Eşimle çok büyük kavga ettik ne yapmalıyım

Daha önce boğazınızı sıkmış,bu kez bıçak çekmiş ee bi dahaki sefere ne yapacak? Cocuk yok bir yıllık evlilik boşanmak için neyi bekliyorsunuz,imamın kayığına binmeyi mi?

Coluk yok cocuk yok tuzun kuruyken kac kurtul

Abisi yokken ne yapcakmış evde yatacak yerimi yok. Bunla yürümez canını sokakta mı buldun

Ayrılın gitsin. Bu kadar açık ve net. Çocuğunuz bile aynısını derdim, öfkeden bıçağa sarılan adamla aynı evde durmak büyük bir risk. Değmez katlanmanıza, canınıza değer verin. Alsın ailesini başına çalsın.

Abi gelene kadar 16 yaşındaki çocuğun sorumluluğunu almak istemeyebilir. Şahsen bende tum gun kaynima hizmet ederek kocamı beklemek istemem
Hizmetlik bişi yok ya ben eşimin kardeşini seve seve ağırlarım alır gezdiririm bu olaydan kavga üretmek aklıma gelmez

En korktuğum adam öfke kontrolü olmayan adam.
Konunda çok haklısın ve adam seni haksız görüp bıçağa sarılıyor pesss.

Valla ölmeden bu adamı boşa…

Allahım büyük konuşmak istemiyorum ama bir kadın cinayeti ben geliyorum diye bağırıyor. Boğaza satılmak bıçak çekmek ne demek ya. Sizde sakinliğimi korudum, tir tir titredim yazmışsınız. Seni baba evine bırakacağım dediği zaman fırsat bu fırsat deyip çıkıp gidecektiniz. Millet evinde elalemin erkek Ergenini çekmek zorunda mı! Birde sen benim ailemi istemiyorsun demiş ki gayette istemem. Şahsen ben ne kendi ailemle ne eşimln ailesiyle içli dışlı olama
Konu sahibi evde 16 yaşında ergen çocukla rahat edemem demişsin ama sana bıçak çekip boğazına yapışan bir adamla nasıl rahat uyuyorsun. Kaç kurtar kendini

Babanın evine git.

Bir dahakine ne yapmasını bekliyorsun?

Herkes bayilmaz elalemin ergen oğluna ama Abisinin izin zamani gelsin sonda gitsin. Ne var yengeyle evde oturmakta bu kadar zevkli anlamıyorum.
Sizin görüşünüz benim ex eşimin kardeşi 7 yaşındaydı valla gelmeyince ben özlüyodum seviyodum yani zararı yoktu bana genel olarak eş ailesini severdim herkes aynı değil

Boşanmak için dövmesini, aldatmasını mı bekliyorsunuz?
Bu nasıl bir tutulmadır ki hala ne yapacağınızı düşünüyorsunuz
Çoluk çocuk yok çıkın gidin şu evden

Evden kovdu
Boğazınızı sıktı
Bıçak çekti
Daha duracağım ben diyor musunuz cidden?
Umarım baba evinize bırakır (?) sizin gideceğiniz varmış gibi durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…