- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi Bilgenur24
-
Valla insanoğlu olabilir de,senin aklına böyle birşey geliyorsa,birşeylerden işkillenmişsin.Arkadaşlar ailesne dönmek derken evi terk etmek anlaminda demedm demwk istedgm sey yeri geldgnde ailesne karşı bni savunur mu aramzda sevgi ve saygmz var iliskmzde sorun yok cok skür
Anladm xnm.bnim kocam da taraf tutmyo oyle annesne laf da eder çekinmedenAma öyle tatlım. Benim koca anacıdır. Hem de en kralı. Annesine a desen yeminle osmanlının bizansı ezdiği gibi ezer beni.demem o ki o ailesinin kötülüğünü asla ama asla görmez. Tipik erkek.
Arabayi btrcez cnm zaten onu kaptcaz ev alirken onj da satczev alma bence araba kredin varmış
önce araba kredisini bitir
ama evliliğinde güven yoksa evliliğini oturt
sonra
başla
Arabayi btrcez cnm zaten onu kaptcaz ev alirken onj da satcz
Ailem bna takilan altnlari vercek onlarda vermese vermez saolsnlar verecklerşunu demeyi unuttum ailenin destek çıkmasını istemem
ayaklarınızın üstünde durduğunu anlasın eşiniz
çok sıkışırsanız o zaman girsin
Ailem bna takilan altnlari vercek onlarda vermese vermez saolsnlar vereckler
biraz daha okunur yazarsanız daha iyi olur :)Arkadaşlar ailesne dönmek derken evi terk etmek anlaminda demedm demwk istedgm sey yeri geldgnde ailesne karşı bni savunur mu aramzda sevgi ve saygmz var iliskmzde sorun yok cok skür
eşinize takılan altınları eşiniz almalıydıK.v esime takilan altnlari filan sldi esim bu duruma çok takilmyodu smdi ev Almaya karar verdik ve arkadaşları filan sennde vardr takilanlar dyolarms o da dems.annem aldi dye hata yapmssn flan dmsler smdilerde gücüne gdyo yaptıkları hareket.maddi durumları iyi.kaynanam.dgunde bileziklerni daha iyisine degstrdi sonra 2 bilezk daha aldi kendne
Benmki verip geri almk degil cnm k.v aldi esiminkileri bnmkileri yanmda bulndrmktn korktm bn hirszlk filn olursa dye o yzden ailemde kaldi ev alirken kullnrsnz demişlerdi sağolsunlrDöner... Şimdi kızar laf söyler ama unutur iki gün sonra. Aile çünkü... Hep böyle olmuştur bundan sonra da böyle olur... Bu arada sanki ailelerden yardım istiyor gibi görünüyorsunuz, kendinizi öyle göstermişsiniz ama aslında ikiniz de altınlarınızı vermişsiniz, onları geri istiyorsunuz. Çok garip bir şey. Niye verdiniz ki zaten? İhtiyaçları mı vardı iki tarafında? Ya da öyle adetiniz mi var?
Biz de ağt ayında ev aldıkSlm kizlar bz bi bucuk yilluk evlyz ve ev almaya karar verdik esimle.arabamzi, takilari satip kredi cekip ev alalm dyoruz.esimin ailesinden hic destek yok zaten.szce doğru mu yapıyorum bn takilarmi saticam ve arabann kredsni kaptcam ev icin kredi cekcz esim ailesne donmez dmi ailemde destek olcak cünkü bze maddi anlamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?