• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ciddi bi konuşma

Ben esinizi hakli buldum. Bazen esler birbirleri icinde biseyler yapmali dozunu iyi ayarlayip diye dusunuyorum

Gerçekten büyük dert.Madem sizin evde oturmak istemeniz saygı göstermiyor hazırda çocuk ta yokken ayrilin gitsin.Nasıl farketmediniz bu kadar saygısız bir insan olduğunu hayret doğrusu.
Hiçbirşeyinizi eksik etmiyormuş ne olmuş.sanki yaşama sebebiniz bu..
Odun resmen odun..

Eşin haklı falan değil ne mana iç geçmesi?

Sefalet içindeler bence vur patlasın çal oynasın,alkol aksın leş gibi bi eğlence anlayışı.

Kimi sever eğlenir, kimi ben gibi sevmez kimi sen gibi sakinliği sever normaldir yani kimse kimseyi senin için geçmiş şeklinde suçlayamaz.

Bence eşinle hayat görüşün çokta uyuşmuyor alışkında değilsin zaten bi dene istersen ama bence kafan kaldırmaz cıstak cıstak

Az önce çeyiz çıkıyordu civar sitelerden birinden davulun sesi kesildi ama hala beynim zonkluyor yan dairemdekiler de halay çekiyorlardı mesela

Neyse eşine sükunetten keyif alabilmek nasip olsun o sana uysun dilerim.

8 sene boyunca sevgili iken huyunuzu suyunuzu ozumsemeniz gerekirdi sanki. Ya siz ozamanlar ayak uyduruyordunuz zorla? Ya da esiniz kendini skip size uyuyormus demek ki? Uzuluyorum boyle seylere. Bende 10. Yilimda evlenebildim. Ikimizde huyluyuz. Ama herkes daha ilk gunden tum kartlarini acik oynadi. Smdi kimse kmseye birsey diyemiyor. Yerine gore ikimizde birbrmize uyarak hareket ediyoruz.sizde rahatsizlik seviyenize gore davranmalisiniz.

İç geçmesi değil de huy bu herkes aynı şeylerden hoşlanmaz, bu normal bir şey.
Ama konuşması mantıklı, ne güzel yanında istiyor sizi.

Adam haklı,hep bana hep bana olmaz ki,çoğu erkek karısı gelmesin yanında gece gezmelerine diye yok iş için yok bilmem ne diye uyduruk senaryolar yazıyor,ama sizin yokluğunuzu hisseden bir eşiniz var,adamı yalnız bırakmayın.

Bi tuhaf konusma. Genelde kadınlar eşleri tek cıkıyor diye gönül koyar. Gideceksiniz tabi tek basına ben olsam asla bırakmam. Şeytan doldurur tekken mazallah.
Evet yaa burda neler var neler kadinlar esleri onlari goturmuyor diye sikayetciler bnce de tek birakmamak lazim erkek sonucta erkek yani iyyyyy erkek deyince midem bulanir hale geldi artik

Kızlar merhaba 2 senelik evliyiz çocuğumuz yok .8 sene çıkıp çok zorluklarla evlendik .eşim Özünde çok iyi biri beni çok sever bi hasta olayım başımdan ayrılmaz aileme resmen tapar hepsi ile iyi geçinir onlara sürekli hediyeler alır bana da ole tabi ne istesem alır yapar tatillere götürür paranın hiç Hesabını yapmaz ailesi iyi değil diye görüştürmez mesela Özgür bırakır beni.ama Gelgelelim kötü bi huyu var gece gezmelerini çok seviyo çok mutlu oluyo ama ben hiç sevmiyorum evde pijamayla oturan bunu seven biriyim ama o hiç ole değil aşırı sosyal bi insan tanımadığı yoktur telefonu hiç susmaz.dün benimle ciddi bi konuşma yaptı durumun ciddiyetini farkettim ben de onunla gece çıkmalıymışım herkesin eşi yanındaymış ben yokmuşum aklı ben de kalıyormuş gezdiğinden de bişey anlamıyormuş bi hafta sonu evde oturup bi hafta sonu bara konsere gitmekiymişiz ben bu şekilde hiç mutlu değilim dedi ölece kaldım bişey demedim ne olur katlansan arkadaslarıma 15 güne haftaya bir ne olur yani beni çok mutlu edersin neden arkadaslarımı Eğlenmeyi seviyorlar diye sevmiyorsun dedi zaten herseyi istediğin gibi yaptım dedi burda doğru oturduğumuz ev balayımız Düğünümüz hiç bi masraftan kaçmadan kendi Dişi ile tırnağı ile yaptı bu kadar çalışıyorum para kazanıyorum neden seni koluma takıp bi akşam eğlendirmiyorum bence senin için geçmiş hayattan zevk almıyorsun dedi kızlar Karışık oldu sanırım durum bu sizce eşim HAKLI mı söz konusu dışarı çıkmak olunca beni kırıyo baska her konu da her dediğimi isteyerek severek yapıyo bilmiyırum hangimiz haklıyız
Çocuk yapin..
Gezmek ister gezemezsiniz.

