Konunun ailenizle olan ilişkisini çözemedimçünkü ailemden uzağım
Vakit geçirecek kocamdan başka kimsem yok daralıyorum evde bazen o yüzden böyle şeyleri düşünüyorumKonunun ailenizle olan ilişkisini çözemedim
Ayy tövbe de yaBen hiç bişi yaptıramıyorum dilerim Allah taş eder kalır öyle beton gibi
Çalışıyor musunuz ? Şimdiden ayarı verin yarın çocuk olduğunda cinnet geçirirsiniz. 1,5 yıllık evliyken dizdize takılırdık hiç sıkılmazdık.Şimdi 11 yıllık evliyiz iş- güç çocuğun okulu hayatın olağan akışı yine sıkılmıyoruz. Bilmiyorum, sizin sorununuz iş yapmaması mı doğru kişi olmaması mı ?
OdaO sizden başka kiminle vakit geçiriyor ?
Oda sadece benmle ama iş yerinde arkadaşları var tabiki akşama kadr illaki muhabbet oluyordurO sizden başka kiminle vakit geçiriyor ?
Bilip bilmeden boş konuşmayın lütfen kocamdan sıkılmadım vakit geçirebilecek birşeyimiz olmadığı için sıkılıyoruz dedim.! Düzgün yorumlar yapınEv işi yapamıyorum yoruluyorum çünkü ailemden uzağım kısmını anlamadım
Biz eşimle evde sıkılıyoruz demişsiniz onu hiç anlamadım
Doğru kişiyle evlendiğinize emin misiniz?
İnsan evliliğin ilk yılında kocasıyla nasıl sıkılır ya
:)) seninki daha fenaymışşBen hiç bişi yaptıramıyorum dilerim Allah taş eder kalır öyle beton gibi
Hayır okuyorum halasiz çalışıyor musunuz ?
Coluk cocuk yoksa ne ev isin olacak yap bi kap yemegini soyle bi ortaliga cekiduzen ver oldu bitti. Esinle daha guzel vakit gecie hazir cocuk yokken bunlara takilmaMerhaba kızlar 1 buçuk yıllık evliyim severek evlendik çok şükür kocamdan memnunum ama bazen çok üzülüyorum tartıştığımız oluyor sebebide genellikle ev işlerinde yardım ediyor ara sıra ama ben daha çok etmesini istiyorum çünkü ailemden uzağım ve yoruluyorum bu dönemdede çok daraldım evde ama eşimdebu kadar yapabildiğini söylüyor. Ne olursa olsun sakin kalamıyorum bu sakin kalabilenler nasıl başarıyor? Ve evde eşiniz ile nasıl vakit geçiriyosunuz biz sıkılıyoruz? Belkide bu yüzden saçma sapan şeylere takılıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?