- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Aynenn öyle şaka var şaka var ya, hiç geçinemiyoruz, baksan çok iyi anlaşıyo gibiyiz ama belki bende de vardır suç
Söylüyorum ben de ama o tınmıyo ha bazen alınıyo ama kendi söz konusu olunca alınmak serbest bencil şeySiz hazır cevap değil misiniz? Hemen bozulup ağlamayın ya. Siz de yarı şaka yarı ciddi, daha ağrını söyleyin gülerek o düşünsün.
Bana kalitemi düşürüyorsun dese, hey papucumun krosu, sanarsın Buckingham'da büyümüş der, güler geçerim.
Söylüyorum ama o çok etkilenmiyo ağır laflardan, şimdi de çekti gitti bilmiyorum nereyeSizde şakaya vurarak bişeyler söyleyıp tepkisini ölçün.
Erkeklerin bu seni sinir etmeyi seviyorum laflari da hep ayni bahane.
Alindiginizi, sinir oldugunuzu görünce daha hosuna gidiyordur ve bu yüzden de devam ediyordur ayni seyi yapmaya.
Kaliteni düsürüyorsam tutmayayim, gidip kaliteni Everest'e cikaracak birilerini bul de gec...
Ben hep işlerle ilgileniyorum inanın, yanında durmuyorum bile, ama kahvaltıda yemekte yan yana oluyoruz ve hep yemeklerde çıkıyor kavga. Ondan uzaklaşmak istiyorum bilmiyorum noldu bizeBiraz umursamaz davranın bakalım ne olacak. Evde işlerınız varsa onunla ilgilenin ilgisiz kalsın. Sizi anlayacaktır. İşiniz yoksa bile iş çıkartın. Ben öyle yapıyorum, dolaptaki kıyafetleri düzeltıyorum, ufak tefek oyalanıyorum.
Bır erkek nasıl karısını kovabilir? Erkek sokaklarda orda burda yaşamını sürdürebilır . Ama kadın sürdüremez kadın bır erkegın namusudur
Zaten o da öyle cevap vermemi istiyo kızdırmayı başarmış olcak egoları tatmin etmek için heralde
Gidicem zaten aynen gitmemiz lazım zaten öylee çok sık gelemiyolar, valla bilmiyorum geldi şimdi eve yüzümüze bile bakmıyorO oyle seyler soyleyince sen sinirlenme o da demeyi birakir belli bir sure sonra.digerine gelince gorumcenler sehir disindan geldiyse gitmeniz gerekmez mi .benim esim bu konularda vurdumduymazdir hem kendi ailesi hem benim ailem konusunda. O aklina getirmez ben gidelim derim.ne bileyim gitmek gerekir diye dusunurum.o onemsemeyince de uzulurum.
Sen de bakma o sonunda mecbur konusacak cunku sonucta oraya gitmeni isteyecek.sen de gayet olumlu davran giyin hazirlan sonra da lutfen bana karsi artik oyle konusma hoslanmiyorum deGidicem zaten aynen gitmemiz lazım zaten öylee çok sık gelemiyolar, valla bilmiyorum geldi şimdi eve yüzümüze bile bakmıyor
kaliteli adamın hareketleri ne kaliteliymiş maşallah...Merhaba hanımlar, 3 senelik evliyim, 1.5 yaşında bir kızım var.
Eşimle son zamanlarda çok sık tartışıyoruz, ben yapı itibariyle biraz alıngan bi tipim zaten, eşim de bunu bile bile üstüme geliyor. Bugün tatil dolayısıyla evde, sabahtır kaçıncı kavgamızbeni sinirlendirmek kızdırmak çok hoşuna gidiyomuş, kızdırmak için söylediği laf da şu, benim kalitemi bozuyosun kalitemi aşağı çekiyosun, ya şaka da olsa insan eşine bunu der mi bu laflardan sonra biraz da başka şeylerin etkisiyle ben de ağladım, çoluk çocuk muhabbeti yapıyosun, ilginç kişilik ilginç karakter diyo zaten çocuk bakma ev işi uğraşıyorum bana haketmediğim şeyleri söyledi az önce de söylemedim diyo kabul etmiyo şizofren çok büyütüyomuşum şaka(!)yı. Valla ben gayet mutluyum sen mutsuzsan o senin problemin dedi, bende ben seni mutlu ediyorum ondan mutlusun dedim, mutsuzsan çek git o zaman diyo şimdi de tutturdu annemlere gidelim diye görümcemler il dışından geldi onları ziyarete, benim moralim bozuk gelmek istemiyorum diyorum sinirlendi kapıları yumrukladı uzun oldu kusura bakmayın
Öyle degıl siz hemen sert çıkıştınızBen kimsenin namusu degilim. Herkes kendi namusuna kendi sahip ciksin. Kendi adınıza konusun bence kadin kimsenin namusu filan degildir. Siz oyleymissiniz ona kimse birsey diyemez. Kendi kafa yapiniz.
Siz hazır cevap değil misiniz? Hemen bozulup ağlamayın ya. Siz de yarı şaka yarı ciddi, daha ağrını söyleyin gülerek o düşünsün.
Bana kalitemi düşürüyorsun dese, hey papucumun krosu, sanarsın Buckingham'da büyümüş der, güler geçerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?