Daha ne istiyorsun ki biz adami disari cikaralim diye neler yapiyoruz seninki masallah senin de ona katilmani istiyor..Keske gezmeyi eglenmeyi seven bir kocam olsaydi bi avm ye götürur burnumdan getirir.

Daha ne istiyorsun canım, eşin haklı. Sende belki onlarla çıktıkça seversin eşinin arkadaşlarını en azından dene. Eşinde mutlu olsun olmazsa yapamazsan yine de denedim dersin birşey derse bir daha..

bir kere sizsiz cikar iki kere sizsiz cikar,bu boyle senelerce devam ederse bi bakmissiniz yanina baskasini takip cikmis.
yalniz birakmayin esinizi.

Evlilik karşılıklı fedakarlık varsa yürür. O sizin için o kadar şey yapıyorken siz de alt tarafı 15 günde bir onunla dışarıda eğleneceksiniz. Eşinizi kırdığınıza değmez. Kaldı ki adam haklı...

Kızlar merhaba 2 senelik evliyiz çocuğumuz yok .8 sene çıkıp çok zorluklarla evlendik .eşim Özünde çok iyi biri beni çok sever bi hasta olayım başımdan ayrılmaz aileme resmen tapar hepsi ile iyi geçinir onlara sürekli hediyeler alır bana da ole tabi ne istesem alır yapar tatillere götürür paranın hiç Hesabını yapmaz ailesi iyi değil diye görüştürmez mesela Özgür bırakır beni.ama Gelgelelim kötü bi huyu var gece gezmelerini çok seviyo çok mutlu oluyo ama ben hiç sevmiyorum evde pijamayla oturan bunu seven biriyim ama o hiç ole değil aşırı sosyal bi insan tanımadığı yoktur telefonu hiç susmaz.dün benimle ciddi bi konuşma yaptı durumun ciddiyetini farkettim ben de onunla gece çıkmalıymışım herkesin eşi yanındaymış ben yokmuşum aklı ben de kalıyormuş gezdiğinden de bişey anlamıyormuş bi hafta sonu evde oturup bi hafta sonu bara konsere gitmekiymişiz ben bu şekilde hiç mutlu değilim dedi ölece kaldım bişey demedim ne olur katlansan arkadaslarıma 15 güne haftaya bir ne olur yani beni çok mutlu edersin neden arkadaslarımı Eğlenmeyi seviyorlar diye sevmiyorsun dedi zaten herseyi istediğin gibi yaptım dedi burda doğru oturduğumuz ev balayımız Düğünümüz hiç bi masraftan kaçmadan kendi Dişi ile tırnağı ile yaptı bu kadar çalışıyorum para kazanıyorum neden seni koluma takıp bi akşam eğlendirmiyorum bence senin için geçmiş hayattan zevk almıyorsun dedi kızlar Karışık oldu sanırım durum bu sizce eşim HAKLI mı söz konusu dışarı çıkmak olunca beni kırıyo baska her konu da her dediğimi isteyerek severek yapıyo bilmiyırum hangimiz haklıyız
Ah canım benim şu KK'da ne dertler, ne kocalar var bi bilsen.. Böyle bi adam kaldımı ki acaba.. Kocan haklı, sana tavsiyem kıymetini bil hoş tut adamı, dışarıda tek yollama mazallah kaparlar böyle adamı, sende evde pijamalarla ömür boyu ağlarsın

Bebisin oldugunda anlarsin, ozamanda keşke diyeceksin, ama keşke de yardim edemiyecek... Eşin bu konuda haklı bence.

sen çıkma gezme eşinle. o arkadaşlarıyla gezsin. yakında gezecek bayan arkadaş da edinir. evde oturmaya devam et sen

Normalde aldatilma durumunu nefretle elestiren arkadaslar bu konuda konu sahibi esiyle gece disari cikmiyor diye aldatilacaksin ve bunu hakediyorsun imalarinda bulunup duruyorlar. Ayıp size boyle birseye bahane gosterebildiginiz icin.

Esin çok çok hakli seni her anlamda mutlu eden birini sen neden mutsuz ediyosun okurken sandimki dışarı ciktigi zaman aklım kaliyo vs diye sikayetlenen kişi sensindir ama ole değilmiş esin demiş aklım sende kaliyo ve eglendiğimden hic bisey anlamiyorum diyen oymuş ve taktir etmedim degil dogrusu

Kimi bulamaz kime bilemez derler ya tamda o seninki bende isterdim senin gibi bi hayatim olsun rahat edeyim bende geziyim tozuyum vs ama çok zor böyle gelmiş böyle gider bence otur bi düşün eşine yaptığın haksizligi esin için arkadaslarinada bi sure katlanabilirsin bence

Neden çıkmıyorsun

Yani onbeş günde bir gezmenin nesi kötü

Millet her hafta Kv ye gidiyor

Adam her gece çıkalım da demiyor arada diyor

Arkadaşlarını sevmesen de katlanılır yani dinleme he de geç muhabbeti

Eşin çok da hoş tarzda söylemiş vs haklı

Back
X