- Konu Sahibi Yasemin1111
icim o kadar dolu ki nerden baslicami bilmiyorum. esimle bir birimizi severek 5 sen önce evlendik 1,5 yasinda kizim var. iki senesine kadar hersey cok güzeldi. iki sene önce esim türkiyeden kendini hoca diye tanitan birileriyle tanisti ve ö günden bu güne eski esim gitti baska bir adam geldi bana cok ters düsünceleri var. benim acimdan tarikata girdi ve beyni yikandi ama o bunun farkinda degil ve yavas yavas ailesini kaybediyor ama onun umrunda bile degiliz biz. iki ay önce kendi ailemle tatile gittim ve tatilde anladim ki ben esim olmadan daha mutluyum daha huzurluyum o yanimda oldugu zaman sürekli hareketlerime dikkat etmeliyim kiyafetlerime dikkat etmeliyim sürekli diken üstünde. ona karsi icimden birseyler koptu sevgisi yok aklimda sürekli ayrilmak bu insanla ben ömür geciremem düsüncesi var sürekli ne yapicami bilmiyorum aklim cok karisik. bu evlilik bu zamana kadar gittiyse kizim icin kizim daha cok kücük ayrilsam bilmiyorum nasil olur benim durumumda olan varmi aceba lütfen bana yardimci olun.