iyi de böyle de kendine haksızlık ediyorsun!!!mutlu olmadığın bir evliliği sürdürmenin ikinize de faydası yok,boşver çevreni!ailen de belli bir süre sonra atlatır,dünyanın sonu değil ya!!
Arkadaslar merhaba,
Hic var mi aranizda bilmiyorum ama hani bir kizin bircok yakisikli, varlikli, egitimli, iyi huylu, iyi aileye sahip talipleri olur, o da bunlar arasindan gider en olmadik, en ungunsuzunu es diye secer ya hani benim de oyle oldu sanki. Esim bana gercekten cok asikti o zamanlar, 3 yil boyunca pesimde kostu, reddettim, o kadar talibim varken onun askina ve biraz da yalan dolanlarina kandim. (tabi yalan oldugunu sonradan anladigim yalanlar.) Evlenmek icin yalvarirken, guya 1 sene sonra nisan- dugun yapiyorduk, teklifini kabul ettikten sonra oyle boyle sallaya sallaya, erteleye erteleye 3 yil sonra zar zor evlendik. Tabi 3 yil boyunca kiz isteme de dahil bir kere bile cicek almamistir. Hediye de 1-2 kez. Dugunumuz bin bir tane kavga ederek oldu o da zaten hicbirsey istemedim, hicbirsey de almadilar, herseyin minimum oldugu bir dugun idi. Bir yigin fedakarlik yaptim esimle evlenmek icin, sadakatim, iffetim had safhada olmasina ragmen yemedigim kufur, hakaret kalmamistir, kaldi ki kendisi de bizzat sahittir namusuma, iffetime, sadece fitneliginden, terbiyesizliginden saldirir. Kaynanam herseye karisan, butun dugunu sadece kendi istedigi gibi yapan, oglunu firildak gibi parmaginda oynatan bir kadin, kayinbaba demissiniz hicbirseye karismayan, kiz istemede, nisanda, dugunde, alisveriste robot gibi sessiz sessiz karisinin cak cak cak konusmasini uzaktan seyreden, hani olusu bile daha cok ise yarayacak bir adam. Esimden cok cektim, buna ragmen afedersiniz ama salak gibi evlendim. Zaten butun igrencliklerin, kavgalarin ustune yapilan kirik dokuk evlilikten ne beklenir ki? Ayni evin icinde iki yabanci gibi, kavgasi mahabbetinden daha da cok olan bir hayat. Simdi o kadar uzuluyorum ki, gencligime, guzelligime, egitimime resmen kotuluk ettim. Yillarca iffetimi, namusumu korudum, hayatimda kimseler olmadi ve sonunda evlendigim adama ve gordugum muameleye inanamiyorum, resmen herseyi gore gore, bile bile bu adamla evlendim. Inanamiyorum kendime :2::2::2:
Böyle örnekleri okudukça, evlenmekten ödüm kopuyo.Evlilik kişinin en önemli sınavlarından biriymiş zaten, ya güzel olurmuş, allah şükrediyor mu kulum diye bakarmış, ya da çok kötü olurmuş, sabredebiliyor mu kulum diye sınarmış:44:
Evli ve mutlu bayanlara sormak istiyorum, erkekte hangi özeliklere bakıp evlenmeye karar verelim, bi diyin
Böyle örnekleri okudukça, evlenmekten ödüm kopuyo.Evlilik kişinin en önemli sınavlarından biriymiş zaten, ya güzel olurmuş, allah şükrediyor mu kulum diye bakarmış, ya da çok kötü olurmuş, sabredebiliyor mu kulum diye sınarmış:44:
Evli ve mutlu bayanlara sormak istiyorum, erkekte hangi özeliklere bakıp evlenmeye karar verelim, bi diyin
ınanin su dediklerinizi bana nisanliyken kime acilsam hep tavsiye ettiler ve ben tum mantikli tavsiyelere ragmen zorla evlendim. Dugunden bir hafta once yuzugu atmak icin esimin oldugu ile gittim, cok karaliydim, once bagris cagris kavga ettik, sonra bana bir sarildi, o anda tum mantigimi, yasadiklarimi kaybettim. Yapamadim. Yani cok dusunuyorum, olmuyor, yapamiyorum, bosanamiyorum
sent from my iphone using kadınlar Kulübü
ınanin su dediklerinizi bana nisanliyken kime acilsam hep tavsiye ettiler ve ben tum mantikli tavsiyelere ragmen zorla evlendim. Dugunden bir hafta once yuzugu atmak icin esimin oldugu ile gittim, cok karaliydim, once bagris cagris kavga ettik, sonra bana bir sarildi, o anda tum mantigimi, yasadiklarimi kaybettim. Yapamadim. Yani cok dusunuyorum, olmuyor, yapamiyorum, bosanamiyorum
sent from my iphone using kadınlar Kulübü
Ozelliklerine disardan baksan benim esimden iyisi yok sanirsin. Erkek kardesimin bir yigin arkadasi, abi dedikleri vardir, omrumde tanidigim en kaliteli adam diyor esime, oyle sayiyor, seviyor ki. Ben biraz aciliyorum, sen disarda kimseyi tanimiyorsun, kiymet bilmiyorsun, o benim idolum diyor.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ailesini sevsin sayasın ama önceliğinin eşi olduğunu bilsin.
Çok kıskanç olmasın. Nerde. Ne giyeceğini nasıl konuşulacağını bildiğini bilip buna saygı duysun, kısıtlamalara gitmesin.
Cömert olsun ama tüm parasını arkadaş eş dost için harcamayacak kadar da tutumlu olsun.
Senin yanındayken gözleri sağa sola kaymasın, iffet hem kadın hem erkek için olmalı.
