Eşimle çok büyük kavga ettik ne yapmalıyım

Okumadım devamını ne bilim konuşur gibi yazmış bir yerden sonra koptum o zaman mevzu çocuğun gelip gelmemesini geçmiş
Sen benim kardeşimi istemiyorsun diye bıçak çekmiş, öncesinde de başka bir tartışmada boğazını sıkmış

Olayı çok normal gibi algılamışsiniz gibi hissettim. Adam bir yıllık evlilikte bıçak çekiyor, boğaz sıkıyor ilerisi Allah korusun düşündüğüm şey olmaz inşallah. Yerinizde olsam çocukta yokken boşanmayı düşünürdüm.

Ve bu evlilik hala devam ediyor kadının tek derdi kocası yokken gelecek çocuk akıl tutulması değil de nedir yani
Aynen hepimiz aynı şeyi söylüyoruz. Kocası seni babanın evine bırakırım demiş. Keşke bıraksa, konu sahibinin kendisinin gideceği yok çünkü

Seni öldürmesini bekle,yaşamak istiyorsan hiç itiraz etme uysal koyun gibi yaşa, tövbeler olsun......

Daha önce boğazınıza sarılan adamla aynı evde kalmaya devam ettiğinize göre boşanmaya niyetiniz yok.Bakın bu sefer de bıçak çekmiş.
Boşanmayacaksanız susun bari de bir daha ki sefere öldürülmeyin.
Çünkü belli ki boşanmaya niyetiniz yok kendi düşen ağlamaz susup oturun ozaman

Oha. Kavgada bıçak çeken adamla evliliğin ilerisi mi olur. Nolur yol yakınken boşanın. Lütfen. Dayak da varmış zaten. Bak yemin ediyorum evlilik böyle bir şey değil.

Oha. Kavgada bıçak çeken adamla evliliğin ilerisi mi olur. Nolur yol yakınken boşanın. Lütfen. Dayak da varmış zaten. Bak yemin ediyorum evlilik böyle bir şey değil.
Yuvam yıkılır aman falan diye düşünmeyin, içinde şiddet olan ev yuva değildir zaten. Bu adam sizi daha büyük kavgada ÖLDÜRÜR.

hala bu seferlik sustum, yok uysal konuştum bilmem ne şaka mısın sen? Adam bıçak çekmiş hala ne yapmalıyım diye soruyorsun? Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım ki hiç mi kafanız çalışmıyor sizin?

Olayın başında rahat edemem dediniz diye bas bas bağırıp evden kovan, babanın evine bırakırım diyen yaratığa neyse tamam bu seferlik böyle olsun derseniz bıçakta çeker boğazınıza da sarılır.
Ne yapmalıyım diye sormanız hata boşanın canınızdan olmadan.

Akıl? Gerçekten şu yaşadıklarınızla bizden akıl mı istiyorsunuz? Sizin bu kadar aklınız yok mu? Zira tek seçenek var o da babanızın evi. Çocuk da yok ohhh misss. Kurtul o psikopattan bir an önce.

ne olur cocuk yapmadan hayatını toparla !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…