Şiddet mi varmışAbi şiddet yanlısı, 16 yaşındaki çocuğun gücü kadına yeter. Sadece sapıklık olarak düşünmüyorum.
Çocuk her geldiğinde adam izin mi alcak onu çözemedim abi işten gelince vakit geçircekler işte16 yaşındaki çocuk abisiyle vakit geçirmeyecekse ne diye geliyor bana çok saçma geldi.mesela ablam evde yokken evine niye gideyim ki
Kız adam daha önce konu sahibinin boğazına sarılmış, şimdi de bıçak çekmiş yaŞiddet mi varmış
Okumadım devamını ne bilim konuşur gibi yazmış bir yerden sonra koptum o zaman mevzu çocuğun gelip gelmemesini geçmişKız adam daha önce konu sahibinin boğazına sarılmış, şimdi de bıçak çekmiş ya
Sen benim kardeşimi istemiyorsun diye bıçak çekmiş, öncesinde de başka bir tartışmada boğazını sıkmışOkumadım devamını ne bilim konuşur gibi yazmış bir yerden sonra koptum o zaman mevzu çocuğun gelip gelmemesini geçmiş
Ve bu evlilik hala devam ediyor kadının tek derdi kocası yokken gelecek çocuk akıl tutulması değil de nedir yaniSen benim kardeşimi istemiyorsun diye bıçak çekmiş, öncesinde de başka bir tartışmada boğazını sıkmış
Aynen hepimiz aynı şeyi söylüyoruz. Kocası seni babanın evine bırakırım demiş. Keşke bıraksa, konu sahibinin kendisinin gideceği yok çünküVe bu evlilik hala devam ediyor kadının tek derdi kocası yokken gelecek çocuk akıl tutulması değil de nedir yani
Seni öldürmesini bekle,yaşamak istiyorsan hiç itiraz etme uysal koyun gibi yaşa, tövbeler olsun......Eşimin erkek kardeşi var 16 yaşinda eşimde nöbetli çalışan bir insan geçen kardeşim gelmek istiyo dedi tamam dedim izin alcak mısın diye sordum Çünkü gece evde olmayacak o da hayır alamam dedi bende e kardeşin nolcak benle mi kalıcak dedim ben rahat edemem yalnız dedim buradan kavga çıktı sem benim kardeşimi istemiyosuna getirdi bas bas bağırdı beni evden kovdu babanın evine bırakıcam dedi vs çocuğumuz yok bu arada bir senelik evliyiz neyse bende bu seferlik neyse tamam dedim ama bir dahaki gelmesinde annenle gelsin yani daha rahat ederiz dediö. Birde buna kızdı sen ne demek istiyosn dedi benimbkardeşim yalnız gelemez mi dedi cart curt aşıro büyük kavga ettik öyle sinirdem gözü döndü ki bıçağa sarıldı korkudan altıma yapıcaktım daha önceki kavgamız fa fa başka konudan boğazıma sarılmıştı neyse ben oldukça uysal konuştum rahat edemem dedim sadece babası bile demiş işe abinle git evde kalman uygun olmaz diye ben suçlu oldum ama herneyse ne yapmalıyıö bilmiyorum korkuyorum evliliğin ilerisinden de korkuyorum başıma birşey gelmesinden de ne yapmalıyım çok çaresizim ne olur biriey diyin
Oha. Kavgada bıçak çeken adamla evliliğin ilerisi mi olur. Nolur yol yakınken boşanın. Lütfen. Dayak da varmış zaten. Bak yemin ediyorum evlilik böyle bir şey değil.Eşimin erkek kardeşi var 16 yaşinda eşimde nöbetli çalışan bir insan geçen kardeşim gelmek istiyo dedi tamam dedim izin alcak mısın diye sordum Çünkü gece evde olmayacak o da hayır alamam dedi bende e kardeşin nolcak benle mi kalıcak dedim ben rahat edemem yalnız dedim buradan kavga çıktı sem benim kardeşimi istemiyosuna