- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.406
- 133
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
Nasıl ne alaka? Ailevi ve eş sorunu olan bir insan, eşiyle iletişimi (aynı evde yaşadığı halde) sağlıklı olmayan birisinin sağlıklı bir çocuk veya bebek kitabı çıkaracağına inanıyor musunuz? Ne demek ne alaka? Ailede evde ciddi problemler varken bu yaptığı konu sahibinin, tamamen sorunları halının altına süpürmek. Kitaba ayıracağı vakti, çocuklarına ayırsa daha sabırlı (!) bir anne olup, annesiyle birlikte yaşamaz. Bu kadar da net söylüyorum. Demek ki sabırlı değilmiş. Benim de bebeğim yoğun bakımda kaldı, diğer kızım 2 yaşındaydı. Annem çok yakın olmasına rağmen gelip benimle yaşasın istemedim. Uzakta da olabilirim. Doğuda da yaşadım, tek çare bakıcı. Ve evde olsam bakıcıya da gerek yok. 3,5 aylık bebeğimi bırakıp işe de gittim, iş yerinde fırsat bulup süt sağarak. Kimse bana 3 çocuk dahi olsa, evde çocuk bakmanın zor olduğunu söylemesin.Kitap yazmasıyla kocasının öküzlüğü ne alaka ,belli ki adam uzak duruyor kadında kavga edip başka şeylerle uğraşacağına katap yazmaya yoğunlaşmış ne yapsın hergün kocasına mı çemkirsin kavga mı etsin ala ala ya.
Kitabınız hayırlı olsun canım ,bebekler ikiz ve anne ya da başkasının yardımı bazen gerekebiliyor .Ben bu muskadan büyüden ölen biliyorum sabun büyüsüymüş, Allah korusun ,Rabbim uzak tutsun büyü ile uğraşanları da uzak tutsun.
Valla eşinizi seviyorsanız uğraşmanız gerekecek ama artık sevmiyorsanız ki ailesi de büyücü diyorsunuz boşanıp onlardan uzaklaşmak en güzeli .
Ne kadar güzel konuştunuz . Kendin bakmalısın diyen arkadaşlar var burda. İnanın tek basına gurbet çok zor.Sevgili konu sahibi ikizlerim doğduğunda kızım üç buçuk yaşında filandi. İki küçük pre. Bebek birde ilgi bekleyen çocuk çok zor. Hoş bizim başka sağlık sıkıntılarımız da çıktı. Ama şu an iyiyiz.
ikizlerden biri annemde kalıyor. Değiş tokuş yapıyoruz. (İki dakika mesafede evlerimiz.) Her gün üç beş saat görsem yetiyor valla üçü bi
arada. Ucu aynı evde tek başına çok zor. Gerçekten bakmazsın. Yasamayan bilemez.
Mesajı düzenledim. Kitap tanıtımı yapmıyorumKitap reklamı mı bu? Instadan takipçi arttırma için mi? Youtube izlenilirligi arttırmak için mi?
Çok teşekkür ederim düzenledimMesajınızı düzenlemeniz iyi olabilir gerçekten. Çünkü şuan sizinle ilgili bilgilere çok rahat ulaşılabiliyor.
Geçen gün bir konu okudum. -arkadaşımız psikolog ve anlaşma ve birbirini anlama sınırları ve saygı sınırlarını çoktan aşmışlar. Kendilerini terapi etmişler yardımda almışlar. Sınırlar tek taraflı oluşturulmuyor eşim dahil ettikçe sıkıntı tekrarlıyorAile danışmanlığı üzerine de eğitim aldınız ya da alıyorsunuz sanırım, sizin daha iyi bilmeniz gerekmez mi?
3 küçük çocukla annenizin yanında olması bana normal geldi, ilişkiler elbette sekteye uğrayabilir böyle şartlarda ama sizin ilişkinizin sebebi anneniz olamaz.
Eşinizle aranız bayağı açılmış ama sizce sebebi ne?
Sürekli karşı tarafın duygu sömürüsünden kaynaklanıyor.Onlarıda davet ettim hem gelmek istemediler hemde yardımı dokunan anneme bileniyorlar. Artık sorun yapmıyorum .Aile danışmanlığı üzerine de eğitim aldınız ya da alıyorsunuz sanırım, sizin daha iyi bilmeniz gerekmez mi?
3 küçük çocukla annenizin yanında olması bana normal geldi, ilişkiler elbette sekteye uğrayabilir böyle şartlarda ama sizin ilişkinizin sebebi anneniz olamaz.
Eşinizle aranız bayağı açılmış ama sizce sebebi ne?
Kusura bakmayında benim hangi kitapları okuduğumu nerden bilipte hadsizce bir yorum yapma gereğinde bulunuyorsunuz. Adamı şikayet etmek değil durumu aksettirmek benimkisi. Ama bence empatiyle Alakalı Kitaplar okuyun. Bakın ne kadar hadsiz bir cümle olur size karşı . Sizin tutumlarınız benim yazdığım birkaç cümleden ibaret yaşamadan anlayamazsınızEvlendiniz tum hayatınız tepe taklak oldu peki sonra?
