"Ya kurtulacaksın ya da sızlanmayacaksın" Hayat felsefem. Size de tavsiye ederim
Böyle örnekleri okudukça, evlenmekten ödüm kopuyo.Evlilik kişinin en önemli sınavlarından biriymiş zaten, ya güzel olurmuş, allah şükrediyor mu kulum diye bakarmış, ya da çok kötü olurmuş, sabredebiliyor mu kulum diye sınarmış:44:
Evli ve mutlu bayanlara sormak istiyorum, erkekte hangi özeliklere bakıp evlenmeye karar verelim, bi diyin
Böyle örnekleri okudukça, evlenmekten ödüm kopuyo.Evlilik kişinin en önemli sınavlarından biriymiş zaten, ya güzel olurmuş, allah şükrediyor mu kulum diye bakarmış, ya da çok kötü olurmuş, sabredebiliyor mu kulum diye sınarmış:44:
Evli ve mutlu bayanlara sormak istiyorum, erkekte hangi özeliklere bakıp evlenmeye karar verelim, bi diyin
"Ya kurtulacaksın ya da sızlanmayacaksın" Hayat felsefem. Size de tavsiye ederim
canm çok zor bir durumdasın ailenden uzaktasın eşinin hataları fazla ama sende geçmişi bırak artık başkasıyla evlenseydim o istedi bu istedi diye düşünürsen mutsuzluğun üstüne mutsuzluk katarsın herkes kendi kaderini yaşıyo öyle şeyler duyuyoruz ki şükretmek lazım çalışıyosun eşin çalışıyo 6 yıllık evliyim çoğu şey kadında bitiyo bence hediye olayına takılma çok var öyle sen paranı kazanıyosun en azından kendine istediğin şeyi eşin olmadanda alabiliyosun hakaretleri çok kötü şüpheleri falan bi piskiyatriste görüne bilir bunun için ikna et onu hakınızda hayırlısı
Esini seviyormusun ayrilsan dahami iyi olur dahami kotu olur hayatin?
Bir arkadasim var o geldi hemen aklima.
Hicbisekilde uymayan insanlardi sevgilisiyle, Adam yillarca oyaladi,
Kiz napti etti herseye katlanip evlendi. Sonuc cok Kötü.
Ben kaderimi cok zorladim der hep
Bütün bunlar,evli kalmaya mahkum olduğun anlamına gelmez.
Belki senin daha radikal bir değişim yapman gerekebilir ama bu değişim senin için daha hayırlı olacaktır.
Başka bir şehre veya başka bir semte taşınabilir veya Türkiye'ye dönebilirsin.Arada çocuk olmadığına göre,eşinden uzaklaşman zor olmamalı.
Çevremiz ortak dediğin zaten evlendikten sonra tanıştığın kişiler değil mi ? Onları nasıl edindiysen,yeni hayatında yeni bir çevre edinirsin.
Yalnız dikkatimi çekti,düğün aşamasına fazla takılmışsın.Önceki konunda da var.Düğün dernek olmuş bitmiş.
Şurada kayınvaliden hakkındaki şikayetlerin bile hep evlenme süreciyle alakalı.
Devam etmeyi düşünüyorsan bunları artık geride bırakmanı öneririm.Boşanmak istiyorsan azıcık cesur olup değişiklikten korkma.
Hani bir laf var...Hayatının alt üst olmasından korkma,altının üstünden daha iyi olmadığını nerden biliyorsun :)
Hesaplarima gore daha kotu olur.
1. Yurtdisinda yasiyorum ve isim burada, isimi birakip tr ye gidersem hem issiz olurum, hem tazminat odemek zorunda kalirim.
2. Ailemin yanina donerim, ailem boyle bir olayi cok ama cok zor kaldirir. Guclu kisiler degiller.
3. Ben aile olmak, anne olmak istiyorum artik, dul ve yalniz bir hayat artik bana da cok zor gelir.
Ya zaten esimi Ben buldum ne Ailesi aileme uygun, ne kendisi bana uygun, ailemi zar zor ikna ettim, hep iyi bahsettim uzulmesinler diye.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Eşin sanki senden intikam alıyor. Sen misin beni peşinden koşturan, sen misin süründüren diye. O kadar istemiş seni sonra da böyle yapıyor. Benim aklıma başka birşey gelmedi.
Onun intikamini zaten zamaninda aldi. Biz nisanliyken sen misin beni reddeden, sen kimsin de beni begenmezsin, istemezsin, ayagina kadar gelirim de evlenme teklifi ederim de nasil kabul etmezsin diyerek etmedigini koymadi. ayrica bana hicbirsey almamasinin sebeplerinden biri de hani o kim oluyor ki hediyeler alacagim, o kim oluyor ki her istedigini alacagim vs vs dusuncesiydi bence. ona ragmen ayrilmadim. sadakatimden yuzde yuz emindi, ayrilmadigim icin daha da beter elinden geleni ardina koymadi, cirkeflesecegi kadar cirkeflesti. ya benim cevremde hep daha kotu ornekler vardi, sulalemde falan, hani kotunun iyisi diye dusune dusune bu adamdan ayrilamadim. nisandan donmeyi bosanmak saydim, simdi evlilikten donmek daha da zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?