getirdi bas bas bağırdı beni evden kovdu babanın evine bırakıcam dedi vs çocuğumuz yok bu arada bir senelik evliyiz neyse bende bu seferlik neyse tamam dedim ama bir dahaki gelmesinde annenle gelsin yani daha rahat ederiz dediö. Birde buna kızdı sen ne demek istiyosn dedi benimbkardeşim yalnız gelemez mi dedi cart curt aşıro büyük kavga ettik öyle sinirdem gözü döndü ki bıçağa sarıldı korkudan altıma yapıcaktım daha önceki kavgamız fa fa başka konudan boğazıma sarılmıştı neyse ben oldukça uysal konuştum rahat edemem dedim sadece babası bile demiş işe abinle git evde kalman uygun olmaz diye ben suçlu oldum ama herneyse ne yapmalıyıö bilmiyorum korkuyorum evliliğin ilerisinden de korkuyorum başıma birşey gelmesinden de ne yapmalıyım çok çaresizim ne olur biriey diyin
Yuvam yıkılır aman falan diye düşünmeyin, içinde şiddet olan ev yuva değildir zaten. Bu adam sizi daha büyük kavgada ÖLDÜRÜR.Oha. Kavgada bıçak çeken adamla evliliğin ilerisi mi olur. Nolur yol yakınken boşanın. Lütfen. Dayak da varmış zaten. Bak yemin ediyorum evlilik böyle bir şey değil.
Hayır öyle bir şey yok bu ne ön yargı bu ne suçlamalar böyleBu evliliğin tek eksiği bir çocuk. Koşa koşa hamile kalırsın şimdi. Tam boşanma aşamasındayken öğrenirsin hamileliği. Bıktım artık bu konulardan.
Daha yeni yaşando bu olay iyi misinizVe bu evlilik hala devam ediyor kadının tek derdi kocası yokken gelecek çocuk akıl tutulması değil de nedir yani
Olayın başında rahat edemem dediniz diye bas bas bağırıp evden kovan, babanın evine bırakırım diyen yaratığa neyse tamam bu seferlik böyle olsun derseniz bıçakta çeker boğazınıza da sarılır.Eşimin erkek kardeşi var 16 yaşinda eşimde nöbetli çalışan bir insan geçen kardeşim gelmek istiyo dedi tamam dedim izin alcak mısın diye sordum Çünkü gece evde olmayacak o da hayır alamam dedi bende e kardeşin nolcak benle mi kalıcak dedim ben rahat edemem yalnız dedim buradan kavga çıktı sem benim kardeşimi istemiyosuna getirdi bas bas bağırdı beni evden kovdu babanın evine bırakıcam dedi vs çocuğumuz yok bu arada bir senelik evliyiz neyse bende bu seferlik neyse tamam dedim ama bir dahaki gelmesinde annenle gelsin yani daha rahat ederiz dediö. Birde buna kızdı sen ne demek istiyosn dedi benimbkardeşim yalnız gelemez mi dedi cart curt aşıro büyük kavga ettik öyle sinirdem gözü döndü ki bıçağa sarıldı korkudan altıma yapıcaktım daha önceki kavgamız fa fa başka konudan boğazıma sarılmıştı neyse ben oldukça uysal konuştum rahat edemem dedim sadece babası bile demiş işe abinle git evde kalman uygun olmaz diye ben suçlu oldum ama herneyse ne yapmalıyıö bilmiyorum korkuyorum evliliğin ilerisinden de korkuyorum başıma birşey gelmesinden de ne yapmalıyım çok çaresizim ne olur biriey diyin
Abi gelene kadar 16 yaşındaki çocuğun sorumluluğunu almak istemeyebilir. Şahsen bende tum gun kaynima hizmet ederek kocamı beklemek istememÇocuk her geldiğinde adam izin mi alcak onu çözemedim abi işten gelince vakit geçircekler işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?