Çok dağınık ve pis olmamalı. Dişler elleri ve ayakkabılarından anlaşılır o :)
Kültür olarak yakın çevrelerde büyümüş olmamız daha iyi olur. Bazen yöresel yemekler bile problem olabiliyor.
Eğitim durumundan da eşit olmalısınız, ayrıca ekonomik kazançlarda da Arda uçurumlar olmamalı.
Daha yazacak çok şey var da bunlar varsa orta yol bulunur:)
Ooooo nelerde bulmuşsun böyle:):)BU GUNE KADAR BİR DERDIM VAR KOSESINE ACTIGINIZ KONULAR;
Arama Sonuçları
esimle evlenerek kendime kotuluk ettim
Sosyal sorunlar nasil asılir
Sizce bir erkek dugune 2 ay kala neden sogur?
Kaynana sorununu nasil astiniz bayanlar?
Kv ve kp nin cimriliklerinden cok rahatsizim
Esimden ayri iken cok huzurluyum: Fatmanuryuzerr
Korkularim, endiselerim icin yardim!!!
Panik atak mi nedir bu, yardim edin lutfen
Ruh Sağlığı ve Hastalıkları
Karsiliksiz iyilik yapar misiniz?
Aileme yapilan buyu
Bir derdim var
: Bir derdim var :
kalp carpintisi icin yardim
Hamile kaldigimi nasil anlarim,
Ana Sayfa: Hamilelik Belirtileri
Bebege nasil karar verilir?
Bence daha sakin olun esinizin uzerine fayla gitmeyin.basina kalkmayin yaptiginiz iylikleri.GULER YUZLU OLUN.DIRDIR YAPMAYIN.EGER BOSANMAK ISTEMIYORSANIZ O OLMUYORSA SIZ UYUMLU OLUN.MUTLAKA FAYDASINI GORURSUNUZ.ESINIZIN SEVDIGI YEMEKLERI YAPIN VE EVE GELDIGINDE EV ADAMI SIKMASIN FERAHLATSIN.ILGI GOSTERIN.BAKIMLI OLUN.ESINIZ SIZI ISTEDIGINDE ASLA REDDETMEYIN ARTIK ISTEMIYOR SIZDEN SOGUDUYSA SIZ YAVAS YAVAS YAKINLASIN buraya boyle bi konu acinca yapilan yorumlardan etkilenip esinize cephe almayin kotu davranmayin .bebek dusunuyosaniz erteleyin .ya veliyy ve ya vedud esmasini cekin esiniz Allahin izniyle daha uyumlu olcaktir Allah(c.c)isimleri sifadir.yok ben bunlari yapamam hep alttan aldim artik biktim diyorsaniz cocuk yokken ayrilin olmuyorsa
BU GUNE KADAR BİR DERDIM VAR KOSESINE ACTIGINIZ KONULAR;
Arama Sonuçları
Aileme yapilan buyu
Bir derdim var
Bence daha sakin olun esinizin uzerine fayla gitmeyin.basina kalkmayin yaptiginiz iylikleri.GULER YUZLU OLUN.DIRDIR YAPMAYIN.EGER BOSANMAK ISTEMIYORSANIZ O OLMUYORSA SIZ UYUMLU OLUN.MUTLAKA FAYDASINI GORURSUNUZ.ESINIZIN SEVDIGI YEMEKLERI YAPIN VE EVE GELDIGINDE EV ADAMI SIKMASIN FERAHLATSIN.ILGI GOSTERIN.BAKIMLI OLUN.ESINIZ SIZI ISTEDIGINDE ASLA REDDETMEYIN ARTIK ISTEMIYOR SIZDEN SOGUDUYSA SIZ YAVAS YAVAS YAKINLASIN buraya boyle bi konu acinca yapilan yorumlardan etkilenip esinize cephe almayin kotu davranmayin .bebek dusunuyosaniz erteleyin .ya veliyy ve ya vedud esmasini cekin esiniz Allahin izniyle daha uyumlu olcaktir Allah(c.c)isimleri sifadir.yok ben bunlari yapamam hep alttan aldim artik biktim diyorsaniz cocuk yokken ayrilin olmuyorsa
Liste gayet güzel olmuş, tek tek not aldım, aklıma yazdım
Peki eş seçiminde meslekler ne kadar önemlidir? Babam polis ve askerle evlenilmez diye tutturdu
Her mesleğin zorlukları vardır illa ki ama asker ve polislertayinci olur. Uzun yıllar kurulu bir düzenin olmaz bir de gece gündüz mesai kavramları karışıktır...
Bunun dışında ne sorun olabilir ki?
Yukarıda ki özellikler + tenselçekim ve aşk da varsa parasını hangi meslekten kazandığı önemsiz bence...
çünku sevıyosun esını hemde cok sevıyosun bu kadar ezıyet eden adamdan sevmesen ayrılırdın senın tek ıstedıgın sey bıraz ılgı bıraz guler yuz.hedıye almıyor falan dıyede kafanı yorma her erkek farklı olur herseyı sorun yapıyosun esın bıraz ılgı gosterse herseyı unutursun hatta cocuk bıle ıstersın
BU GUNE KADAR BİR DERDIM VAR KOSESINE ACTIGINIZ KONULAR;
Arama Sonuçları
Aileme yapilan buyu
Bir derdim var
Ya zaten esimi Ben buldum ne Ailesi aileme uygun, ne kendisi bana uygun, ailemi zar zor ikna ettim, hep iyi bahsettim uzulmesinler diye.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ne ovdugun belli adami ne yerdigin ..
Cok farkli bir yaklaşım es soguduysa sen yaklas ev adami sikmasin ferahlatsin???
Ben inanamadim da pardon yanlislikla bir yerden alinti mi yaptiniz bunlar gercek dusunceleriniz mi?
Ya da siz köle misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?