- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.731
- 228
- 31
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
E ne oldu soyledin ne geçti eline reis politik davran biraz arkadaş...[
aslında girdiğim polemik değildi.Annemi sorun etmelerini öğrendiğimde bu asalak düşüncelerinide yüzlerine söyleyerek rahatlamaktı
Uzgunum ama ben bu konuda erkeklerle empati kuruyorum . Hamilelik (anne olmaktan dolayi bedensel olculerle baglantili degil ) cinsel istegi tamamen olduren bir sey bence erkek adına. Dogum sonrasi zaten lohusalik ,cocuk aglamasi , gogusten sut gelmesi vs vs o kadar cok etken var ki cinselligi bitiren.İki kızımın arası 5 yaş. Büyük kendi kendini idare edebiliyor. Yine de zor. Kolay demiyorum ama birbirimize eş isek ikimizde çözmeye çalışmalıyız. Ben üç küçük çocukla istekli olabiliyorsam ( Ki eşinin çocuklarla çok fazla ilgilendiğini düşünmedim nedense) eşime ne oluyor yani?
Aslında kayınvalide büyük bir şans. Çocukları bırakıp haftada bir kaç gün bir kaç saatliğine gayet de kaçamak yapılır yani. Çocuklarımla ilgilenecek birisi olsa eşimle otele giderim yani
Alıntılarda var zaten, daha önce yazmıştı kitabın adını. Benim hanımefendiyi bulmam 10 saniye filan sürdü. Keşke ismini vermeseydiniz konu sahibi, çok özel mevzular anlattıklarınız ve bütün bilgilerinize erişiliyor.
Hanımefendi aynı yaşıt iki çocuk ve yaşları arasında çok fazla fark olmayan bir çocuk. Bu işin sabırla alakası yok bunun güçle alakası var. Herkesin kaldırabildigi güç ayrı. Ben sizi sorguladım mı ki siz beni sorgulama gereğindesiniz ?Nasıl ne alaka? Ailevi ve eş sorunu olan bir insan, eşiyle iletişimi (aynı evde yaşadığı halde) sağlıklı olmayan birisinin sağlıklı bir çocuk veya bebek kitabı çıkaracağına inanıyor musunuz? Ne demek ne alaka? Ailede evde ciddi problemler varken bu yaptığı konu sahibinin, tamamen sorunları halının altına süpürmek. Kitaba ayıracağı vakti, çocuklarına ayırsa daha sabırlı (!) bir anne olup, annesiyle birlikte yaşamaz. Bu kadar da net söylüyorum. Demek ki sabırlı değilmiş. Benim de bebeğim yoğun bakımda kaldı, diğer kızım 2 yaşındaydı. Annem çok yakın olmasına rağmen gelip benimle yaşasın istemedim. Uzakta da olabilirim. Doğuda da yaşadım, tek çare bakıcı. Ve evde olsam bakıcıya da gerek yok. 3,5 aylık bebeğimi bırakıp işe de gittim, iş yerinde fırsat bulup süt sağarak. Kimse bana 3 çocuk dahi olsa, evde çocuk bakmanın zor olduğunu söylemesin.
sabah 5te 6-7 aylık bebeğimi anneme bırakıp babamı kemoterapiye götürürdük.ve haftanın 7 günü evde yoktum gündüzleri. Allah aşkına ne zorluğundan bahsediyorsunuz?
Çok samimi bir insansın gibi geldi banaE ne oldu soyledin ne geçti eline reis politik davran biraz arkadaş...
Sebi aramayan insanı senin darlaman hata..
