Eşimle çıkmaz yola girmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu bana çok tuhaf geldi. Yani kitap yazıp YouTube videosu çekecek kadar bu işleri bilen biri olarak kocanızla cinsel hayatınız olmadığını dahi söylediğiniz bir konuda neden yazdığınız kitabın ismini verdiniz? Heralde ifşa olacağınızı biliyorsunuz değil mi? Bunu kestirebilmişsinizdir. Yoksa kitabın adının hatta kitap yazmanızın konuyla hiçbir ilgisi yok. Gerçekten ifşa olacağınız aklınıza gelmediyse de ne bileyim hayatta başarılar

Neden ailesi oyle yapti sana

Kitabın adını çok merak ettim. "Üreyenler sekssiz ölürler" gibi bir şey mi? Çünkü canım ülkemde annelik ve çocuk bakımı ile alakalı o kadar az konuşuluyor ve yazılıyor ki (!) bu alanda çok büyük eksik var gerçekten. Eminim Sekssiz kalmış üremişlere çok fazla katkı sağlayacak kitabınız. Mutlaka çıkınca yazın buraya.

hımmm şimdi bu konu hasas ilişkiniz nasıl başladı severek mi evlendiniz sonradan mı durum değişti , bence olumsuz bir enerji olabilir öyle hissettim açıkcası

Eşinizle ve eşinizin ailesiyle bu seviyeye nasıl geldiniz yanı eşinizin ailesinin böyle davranmasının tek sebebi annenizin sizinle kalması mi ?

Ben yapabiliyorsam o da yapsın sendromu.
Kitap yazma ile sabırsız anne olması ne alaka?
Sizin sartlariniz öyle oluşmuş o şekilde yapmışsınız. Konu sahibinin şartları da bu. Anne oldu diye kendine hiç mi zaman ayırmasın bu kadın? Bazı yorumlara ağzım açık kalıyor resmen.

Neden beklemesin ki?
Ben beklemezdim . Cocuk cinselliği cok baltalayan bir sey . Cinselligin evliliğin iliskinin temellerinden biri olduguna inanıyorum.
O duzgun degilse bence hiç bir sey duzgun gitmez.
Arka arkaya olan cocuklardan sonra cinselliğini devam ettirebileni tebrik ederim milyonda bir filandir

Merhaba. Bence yardım almalısınız. Psikolojik destekle birlikte bu sorularınıza cevap bulacağınızı düşünüyorum. Yani boşanma ya da mutlu şekilde devam etme konusunda sizi bir yola yönlendirecektir. Uzman birinden aile yardımı alın bence

Ama bu duyduğumuz ihtiyacı yok etmiyor ki
"Çocuk oldu, bir yıl cinsellik yok " diyelim. Nereden ve ne şekilde karşılanacak bu ihtiyaç?

Sevgili konu sahibi eşinle oturup konuştun mu bizim cinsel hayat niye böyle vasat diye ?
Net bir cevap alıp asıl sebebi öğrenebilirsin...
Ayrıca
Reis sen niye eşinin anasıyla polemiğe giriyorsun ?
Hayır seni açmıyorlarsa sende onları aramazsın olur biter...

Ama bu duyduğumuz ihtiyacı yok etmiyor ki
"Çocuk oldu, bir yıl cinsellik yok " diyelim. Nereden ve ne şekilde karşılanacak bu ihtiyaç?
Arka arkaya cocuk yaparken bu riski dusunmek gerekiyor . Evde 3 yasinda bir cocuk 2 tane bebek ve 2 tane arka arkaya hamilelik yasamis bir kadin ve birde ekstra anne varken siz erkek olsaydiniz cinsellik durtunuz kalir miydi o kadina karsi

Alıntılarda var zaten, daha önce yazmıştı kitabın adını. Benim hanımefendiyi bulmam 10 saniye filan sürdü. Keşke ismini vermeseydiniz konu sahibi, çok özel mevzular anlattıklarınız ve bütün bilgilerinize erişiliyor.

Bende size şaşıyorum gerçekten. Bunu söylüyorsunuz ama yaşasanız ne yapardınız merak ediyorum. Ben yapabiliyorsam o da yapsın değil, yapamıyor değil, yapmak istemiyor. Allah aşkına kendine zaman ayırmaktan anladığınız kitap yazmak mı? Anne oldum diye bende kendime vakit ayırmamazlık yapmıyorum mesela. Kitap okuyorum, evimde huzursuzluk varken eşimle aramda 1 yıl olmayan cinsellik varken, oturup kitap yazıyorsam beni sorgulayın. Bunu normal karşılayan 1-2 kişi olur sanırım. Kitap okumak değil, kitap yazmak, spor yapmak değil spor hocası olarak çalışmak gibi. Söyledikleriniz o kadar mantıksız ki.

Arka arkaya cocuk yaparken bu riski dusunmek gerekiyor . Evde 3 yasinda bir cocuk 2 tane bebek ve 2 tane arka arkaya hamilelik yasamis bir kadin ve birde ekstra anne varken siz erkek olsaydiniz cinsellik durtunuz kalir miydi o kadina karsi
İki kızımın arası 5 yaş. Büyük kendi kendini idare edebiliyor. Yine de zor. Kolay demiyorum ama birbirimize eş isek ikimizde çözmeye çalışmalıyız. Ben üç küçük çocukla istekli olabiliyorsam ( Ki eşinin çocuklarla çok fazla ilgilendiğini düşünmedim nedense) eşime ne oluyor yani?
Aslında kayınvalide büyük bir şans. Çocukları bırakıp haftada bir kaç gün bir kaç saatliğine gayet de kaçamak yapılır yani. Çocuklarımla ilgilenecek birisi olsa eşimle otele giderim yani

[
aslında girdiğim polemik değildi.Annemi sorun etmelerini öğrendiğimde bu asalak düşüncelerinide yüzlerine söyleyerek rahatlamaktı

Annem şunu da teklif etti Teyzemiz var bir tane o gelsin biz beraber bakalım siz bir hafta tatile çıkın diye. Ben de eşime söyledim bunu .Mırın kırın yaparak hevesimi kaçırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…