Eşimle çok iyi anlaşmamıza rağmen bu sorunlar bitmiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bilgee_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
744
399
33
Merhaba kızlar 1 buçuk yıllık evliyim severek evlendik çok şükür kocamdan memnunum ama bazen çok üzülüyorum tartıştığımız oluyor sebebide genellikle ev işlerinde yardım ediyor ara sıra ama ben daha çok etmesini istiyorum çünkü ailemden uzağım ve yoruluyorum bu dönemdede çok daraldım evde ama eşimdebu kadar yapabildiğini söylüyor. Ne olursa olsun sakin kalamıyorum bu sakin kalabilenler nasıl başarıyor? Ve evde eşiniz ile nasıl vakit geçiriyosunuz biz sıkılıyoruz? Belkide bu yüzden saçma sapan şeylere takılıyoruz?

Çalışıyor musunuz ? Şimdiden ayarı verin yarın çocuk olduğunda cinnet geçirirsiniz. 1,5 yıllık evliyken dizdize takılırdık hiç sıkılmazdık.Şimdi 11 yıllık evliyiz iş- güç çocuğun okulu hayatın olağan akışı yine sıkılmıyoruz. Bilmiyorum, sizin sorununuz iş yapmaması mı doğru kişi olmaması mı ?

Sende yapma. Yorulunca otur. Biz genelde muhabbet ederiz. Film izleriz. Puzzle yapmaya sarmıştık bi ara. Birde kizma birader vs kutu oyunları çok sariyor. Şimdi hamileyim genelde bebekle ilgili şeyler okuyup izliyoruz

Ev işi yapamıyorum yoruluyorum çünkü ailemden uzağım kısmını anlamadım
Biz eşimle evde sıkılıyoruz demişsiniz onu hiç anlamadım
Doğru kişiyle evlendiğinize emin misiniz?
İnsan evliliğin ilk yılında kocasıyla nasıl sıkılır ya

Çalışıyor iseniz elbette yardımcı olacaktır. Ama zaten yardım ediyormuş. İyi de geçiniyor iseniz bence ek sorun yaratmayin kendinize. Mutlu olmak için sebeb üretin mutsuz olmak için değil :) tavla oynayın. Hedef beş oyunu var onu oynayın look look oyunu var onlara bakın iki kişilik çeşitli oyunlar var. Birlikte mutfakta kek börek birşeyler yapın. Gelecek güzel günleri konuşun aklıma bunlar geldi. Rabbim herkese hayırlı eşler nasip etsin. Eşler iyiyse kıymetini bilelim

O sizden başka kiminle vakit geçiriyor ?
Oda
O sizden başka kiminle vakit geçiriyor ?
Oda sadece benmle ama iş yerinde arkadaşları var tabiki akşama kadr illaki muhabbet oluyordur

Hem çok iyi anlaşıyorsunuz hem sıkılıyorsunuz? İyi anlaşıyor değilsiniz, öyle olsun istiyorsunuz.

Sevişin, tavla atın, hayal kurun, yeni yemek deneyin, birbirinize masaj yapın, birlikte banyo yapın, evde tamirat tadilat vs proje yapın, insan eşiyle sıkılır mı yaw..

Dizi-film maratonu yapın netflixte.

Konuyu tam da anlamış değilim aslında çok daldan dala.

Bilip bilmeden boş konuşmayın lütfen kocamdan sıkılmadım vakit geçirebilecek birşeyimiz olmadığı için sıkılıyoruz dedim.! Düzgün yorumlar yapın

Coluk cocuk yoksa ne ev isin olacak yap bi kap yemegini soyle bi ortaliga cekiduzen ver oldu bitti. Esinle daha guzel vakit gecie hazir cocuk yokken bunlara takilma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…