Uc cocuk dogurdunuz
Esinizin ailesi sizle konuşmak istemedikleri halde gizlice esinizin telefonundan onlari aradiniz
Koca adami ailesine sikayet ederek yola getireceginizi sandiniz
Tüm bunlari kitap yazar gibi altalta yazsaniz aslında bos bir kagida her hareketin bir falso oldugunu goreceksiniz.
Ben ilkokulda annemin okula gelip okuldaki herhangi birinden sikayetci olmasindan utanirdim istemezdim ya siz kac yasindaki adama bu muameleyi yapiyorsunuz
Kitap yazmaniz guzel ama keske biraz da insan davranislari iliskiler üzerine kitap okusaydiniz.
Kusura bakmayında benim hangi kitapları okuduğumu nerden bilipte hadsizce bir yorum yapma gereğinde bulunuyorsunuz. Adamı şikayet etmek değil durumu aksettirmek benimkisi. Ama bence empatiyle Alakalı Kitaplar okuyun. Bakın ne kadar hadsiz bir cümle olur size karşı . Sizin tutumlarınız benim yazdığım birkaç cümleden ibaret yaşamadan anlayamazsınız
Yok sağolun üzülmedim . Bende ki durum şu oldu denize düşen yılana sarılır . Hakkımızdan hayırlısı olsunBenim tutumum tabii ki sizin yazdiginiz cümlelerden ibaret
Cunku farkettiyseniz burasi bir forum yani yazisma eksenli bir platform
Durumu kime aksettirdiginizin farkinda mısınız? Sizinle konuşmak istemeyen telefonlarınızı acmaya tenezzul etmeyen ailesine
Hosunuza gitsin ya da gitmesin bunu baz alarak yorum yapmıyorum üzgünüm
Empati kurdugumda zaten hepsi olumsuz sonuc bence ki hayatiniza da oyle aksetmis
Amacim sizi kirmak ya da uzmek degil uzgunum ama kendinizi surekli teselli ederek surekli her yaptığınızın dogru oldugunu dusunerek hayatinizi degistiremezsiniz ya da kac yasina gelmis adami ebeveynine sikayet ederek
Benim hassam noktam da bu ben de en çok buna kızıyorum ne demektir bu ya hem kendileri gelip yardımcı olmazlar hem de gelene nasıl bilenirler çok yazık teşekkür etmeleri gerekirken nasıl böyle davranabiliyorlarSürekli karşı tarafın duygu sömürüsünden kaynaklanıyor.Onlarıda davet ettim hem gelmek istemediler hemde yardımı dokunan anneme bileniyorlar. Artık sorun yapmıyorum .
Benim 2 yasında kızım var bizde evde arkadas gıbı olduk bende yanasmıyorum o da coxukta sonra genelde oluyor galıba bu Cinsel soguklukMerhaba arkadaşlar . 29 yaşındayım bir oğlum ve ikizlerim var . Üniversite mezunuyum yüksek lisans yaptım ancak çalışmıyorum . Çocuklara annemle bakıyoruz yanı sıra bir kitabım çıkacak. ^Annelikte alakalı . Tüm bunları anlatıyorum sadece gördüğüm muameleyi anlayın diye. Eşimin ailesiyle sürekli sıkıntı halindeyiz. Eşimin işi gereği doğudayız. Eşimle sıkıntı yaşıyoruz ve ailesi de oğullarına akıl versin diye ailesini aradım açmadılar . Eşim wc ye gittiğinde ben telefonunu alıp aradım ve açtılar telefonu neden ben aradığımda açmıyorsunuz dediğimde seninle mi konuşacağız dediler Annemle çocuklara bakıyoruz ancak ailesi annemi sürekli istemem durumunda ve en sonunda annen defolup gitsin arkasından da sen de git dediler telefonda. Ben de bunu duyunca ağzıma geleni saydım ve kapattım . Konuşmuyorum onlarla ancak eşim arıyor konuşuyor yalnız bu insanlara ağırlığını koymuyor . Tüm bunları da geçtim eşimle 1 senedir birlikte olmuyoruz . Sürekli söylenme havasında . Ailesini konu etmiyorum sormuyorum evde başının etini yemem gerekecek bir durum yok . Kusura bakmayın konu olarak büyü muska belki yasaktır ancak telefonla biri aradı beni . Senin eşine Muska yapıldı dendi buna da bir anlam veremedim . Arkadaş vari bir evlilik gibi bizimkisi. Eş olarak görmüyorum artık çünkü hissiyat kalmadı . Koluna giriyorum kolundan çıkarmışlığı bile vardır . Sizce bunun sonu nereye gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?