- 24 Aralık 2016
- 404
- 282
- 18
- 34
- Konu Sahibi Bilgenur24
-
Slm kizlar bz bi bucuk yilluk evlyz ve ev almaya karar verdik esimle.arabamzi, takilari satip kredi cekip ev alalm dyoruz.esimin ailesinden hic destek yok zaten.szce doğru mu yapıyorum bn takilarmi saticam ve arabann kredsni kaptcam ev icin kredi cekcz esim ailesne donmez dmi ailemde destek olcak cünkü bze maddi anlamda
Eger esinize gùvenmeceksiniz bence ev almayin.Sùpheleriniz var sanirim ..Slm kizlar bz bi bucuk yilluk evlyz ve ev almaya karar verdik esimle.arabamzi, takilari satip kredi cekip ev alalm dyoruz.esimin ailesinden hic destek yok zaten.szce doğru mu yapıyorum bn takilarmi saticam ve arabann kredsni kaptcam ev icin kredi cekcz esim ailesne donmez dmi ailemde destek olcak cünkü bze maddi anlamda
Eşim ailesine dönmez derken şunu kastettin sanırım.
Hani ailesi hiç destek vermiyor ya bende bunun üstüne altınlarımı satıp varımı yoğumu önüne serince, kredi borcunun içine düştüğüm de eşim anacı babacı oluverirse birden, onların tarafında olup beni silindir gibi ezer mi???? Destek vermeyen adam ailesine laf ettirmez mi???
Bu mu dediğin?
Buysa eğer evet erkekler ne olursa olsun ailesi ne yaparsa yapsın, anam babam haklıdır moduna illa girer. Sende çektiğinle mal gibi kalırsın.
Beni sen anlamssn arkadsm yorumun korkttu bni ins yasamm byle seyler o ds kizyo ailesneEşim ailesine dönmez derken şunu kastettin sanırım.
Hani ailesi hiç destek vermiyor ya bende bunun üstüne altınlarımı satıp varımı yoğumu önüne serince, kredi borcunun içine düştüğüm de eşim anacı babacı oluverirse birden, onların tarafında olup beni silindir gibi ezer mi???? Destek vermeyen adam ailesine laf ettirmez mi???
Bu mu dediğin?
Buysa eğer evet erkekler ne olursa olsun ailesi ne yaparsa yapsın, anam babam haklıdır moduna illa girer. Sende çektiğinle mal gibi kalırsın.
Doğru anlamışımArkadaşlar ailesne dönmek derken evi terk etmek anlaminda demedm demwk istedgm sey yeri geldgnde ailesne karşı bni savunur mu aramzda sevgi ve saygmz var iliskmzde sorun yok cok skür
Ama öyle tatlım. Benim koca anacıdır. Hem de en kralı. Annesine a desen yeminle osmanlının bizansı ezdiği gibi ezer beni.Beni sen anlamssn arkadsm yorumun korkttu bni ins yasamm byle seyler o ds kizyo ailesne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?