- Emoji Skoru
- 13.276
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
Bu konudan reklam yapmak pek mantıklı değil ama bilemiyorum tabiBundan rahatsız olmuşa benzemiyor zira kendisi bu uyarılara cevap vermemiş bedava reklam çünkü. Ben bile ulaştım profiline
reklam mı ? Doğru hesabıma para aktardınız saçma sapan yorumunuzu bırakınBundan rahatsız olmuşa benzemiyor zira kendisi bu uyarılara cevap vermemiş bedava reklam çünkü. Ben bile ulaştım profiline
Kim olduğunu bilmiyorum ama kendi hayatı çok sorunlu olan kitaplarını okumayı düşünmem. Annelikten ziyade çocuk nasıl yetiştirilir konusunda takip ettiğim tek kişi var. Onun kitaplarını da kardeşim evlendiği zaman hepsini alıp hediye edecem, bende okuyacamBu konudan reklam yapmak pek mantıklı değil ama bilemiyorum tabi
Evet profilinize girince takipçi arttırmaya çalıştığınız açıkça belli oluyor. Sosyal medyada ^fenomen^ olmaya çalışan insanlardan her tür reklamı beklerim@Mune
reklam mı ? Doğru hesabıma para aktardınız saçma sapan yorumunuzu bırakın
Saçma bir düşünce yapısıEvet profilinize girince takipçi arttırmaya çalıştığınız açıkça belli oluyor. Sosyal medyada ^fenomen^ olmaya çalışan insanlardan her tür reklamı beklerim
Saçma bir düşünce yapısı
Evet profilinize girince takipçi arttırmaya çalıştığınız açıkça belli oluyor. Sosyal medyada ^fenomen^ olmaya çalışan insanlardan her tür reklamı beklerim
Kusura bakmayın da okudugunuz kişinin hayatının nasıl bir durumda olduğunu nerden biliyorsunuzKim olduğunu bilmiyorum ama kendi hayatı çok sorunlu olan kitaplarını okumayı düşünmem. Annelikten ziyade çocuk nasıl yetiştirilir konusunda takip ettiğim tek kişi var. Onun kitaplarını da kardeşim evlendiği zaman hepsini alıp hediye edecem, bende okuyacam
Sadece derdini anlatabilirdi degilmi kitabın olayla alakası yok insanların takipçi sayısı artınca degisik hallere girebiliyorlarBana da garip geldi ilk mesajda direkt kitabın ismini vermesi ama, kocam 1 senedir bana yanaşmıyor diye konu açıp reklam yapmak da ne bileyim
Hanımefendi hemşirecikcik arkadaşım bir gaflette bulunarak birden yazmışım kitabın adını . Hayır nedir bu halleriniz sizin yahu?Sadece derdini anlatabilirdi degilmi kitabın olayla alakası yok insanların takipçi sayısı artınca degisik hallere girebiliyorlar
Fikrimi yazıyorumHanımefendi hemşirecikcik arkadaşım bir gaflette bulunarak birden yazmışım kitabın adını . Hayır nedir bu halleriniz sizin yahu?
Konuyu düzenle kısmından silebilirsin kitabın adını.Hanımefendi hemşirecikcik arkadaşım bir gaflette bulunarak birden yazmışım kitabın adını . Hayır nedir bu halleriniz sizin yahu?
Kimsede bir hâl yok bence siz kendi halinizi düşünün eşinizin bu konuyu okuduğunu bakım burda herkes size anında ulaştı eee en mahrem konuyu açıp boyle davranmakta ne biliyim tuhafHanımefendi hemşirecikcik arkadaşım bir gaflette bulunarak birden yazmışım kitabın adını . Hayır nedir bu halleriniz sizin yahu?
Hislerim kuvvetlidir :) sizinki biliyorum bu yeterli. Ayrıca burada her üye kendi fikrini belirtmekte özgürdür. Buraya yazan sizsiniz. Burada size daha önce de kitap ne alaka denmiş cevap vermemissiniz, diğerlerine de net bir yanıt yok. Sonra neden böyle diyorsunuz bana diye sitem ediyorsunuz. Kendi yazdıklarınızın sonucu bunlar farkındaysanızKusura bakmayın da okudugunuz kişinin hayatının nasıl bir durumda olduğunu nerden biliyorsunuz