evlendik .eşim Özünde çok iyi biri beni çok sever bi hasta olayım başımdan ayrılmaz aileme resmen tapar hepsi ile iyi geçinir onlara sürekli hediyeler alır bana da ole tabi ne istesem alır yapar tatillere götürür paranın hiç Hesabını yapmaz ailesi iyi değil diye görüştürmez mesela Özgür bırakır beni.ama Gelgelelim kötü bi huyu var gece gezmelerini çok seviyo çok mutlu oluyo ama ben hiç sevmiyorum evde pijamayla oturan bunu seven biriyim ama o hiç ole değil aşırı sosyal bi insan tanımadığı yoktur telefonu hiç susmaz.dün benimle ciddi bi konuşma yaptı durumun ciddiyetini farkettim ben de onunla gece çıkmalıymışım herkesin eşi yanındaymış ben yokmuşum aklı ben de kalıyormuş gezdiğinden de bişey anlamıyormuş bi hafta sonu evde oturup bi hafta sonu bara konsere gitmekiymişiz ben bu şekilde hiç mutlu değilim dedi ölece kaldım bişey demedim ne olur katlansan arkadaslarıma 15 güne haftaya bir ne olur yani beni çok mutlu edersin neden arkadaslarımı Eğlenmeyi seviyorlar diye sevmiyorsun dedi zaten herseyi istediğin gibi yaptım dedi burda doğru oturduğumuz ev balayımız Düğünümüz hiç bi masraftan kaçmadan kendi Dişi ile tırnağı ile yaptı bu kadar çalışıyorum para kazanıyorum neden seni koluma takıp bi akşam eğlendirmiyorum bence senin için geçmiş hayattan zevk almıyorsun dedi kızlar Karışık oldu sanırım durum bu sizce eşim HAKLI mı söz konusu dışarı çıkmak olunca beni kırıyo baska her konu da her dediğimi isteyerek severek yapıyo bilmiyırum hangimiz haklıyız
kırmamıs kı adam senle gezmek istiyo eglenmek istiyo tamam belkı sende yoruluyorsun ve uzun bir ilişkın olmus onunla doymusta olabılırsın.adamın kanı kaynıo ee cocukta yok henüz daha ne neden gezmeyelım dıyor.ayak uydur dicem ama canım bu seferde rol icabı yanında keyıf alamıcaksın,bak baskalarınada özenmıs herkesın karısı yanında dıe kız bırgün koluna ona eslık eden bı hatun bulursa sasırma :dondurma:

Töbe dedim, üyeliğimi sildirdim.uzaktan yorum yapmadan takip ediyorum bir süredir.
Yeminle bana üyelik açtırdınız :KK53:
Hakikaten şaka gibi ..
Daha ne istiyorsun diye sormazlar mı adama :deli:
Allah korusun bi gün biri kapıverir , pişman olursun.eşinin yanında ol..

sen bu derdi al öp başına koy başının üstünde taşı bacım :KK25:
tek derdin bu olsun Rabbim başka dert vermesin

şımarmışsınız.

Bence de hanfendi çok şımarık. Derde bakar mısınız :) arkadaşım eşin daha napsin istersin seni sevdiğini çok değer verdiğini gostermek icin? Sen de biraz uyum sağlamaya calissana, adam ne güzel gelmis anlatmış sensiz bir tat alamıyor demek ki eglencesinden bir şey anlamiyor yanında istiyor karısını. Gitsene.

sorun nerde anlamadım eşiniz sizi yanında görmek istiyor ki birçok kadın eşim beni götürmüyor diye dert yanarken eğlenin ne var ki kasmayın kendinizi hatta bir akşam siz teklif edin dışarı çıkmayı bende gündüz gezmekten çok gece gezmeyi severim eşiniz için yapmalısınız ne kaybedersiniz ki
Annem yuzunu goren cennetlik :KK53:

Ayrica ben yazılanlara katılmıyorum, esi nasil evde oturmaktan hoslanmiyorsa konu sahibi de disari cikmaktan konsere bara gitmekten hoslanmiyor olabilir. Mutsuz oluyor olabilir. Sorun 8 yila ragmen bu kadar farkli görüşleri oldugunu farketmemeleri yada etmelerine ragmen evlenmeleri.

Burada onca olumsuz konudan sonra seni taşlarlar daha ne istiyorsun iste, birçok kadının arayıp bulamadığı koca modeli tek derdin bu olsun

Kızlar merhaba 2 senelik evliyiz çocuğumuz yok .8 sene çıkıp çok zorluklarla evlendik .eşim Özünde çok iyi biri beni çok sever bi hasta olayım başımdan ayrılmaz aileme resmen tapar hepsi ile iyi geçinir onlara sürekli hediyeler alır bana da ole tabi ne istesem alır yapar tatillere götürür paranın hiç Hesabını yapmaz ailesi iyi değil diye görüştürmez mesela Özgür bırakır beni.ama Gelgelelim kötü bi huyu var gece gezmelerini çok seviyo çok mutlu oluyo ama ben hiç sevmiyorum evde pijamayla oturan bunu seven biriyim ama o hiç ole değil aşırı sosyal bi insan tanımadığı yoktur telefonu hiç susmaz.dün benimle ciddi bi konuşma yaptı durumun ciddiyetini farkettim ben de onunla gece çıkmalıymışım herkesin eşi yanındaymış ben yokmuşum aklı ben de kalıyormuş gezdiğinden de bişey anlamıyormuş bi hafta sonu evde oturup bi hafta sonu bara konsere gitmekiymişiz ben bu şekilde hiç mutlu değilim dedi ölece kaldım bişey demedim ne olur katlansan arkadaslarıma 15 güne haftaya bir ne olur yani beni çok mutlu edersin neden arkadaslarımı Eğlenmeyi seviyorlar diye sevmiyorsun dedi zaten herseyi istediğin gibi yaptım dedi burda doğru oturduğumuz ev balayımız Düğünümüz hiç bi masraftan kaçmadan kendi Dişi ile tırnağı ile yaptı bu kadar çalışıyorum para kazanıyorum neden seni koluma takıp bi akşam eğlendirmiyorum bence senin için geçmiş hayattan zevk almıyorsun dedi kızlar Karışık oldu sanırım durum bu sizce eşim HAKLI mı söz konusu dışarı çıkmak olunca beni kırıyo baska her konu da her dediğimi isteyerek severek yapıyo bilmiyırum hangimiz haklıyız
canım konu çok enteresanmış. Ben de eşimle her haftasonu dışarı çıkarım ve bundan çok keyif alırım. Senin evde yalnız kalıp daha mutlu olman çok ilginç

Back
X