eşimle eski karısı

oh ne ala,kadının yaşayacağı yere bile siz mi karar vereceksiniz:53:

bir face hesabına bile takılan bir insansınız,yakın otursalar eminim her hareketlerine,her karşılaşmalarına da takılırdınız.ayrıca kadının ilgisiz bir anne olduğunu nereden çıkardınız:44:

bir de 5 yaşındaki çocuğun face hesabı olur mu diyorsunuz.benim yeğenimin 3 yaşından beri var.önceki 1 yılında da annesinin face'ini karıştırıyordu.kendince paylaşımlar yapıyordu:1:
sonra kendisine face açtılar.3 yaşından beri kullanıyor.şu anda 6 yaşında benden fazla bilgili:34:

maşallah bilgisine yakında uzaya da çıkacaktır eminim ...

Zor bir durum. Çocuğun annesiyle babası ayrı. Kadın sanaldada olsa çocuğuna bir ailesi olduğunu hissettirmeye çalışmış olabilir. Normalde nasıl eşinize karşı? Lakayit mi?

Değilse şayet büyük reaksiyonlar vermeden konuşun eşinizle sakin sakin. Çocuk için belki ama sindiremiyorum, istemiyorum diyin. Gerçekten kötü niyet olmayabilir ama hoş değil...

evet normal de lakayit biri ....

çocuk 5 yaşındaysa siz 3 sene sonra tanıştıysanız sizin de çocuğunuz varsa nasıl oluyor bu iş
çok ucu ucuna yaşanması lazım bunların bu zamana sığdıysa

zamanında yediğiniz hurmalar olmasın bugün yaşadıklarınız
dua edin de sizler de eski eş olmayasınız
hele de çocuğuyla tek başına yaşamak zorunda kalan bir eski eş

lütfen anlamadan ithamda bulunmayın....
ben tüm samimiyetimle yaşadıklarımı paylaşıyorum ...
yanlış bir şey var sa hakaret etmeden de yazabilirsinizz.. üslubunuz hoş değil...

ayrıldıklarında çocuk 1.5 yaşındaymışşş zaten ben ayrıldıktan 3 sene sonra evlendim... benim bebeğim daha çok küçük 4 aylık
çok şükür hurma falan yemedik
rabbim kimseye yaşatmasın ...

ayda bir görmesi benim verdiğim bir karar değill..
lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın .... isterse hergüm görsün evladını buna bişey demiyorum ...
imkanları öyle olduğu için ayda bir görüyor az önce de yazdım otobüsle 15 ssaat uçakla 2 saat lik hergün de uçak yok haftanın belli günleri oluyor ....bazen yer bulamıyorsun vs.. vs..
benim kaldıramadığım evladını görmesi de değil....
kadın ın ilgili anne profili çizmesi ...
evladını düşünen ilgili anne evladını babadan bu kadar uzak mesafe ye taşımaz .....eğer makul sebepleri varsa biişey diyemem ama bildiğim kadarıyla da hiç bir makul sebebi yok ...
Türkiye şartlarında boşanmış bir kadının yapabileceği en mantıklı işi yapmış kadın.
Ailesinin yanına taşınmamış olsa düşünemiyorum arkasından konuşacaklarınızı
" bu şehirde ana babası bile yok, sırf kocamı ele geçirmek için çocuğu bahane edip burda kalıyor"
Derdiniz o zamanda.
çocuk face açacak yaşta değil okuma yazma bile bilmiyor ki ..... 5 yaşındaki çocuğa face mi açaılır büyüdüğünde kendisi açsın bana ne ama beni rahatsız eden o değil
bu kadın ın kendisinin çocuk adına face açması ve bunu babasına da vermesi
aklı sıra çocuğuyla ilgili bir anne oluyor annenin görevi 5 yaşındaki çocuğa face açmak ya ....
benim eşiminden bu kadın ın her dediğini yapmasına sinir oluyorum ...acaip sinirlendim şimdi ..
düzgün cümle kuramıyorum ..arkadaşlar

5 yaşındaki çocuk facebook tan anlamayabilir.
Ama babasını sorar, baba sevgisi, ilgisi bekler.
Çocuğun babasının kendini önemsediğini hissetmesinin kendince bir yolunu bulmuş kocanızın eski eşi.
Oldukçada mantıklı bir davranışda bulunmuş.
Tek problem eşinizin bu hesabı sizden gizlemesi, onuda kendi eşinize sorun bi zahmet.
Gereksiz kıskançlık yapıp eski eşi suçlu çıkartmayın.

