Daha önce boğazınızı sıkmış,bu kez bıçak çekmiş ee bi dahaki sefere ne yapacak? Cocuk yok bir yıllık evlilik boşanmak için neyi bekliyorsunuz,imamın kayığına binmeyi mi?Eşimin erkek kardeşi var 16 yaşinda eşimde nöbetli çalışan bir insan geçen kardeşim gelmek istiyo dedi tamam dedim izin alcak mısın diye sordum Çünkü gece evde olmayacak o da hayır alamam dedi bende e kardeşin nolcak benle mi kalıcak dedim ben rahat edemem yalnız dedim buradan kavga çıktı sem benim kardeşimi istemiyosuna getirdi bas bas bağırdı beni evden kovdu babanın evine bırakıcam dedi vs çocuğumuz yok bu arada bir senelik evliyiz neyse bende bu seferlik neyse tamam dedim ama bir dahaki gelmesinde annenle gelsin yani daha rahat ederiz dediö. Birde buna kızdı sen ne demek istiyosn dedi benimbkardeşim yalnız gelemez mi dedi cart curt aşıro büyük kavga ettik öyle sinirdem gözü döndü ki bıçağa sarıldı korkudan altıma yapıcaktım daha önceki kavgamız fa fa başka konudan boğazıma sarılmıştı neyse ben oldukça uysal konuştum rahat edemem dedim sadece babası bile demiş işe abinle git evde kalman uygun olmaz diye ben suçlu oldum ama herneyse ne yapmalıyıö bilmiyorum korkuyorum evliliğin ilerisinden de korkuyorum başıma birşey gelmesinden de ne yapmalıyım çok çaresizim ne olur biriey diyin
Coluk yok cocuk yok tuzun kuruyken kac kurtulEşimin erkek kardeşi var 16 yaşinda eşimde nöbetli çalışan bir insan geçen kardeşim gelmek istiyo dedi tamam dedim izin alcak mısın diye sordum Çünkü gece evde olmayacak o da hayır alamam dedi bende e kardeşin nolcak benle mi kalıcak dedim ben rahat edemem yalnız dedim buradan kavga çıktı sem benim kardeşimi istemiyosuna getirdi bas bas bağırdı beni evden kovdu babanın evine bırakıcam dedi vs çocuğumuz yok bu arada bir senelik evliyiz neyse bende bu seferlik neyse tamam dedim ama bir dahaki gelmesinde annenle gelsin yani daha rahat ederiz dediö. Birde buna kızdı sen ne demek istiyosn dedi benimbkardeşim yalnız gelemez mi dedi cart curt aşıro büyük kavga ettik öyle sinirdem gözü döndü ki bıçağa sarıldı korkudan altıma yapıcaktım daha önceki kavgamız fa fa başka konudan boğazıma sarılmıştı neyse ben oldukça uysal konuştum rahat edemem dedim sadece babası bile demiş işe abinle git evde kalman uygun olmaz diye ben suçlu oldum ama herneyse ne yapmalıyıö bilmiyorum korkuyorum evliliğin ilerisinden de korkuyorum başıma birşey gelmesinden de ne yapmalıyım çok çaresizim ne olur biriey diyin
Abisi yokken ne yapcakmış evde yatacak yerimi yok. Bunla yürümez canını sokakta mı buldunEşimin erkek kardeşi var 16 yaşinda eşimde nöbetli çalışan bir insan geçen kardeşim gelmek istiyo dedi tamam dedim izin alcak mısın diye sordum Çünkü gece evde olmayacak o da hayır alamam dedi bende e kardeşin nolcak benle mi kalıcak dedim ben rahat edemem yalnız dedim buradan kavga çıktı sem benim kardeşimi istemiyosuna getirdi bas bas bağırdı beni evden kovdu babanın evine bırakıcam dedi vs çocuğumuz yok bu arada bir senelik evliyiz neyse bende bu seferlik neyse tamam dedim ama bir dahaki gelmesinde annenle gelsin yani daha rahat ederiz dediö. Birde buna kızdı sen ne demek istiyosn dedi benimbkardeşim yalnız gelemez mi dedi cart curt aşıro büyük kavga ettik öyle sinirdem gözü döndü ki bıçağa sarıldı korkudan altıma yapıcaktım daha önceki kavgamız fa fa başka konudan boğazıma sarılmıştı neyse ben oldukça uysal konuştum rahat edemem dedim sadece babası bile demiş işe abinle git evde kalman uygun olmaz diye ben suçlu oldum ama herneyse ne yapmalıyıö bilmiyorum korkuyorum evliliğin ilerisinden de korkuyorum başıma birşey gelmesinden de ne yapmalıyım çok çaresizim ne olur biriey diyin
