Eşimle çok tartışıyoruz

Söylüyorum ben de ama o tınmıyo ha bazen alınıyo ama kendi söz konusu olunca alınmak serbest bencil şey

Zaten o da öyle cevap vermemi istiyo kızdırmayı başarmış olcak egoları tatmin etmek için heralde

Biraz umursamaz davranın bakalım ne olacak. Evde işlerınız varsa onunla ilgilenin ilgisiz kalsın. Sizi anlayacaktır. İşiniz yoksa bile iş çıkartın. Ben öyle yapıyorum, dolaptaki kıyafetleri düzeltıyorum, ufak tefek oyalanıyorum.

Ben hep işlerle ilgileniyorum inanın, yanında durmuyorum bile, ama kahvaltıda yemekte yan yana oluyoruz ve hep yemeklerde çıkıyor kavga. Ondan uzaklaşmak istiyorum bilmiyorum noldu bize

Bır erkek nasıl karısını kovabilir? Erkek sokaklarda orda burda yaşamını sürdürebilır . Ama kadın sürdüremez kadın bır erkegın namusudur

Ben kimsenin namusu degilim. Herkes kendi namusuna kendi sahip ciksin. Kendi adınıza konusun bence kadin kimsenin namusu filan degildir. Siz oyleymissiniz ona kimse birsey diyemez. Kendi kafa yapiniz.

O oyle seyler soyleyince sen sinirlenme o da demeyi birakir belli bir sure sonra.digerine gelince gorumcenler sehir disindan geldiyse gitmeniz gerekmez mi .benim esim bu konularda vurdumduymazdir hem kendi ailesi hem benim ailem konusunda. O aklina getirmez ben gidelim derim.ne bileyim gitmek gerekir diye dusunurum.o onemsemeyince de uzulurum.

Gidicem zaten aynen gitmemiz lazım zaten öylee çok sık gelemiyolar, valla bilmiyorum geldi şimdi eve yüzümüze bile bakmıyor

Gidicem zaten aynen gitmemiz lazım zaten öylee çok sık gelemiyolar, valla bilmiyorum geldi şimdi eve yüzümüze bile bakmıyor
Sen de bakma o sonunda mecbur konusacak cunku sonucta oraya gitmeni isteyecek.sen de gayet olumlu davran giyin hazirlan sonra da lutfen bana karsi artik oyle konusma hoslanmiyorum de

kaliteli adamın hareketleri ne kaliteliymiş maşallah...

Ben kimsenin namusu degilim. Herkes kendi namusuna kendi sahip ciksin. Kendi adınıza konusun bence kadin kimsenin namusu filan degildir. Siz oyleymissiniz ona kimse birsey diyemez. Kendi kafa yapiniz.
Öyle degıl siz hemen sert çıkıştınız
Bır erkek karısını evden kovacagına kendisi gitsin
Bir kadına bir sey olsa "falancanın karısının başına şu gelmıs" dedıkodular hemen yayılır.
Yoksa erkek namussuzsa kadın da oyledır demek ıstemedım
Yanlış anlaşılma olmasın
Herkes kendınden sorumludur yani

Dük hasbam o yüzden

IQ70- şakaya cevap bile vermem ben. Seviyemli cümleler ortaokulda kalmamış mıydı ?

Sana bi sir veriyim ne zaman onun soylediklerini takmadigi anlarsa o zaman ugrasmaktan vazgeçecek bend senin gibi alingandimm ota boka ağlardım ha şimdide olede azaldı iste kavga olmazdida bizde çok kuserdi bende napiyorum soylediklerini takmiyomus gibi yapiyorum valla aglayasim varsada tutuyorum kendimi önceleri de banyoya giriyodum kapiyi kitliyodum zırıl zırıl ağlayıp hic bisey olmamış gibi düşümü alip cikiyodum sonra sacmla ugrasirimm parfumumu skarim muzigimi acarım yada komik bi dizi gulmuceksemde gulerim böle böle bıraktı baktı ben onu iplemiyom bisey olmamış gibi konusuyorum sarki soyluyorum falan oda bıraktı dene sende ise yariyo ve gözünün önünde ağlama sonra herşeye agliyon diye bi sure sonra aglamani umursamaz bile gösterme ona gozyasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…