Çocuk 5 yaşında...Anne-babayla beraber neredeyse hiçbir anısı olmayacak.Şu an için faceten anlamayabilir ama hep 5 yaşında kalmayacak.Facebooku albüm niyetine kullanmayı da düşünmüş olabilir kadın.Babasıyla bağının öyle yada böyle kopmamasını da... Hoş ayda bir görmeyle nasıl kopmayacak orası da muamma ama? ben bu kadar abartılacak birşey göremedim.Tek sorun yapacağınız şey eşinizin size anlatmaması..bu da eşinizle sizin aranızdaki sorun zaten.
Bir de düşünün ki eski eş sizsiniz.Sizin çocugunuz babadan ayrı büyüyor ? bu psikoloji de zor gerçekten. Üstelik o yaşta çocuklar artık bilinçlenmeye başlıyorlar. babayı aramıyor mudur o çocuk ? Babası yanında olan çocukları görünce ne hissediyor acaba? Siz bence facei eski eşi falan boşverin eşinizin çocuguyla daha çok görüşmesine imkan sağlayın.. yaşamınıza dahil edin bence,mesela size geldiğinde babasıyla kardeşiyle siz çekin resmini,çocuga hatıra kalsın ne zararı var ? öyle yada böyle hep eşinizin çocugu,çocugunuzun da kardeşi olarak kalacak sonuçta.

tşk ederim nazlıdeniz yorumlarınız çok hoşuma gitti ...

Benim yazdıklarıma cevap vermemişsiniz ben tekrar yazayım kadın eşinizle bağ kurmak istese uzağa taşınmaz aksine yakınında olurdu bahanesi de hazıro olurdu babasından ayrı kalmasını istemedim derdi uzağa gitmesi bile eşinizle bir bağı kalmadığını herleyi kabullendiğini gösterir. Yakında olsa demek ki her hafta gitse evdenn çocuğunı almaya bırakmaya nasıl kıskanacaktınız acaba hem kaldı ki çocuk 5 yaşında daha okula gitmiyor anaokuluna gidiyordur belki ayda bir görmesi benim suçum değil demişsiniz pek yaz tatillerinde kışın belirli zamanlarda size gelip kalmasını istediniz mi özlem gidermeleri için al gel çocuğu zaman geçirin beraber dediniz mi. Bir kadın ailesi onu oraya bağlayan birşey olmadan neden başka şehire gitsin ki düzenini herşeyini bozup neden babasından ayırmak istesin. İntikam desek resimleri görmesi ve kendisi de yüklemesi için face adresi vermiş. Ortak bir face hesabı yok yanii kadın açmış ve eşine oradan yüklediği resimlere bakması için adresi vermiş sende ekleyebilirsin demiş büyük ihtimalle resimlere baksın yorum yapsın çocuk sevinsin diye vermiştir. Eşiniz yanınızda mı yanınızda, çocuğu ayda bir görüyor, kadın uzakta daha neyi sorun ediyorsunuz anlamadım ben. Çok kıskanıyorsanız dediğim gibi çocuk gelsin biraz da siz de kalsın.