Umarım tüm karabulutlar dağılır da rahat edersin ne deyim
Siz buraya konu açıyorsunuz ve bizde sizi uyarıyoruz. Hata üstüne hata yapmışsınız ve kabul etmiyorsunuz tek söylediğiniz şey çok zor. Benimde başa çıkılmaz bir kızım var mesela, kardeşi de yakın yaşta, bu benim hatamsa kabul ediyorum. Yetişemiyorsam hiç bir şeye kabul ediyorum benim ve eşimin hatasıdır. gerektiğinde yardım alıyorum ama bir ömür annemle de yaşamam mantıklı değil. Anlayın diye kendi hayatımızdan örnek veriyoruz. Size herkes bunu sormuş, annenizle kalmanız yanlış bakıcı tutun demiş, siz hiç birisine cevap vermeyip aman çok zor diyorsunuz. Söylenilenleri dikkate almayıp nasıl toparlamayı düşünüyorsunuz? Aynen devam edin o zaman ?Hanımefendi aynı yaşıt iki çocuk ve yaşları arasında çok fazla fark olmayan bir çocuk. Bu işin sabırla alakası yok bunun güçle alakası var. Herkesin kaldırabildigi güç ayrı. Ben sizi sorguladım mı ki siz beni sorgulama gereğindesiniz ?
Bulunduğum yer bakıcı bakımından elverişli değil . Annem ömüBillah bizde kalmıyor. Gidip geliyor . O gittiğinde bile durum aynı cereyan ediyorSiz buraya konu açıyorsunuz ve bizde sizi uyarıyoruz. Hata üstüne hata yapmışsınız ve kabul etmiyorsunuz tek söylediğiniz şey çok zor. Benimde başa çıkılmaz bir kızım var mesela, kardeşi de takın yaşta, gerektiğinde yardım alıyorum ama bir ömür annemle de yaşamam mantıklı değil. Size herkes bunu sormuş, annenizle kalmanız yanlış bakıcı tutun demiş, siz hiç birisine cevap vermeyip aman çok zor diyorsunuz. Söylenilenleri dikkate almayıp nasıl toparlamayı düşünüyorsunuz? Aynen devam edin o zaman ?
Yazarak rahatlıyor olamaz mı? Belki evliliği ve eşi için o kadar çaba gösterdi, hatta aramaması gerektiği halde eşinin ebeveynlerini aradı ama sonuç ortada olunca da bunalıma girmek yerine kendine böyle bir yöntem seçti?Bende size şaşıyorum gerçekten. Bunu söylüyorsunuz ama yaşasanız ne yapardınız merak ediyorum. Ben yapabiliyorsam o da yapsın değil, yapamıyor değil, yapmak istemiyor. Allah aşkına kendine zaman ayırmaktan anladığınız kitap yazmak mı? Anne oldum diye bende kendime vakit ayırmamazlık yapmıyorum mesela. Kitap okuyorum, evimde huzursuzluk varken eşimle aramda 1 yıl olmayan cinsellik varken, oturup kitap yazıyorsam beni sorgulayın. Bunu normal karşılayan 1-2 kişi olur sanırım. Kitap okumak değil, kitap yazmak, spor yapmak değil spor hocası olarak çalışmak gibi. Söyledikleriniz o kadar mantıksız ki.
Kusura bakmayın bu durumda yapacak hiç bir şeyiniz yok. Çünkü çözüm aramıyorsunuz. Herşey yok yok. Geçmiş olsun diyor ve gidiyorum.Bulunduğum yer bakıcı bakımından elverişli değil . Annem ömüBillah bizde kalmıyor. Gidip geliyor . O gittiğinde bile durum aynı cereyan ediyor
Çok mantıklı. Helal süper devam diyeceğim.Yazarak rahatlıyor olamaz mı? Belki evliliği ve eşi için o kadar çaba gösterdi, hatta aramaması gerektiği halde eşinin ebeveynlerini aradı ama sonuç ortada olunca da bunalıma girmek yerine kendine böyle bir yöntem seçti?
Çözüm arıyorum ve üretiyorum. -‘ tedbir kuldan taktir Allahtan diyorum. Uğraşmadan olmuyor bende ailem için uğraşıyorumKusura bakmayın bu durumda yapacak hiç bir şeyiniz yok. Çünkü çözüm aramıyorsunuz. Herşey yok yok. Geçmiş olsun diyor ve gidiyorum.
