Bu arada ailemle aram yok. Bana çevresinde bir insan kalmamış gidecek yeri yok nereye gitsin dedi. Benim babam adam olsaydı ben bugün bu lafları yemezdim. Beni hep eşime karşı ezdirdiler. Eşim aileme karşı iyiydi babamı da sever çünkü onu savunuyor. Ama bu hayat benim hayatım eğer bir şeyler yoluna girmezse gençliğimi heba etmeyecem ne olacaksa bu bir ay içinde olacak zaten hissediyorum
E tamam o zaman ailenizle aranız yok, gidecek yeriniz de yok diye her şeyi sineye çekin. Bugün kahveye gider, sizi boşanmakla cezalandırır, yarın karıya kıza gider yine boşanmakla cezalandırır, öteki gün belki tartaklar, "e beni buna sen ittin, rahat vermedin, baskıladın" der yine boşanmayla cezalandırır. Siz de "e baba evimde sıkıntı yaşayacağıma koca evinde oturur kahvemi içerim, belki bir gün atanırım, okurum" vb. hayallerle eve tıkılır, ömür çürütürsünüz. Elaleme de "yuva yıkmak kolay,ben yuvamı ayakta tutmak için şöyle çabaladım, böyle çırpındım" dersiniz. Kimseye takmadılar ama belki size madalya takarlar ne diyeyim..