yok daha neler.....
bunu mu kıskandınız.. bu kadar mı özgüvensizsiniz...
Eşinizin eski eşiyle işi biter de... sürekli olan "çocuğuyla" işi hiçbir zaman bitmez hanımefendi...
Diğer hanfendi de bu çocuğun anasıdır, verilecek tüm kararlarda, anne baba ortak hareket eder...
Bu da demektir ki, eski eşler arada çocuk varsa görüşmeye mahkumdurlar...
Bunda bozulacak, sinir olacak bir durum yok...
Nihayetinde evlenmeden bunları hesap etmeliydiniz...
Diğer annenin fikri, oğlum zaten babasız büyüyor, bari böyle bişey yapayım, babasının onu sürekli takip ettiğini bilsin, aradaki bağlar kopmasın diyedir...
O kadının düşüncesi oğludur... oğlu... bir insanın herşeyden önce evladı gelir...
Sen anne babayla birlikte çocuk büyütüyorsun, o kadın tek başına çocuğuna yetmeye çalışıyor...
Yazıktır, günahtır... resim olayında bile eski eşe takmışsınız...
Neden babası sürekli oğlunu izleyebilecek diyemiyorsunuz????? buna sevinmiyosunuz...

Sevinemezsiniz çünkü empati kuramıyosunuz...

maşallah bilgisine yakında uzaya da çıkacaktır eminim ...

her bilgi birikimi olanın uzaya çıkmasına gerek yok.. ben de 5 yaşından beri bilgisayar başındayım, şu an mükemmel bir yazılımcıyım.. uzaya da çıkmadım işlerimi bizzat dünyadan yürütüyorum :27: iğneli cevaplar istemiyorsanız kimseyi iğnelemeyeceksiniz sevgili üye.. kaldı ki 5 yaşında ki çocuk 30 sene daha 5 yaşında kalmayacak, şimdi anlamıyor ama 3 sene sonra anlayacak ve anne-babası tarafından yapılmış güzel bir albüme sahip olacak.. ister her anını fotograflar, ister aynı fotografı 40 kere yükler.. madem her anı fotograflamak saçma geliyor, siz kendi bebeğinizin her anını çekmeyin o zaman, senede 1 yetiyor demek ki size :ssz:

canım evet zor bi durum ama çocuk özeniyo fln olabilir kıyamıorum ozaman ben.ben de de aynı durum war.öbür taraftan rahatsızlık yok ama.kardeşim çocuğumuzun resmini koysa bile çıldırıo ki haliyle bnm face falan yok zaten.onlar çatır çatır girio.çocuğa hesap açılıo çıt yok.
Eğer çocuğu annesi yönlendriosa ağırlığını koy.yok annesile problem yok çocuk aklıysa boşwer.oda istemez mi beraber olsunlar.en azından öle teselli olsun.görmemezlikten gel.

Eskinin eskide kaldığını kabul etmediğiniz müddetçe, çocukların eğitimi için bile konuşsalar size zor gelecek.

Zaten anlaşsalar boşanmazlardı. Şifrenin anne ve baba da olması yeniden aşk tazeleyecekleri anlamı taşımaz, şifre çocuğu kontrol etmek içindir.

Devir öyle bir devir ki boşanmış insanlar illa sorumluluk bölüşmek istiyorlar, sonra diğeri niye haberim yoktu olsaydı böyle mi olurdu diyebiliyor.

Çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama bunlar birbirlerinden görerek özeniyorlar. Ayşenin var, niye benim yok vs. böyle bir hesap olmasa eski eş oğluyla babasının resmi paylaşsa vayy efendim boşanmış ama hala eski kocasının resmini koyuyor diyecektiniz. Hiç olmazsa çocuğun hesabı, çocuk bu annesiyle de babasıyla da olmak ve bunu paylaşmak isteyebilir.

Bana sorarsanız gereksiz ve anlamsız bir kıskançlık.

Katılıyorum.. Sonuçta bu çocuk için devamlı iletişim halinde olacaklar. Sevselerdi zaten boşanmazlardı. Sorun yapıp ilişkinizi zedelemeyin.

Lüzumsuz bi ise girismisler. Ne yani çocuğun fotoğrafları sosyal medyada paylaşılmak zorunda mı, diyelim ki paylaşmak istiyolar ikisi de açsın ayrı hesaplar paylaşsın, ortak hesap ne demek. Sinir bozucu gercekten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X