Niye bakıcı bakımından elverişli olmasın ki? Ben de doğuda yasadım gayet yardımcı bulunuyor. Çalışan insan olsanız anlarım tek bırakıp gidecek kadar güvenilir bulamayabilirsiniz ama siz zaten evdesiniz en azından ev işi, çocuk bakımı, oyun oynatıp hoplatıp zıplayıp oyalayacak kadar ilgilenecek birisini ararsanız bulabilirdiniz.Bulunduğum yer bakıcı bakımından elverişli değil . Annem ömüBillah bizde kalmıyor. Gidip geliyor . O gittiğinde bile durum aynı cereyan ediyor
Ne alakası var? O zaman çocuk doğurmuş kadınların hiçbirinin cazip gelmemesi lazım erkeklere.Uzgunum ama ben bu konuda erkeklerle empati kuruyorum . Hamilelik (anne olmaktan dolayi bedensel olculerle baglantili degil ) cinsel istegi tamamen olduren bir sey bence erkek adına. Dogum sonrasi zaten lohusalik ,cocuk aglamasi , gogusten sut gelmesi vs vs o kadar cok etken var ki cinselligi bitiren.
Cocuk düşünmüyorum asla bu yuzden daha objektif bakabiliyorum diye düşünüyorum.
Hamileligin cocuktan sonra iliskiyi tekrar oturtmanin en az 2 3 yil alacagini düşünüyorum belki daha fazla . Arka arkaya cocuk yapip sevgililgi , cinselligi , aski korumak bana gore imkansiz
Ne alakası var? O zaman çocuk doğurmuş kadınların hiçbirinin cazip gelmemesi lazım erkeklere.Uzgunum ama ben bu konuda erkeklerle empati kuruyorum . Hamilelik (anne olmaktan dolayi bedensel olculerle baglantili degil ) cinsel istegi tamamen olduren bir sey bence erkek adına. Dogum sonrasi zaten lohusalik ,cocuk aglamasi , gogusten sut gelmesi vs vs o kadar cok etken var ki cinselligi bitiren.
Cocuk düşünmüyorum asla bu yuzden daha objektif bakabiliyorum diye düşünüyorum.
Hamileligin cocuktan sonra iliskiyi tekrar oturtmanin en az 2 3 yil alacagini düşünüyorum belki daha fazla . Arka arkaya cocuk yapip sevgililgi , cinselligi , aski korumak bana gore imkansiz
arkadaşımın hasta bir kardeşi vardı. Boş olduğum zaman ben bakardım, ben yokken de oralı olan bir kadın gelirdi. Bu bahsettiğim arkadaşımın kardeşi yürüme engelliydi. Biz onu parka bile götürürdük. Ve 8-9 yaşlarındaydı. Zihinsel engeli de vardı. Dediğim gibi çözüm aranınca bulunuyorNiye bakıcı bakımından elverişli olmasın ki? Ben de doğuda yasadım gayet yardımcı bulunuyor. Çalışan insan olsanız anlarım tek bırakıp gidecek kadar güvenilir bulamayabilirsiniz ama siz zaten evdesiniz en azından ev işi, çocuk bakımı, oyun oynatıp hoplatıp zıplayıp oyalayacak kadar ilgilenecek birisini ararsanız bulabilirdiniz.
Bundan rahatsız olmuşa benzemiyor zira kendisi bu uyarılara cevap vermemiş bedava reklam çünkü. Ben bile ulaştım profilineKonunuzu kapattırın bence, bilgilerinize ulaşmak mümkün, evliliğinizle ilgili özel şeylerden de bahsetmişsiniz. Konu güncelliğini korudukça, daha çok kişi size ulaşabilir.
Size sacma gelebilir. Bana anlamli geliyor, anlasilabilir geliyor, dogal geliyor. Cocuk dogurmus kadinda sorun yok. Yeni cocuk dogurmus kadinda ve bebekli evde sorun var (cinsellik bazinda ) eh kimseyede pek cekici geldiklerini sanmıyorum. Bilinçaltı dusunceleri degil (bilincalti diye bir seyde yokta neyse ) doga boyle .Ne alakası var? O zaman çocuk doğurmuş kadınların hiçbirinin cazip gelmemesi lazım erkeklere.
Erkeklerin sacma sapan bilinç alti düşünceleri. Çocuğumun anası modu.
Benim eşim de ilk doğumumda yaptı bunu ama şimdi yaptığına çok pişman. Ne kadar saçma olduğunu kendisi söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?