Daha önce yaptı diyor üyeler daha yeni yaşandıysa bile tek derdiniz çocuk gelmesi mi yine aynı kapıya çıkıyorDaha yeni yaşando bu olay iyi misiniz
Hizmetlik bişi yok ya ben eşimin kardeşini seve seve ağırlarım alır gezdiririm bu olaydan kavga üretmek aklıma gelmezAbi gelene kadar 16 yaşındaki çocuğun sorumluluğunu almak istemeyebilir. Şahsen bende tum gun kaynima hizmet ederek kocamı beklemek istemem
Herkes bayilmaz elalemin ergen oğluna amaHizmetlik bişi yok ya ben eşimin kardeşini seve seve ağırlarım alır gezdiririm bu olaydan kavga üretmek aklıma gelmez
Babanın evine git.Eşimin erkek kardeşi var 16 yaşinda eşimde nöbetli çalışan bir insan geçen kardeşim gelmek istiyo dedi tamam dedim izin alcak mısın diye sordum Çünkü gece evde olmayacak o da hayır alamam dedi bende e kardeşin nolcak benle mi kalıcak dedim ben rahat edemem yalnız dedim buradan kavga çıktı sem benim kardeşimi istemiyosuna getirdi bas bas bağırdı beni evden kovdu babanın evine bırakıcam dedi vs çocuğumuz yok bu arada bir senelik evliyiz neyse bende bu seferlik neyse tamam dedim ama bir dahaki gelmesinde annenle gelsin yani daha rahat ederiz dediö. Birde buna kızdı sen ne demek istiyosn dedi benimbkardeşim yalnız gelemez mi dedi cart curt aşıro büyük kavga ettik öyle sinirdem gözü döndü ki bıçağa sarıldı korkudan altıma yapıcaktım daha önceki kavgamız fa fa başka konudan boğazıma sarılmıştı neyse ben oldukça uysal konuştum rahat edemem dedim sadece babası bile demiş işe abinle git evde kalman uygun olmaz diye ben suçlu oldum ama herneyse ne yapmalıyıö bilmiyorum korkuyorum evliliğin ilerisinden de korkuyorum başıma birşey gelmesinden de ne yapmalıyım çok çaresizim ne olur biriey diyin
Bir dahakine ne yapmasını bekliyorsun?Eşimin erkek kardeşi var 16 yaşinda eşimde nöbetli çalışan bir insan geçen kardeşim gelmek istiyo dedi tamam dedim izin alcak mısın diye sordum Çünkü gece evde olmayacak o da hayır alamam dedi bende e kardeşin nolcak benle mi kalıcak dedim ben rahat edemem yalnız dedim buradan kavga çıktı sem benim kardeşimi istemiyosuna getirdi bas bas bağırdı beni evden kovdu babanın evine bırakıcam dedi vs çocuğumuz yok bu arada bir senelik evliyiz neyse bende bu seferlik neyse tamam dedim ama bir dahaki gelmesinde annenle gelsin yani daha rahat ederiz dediö. Birde buna kızdı sen ne demek istiyosn dedi benimbkardeşim yalnız gelemez mi dedi cart curt aşıro büyük kavga ettik öyle sinirdem gözü döndü ki bıçağa sarıldı korkudan altıma yapıcaktım daha önceki kavgamız fa fa başka konudan boğazıma sarılmıştı neyse ben oldukça uysal konuştum rahat edemem dedim sadece babası bile demiş işe abinle git evde kalman uygun olmaz diye ben suçlu oldum ama herneyse ne yapmalıyıö bilmiyorum korkuyorum evliliğin ilerisinden de korkuyorum başıma birşey gelmesinden de ne yapmalıyım çok çaresizim ne olur biriey diyin
Sizin görüşünüz benim ex eşimin kardeşi 7 yaşındaydı valla gelmeyince ben özlüyodum seviyodum yani zararı yoktu bana genel olarak eş ailesini severdim herkes aynı değilHerkes bayilmaz elalemin ergen oğluna amaAbisinin izin zamani gelsin sonda gitsin. Ne var yengeyle evde oturmakta bu kadar zevkli anlamıyorum.
Gece boyu olmayacak yani görmeyecek abisiniÇocuk her geldiğinde adam izin mi alcak onu çözemedim abi işten gelince vakit geçircekler işte
Gece uyur sabah görür işte ben sorun etmezdim edenin kendi tercihi napimGece boyu olmayacak yani görmeyecek abisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?