esimle evlenerek kendime kotuluk ettim :(

"Ya kurtulacaksın ya da sızlanmayacaksın" Hayat felsefem. Size de tavsiye ederim

Buna katiliyorum. Eger duzeltmek mumkun olmuyorsa, ya cekip gitmek lazim, ya da kalmak benim tercihim diye hayata devam etmeli.

Millet olarak elalemi bu kadar takmasak keske. Elalemin aslinda hep kendi derdinde de, biz sadece bizi dusunup, yargilamakla mesgul olduklarini saniyoruz.

şu an evli değilim nişanlıyım tavsiyem evlenceğin erkeğin ailesine özellikle annesine nasıl davrandığına ve size verdiği değere bakıp öyle karar verin derim eğer annesine karşı sizi size karşıda annesini koruyorsa 2 tarafıda dengede tutup 2 tarafında haklarını ezdirmiyorsa o adam adaletli bir adamdır bence en önemli konu bu ha birde sizi yani sevdiğini başkalarına (ailesi kuzeni arkadaları vs)karşı koruyorsa ezdirmiyorsa bunlar önemli

Evli mutlu bayan olarak hemen atladim mesajina Allah bozmasin yeni evliyim ve mutluyum neye baktim da evlendim anlatayim sana ve diger bekar kizlarimiza
Esim cok caliskan isini cok seviyor ve severek deliler gibi calisiyor kendimize yetecek kadar para kazaniyor ahim sahim degil ama daha 30yasinda kendi cabasiyla kendi isyeri olmasi bile bu cabasinin karsiligi bence
Sabahlari erkenden gulerek mutlu olarak uyanan bir adam guleryuzlu cok nazik degil hatta baya kabatutumlu da bir adam sorumluluk sahibi evin her ihtiyacini maddi manevi karsilayan benim maasima parmaginin ucunu bile uzatmayan ister calis ister otur diyen bir adam her anlamda sirtimi yaslayabilecegim dag gibi biri ki bence ideal koca budur

olmuyorsa zorlamanın anlamı yok
kendinizi boşa yıpratıyorsunuz
hemde çocuk yok buda bişey

Ne guzel hem meslegin var hem elinden her is geliyormus masallah. DEMEK istedigim buydu kendinin farkina var bence. Ben mesela yuzune bakilir guzel bir bayanim, erkeklerin ilgi gosterdigi hep gorunusum oluyo ilk maalesef . Elimden is cok gelmez , senin kadar titiz duzenli degilimdir. Meslegimi ise hala alicam diye ugrasiyorum okulu bitiremedim evlen bosan derken. Buna ragmen bende vefaliyimdir, cok eli acik ve iyi kalpli biriyim. Hep kullanildim. Buna ragmen ben bosandim simdi inanki bosanmis olmama ragmen evlilik teklifleri geliyor.Artik bende degerlendirmeyi dusunuyorum. Gezmeyi dolasmayi dusunuyorum taliplerin arasindan eli yuzu bakilir gibi olan biriyle evlenip cocuk yapicam. Seninde bak dahada begenilcek bir suru ozElligin var. Bosansan havada kaparlar senin gibi bir bayani bence.

Ya şimdi bir şey diycem de...iffetim namusum iffetim namusum demişsiniz keşke azcık insanlarla flört etseydinizde bu halde olmasaydınız.sanki kimseyle bir flört yaşamayan çok iffetli diğerleri iffetsiz...hayatımda kimse olmadı bekledim yazmışsınız ya ona istinaden yazdım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hediyesine bilmem nesine takilmiyorum zaten, alistim da ne yapayim, dediginiz gibi kendi maasimi kazaniyor olmak da buyuk rahatlik oluyor benim icin. Ama o kadar garip bir haldeyim ki, o kadar uzuluyorum ki su adamla evlenmeye karar vermeme, bence kendisi hic degeri haketmeyen, ve beni de haketmeyen biri. Nasil evlendim, ne kadar safmisim. Deli gibi asikti bana, pesimde kosuyordu, inanmak kanmak ne kadar da basitmis.:2:

Esini seviyormusun ayrilsan dahami iyi olur dahami kotu olur hayatin?

Hesaplarima gore daha kotu olur.

1. Yurtdisinda yasiyorum ve isim burada, isimi birakip tr ye gidersem hem issiz olurum, hem tazminat odemek zorunda kalirim.
2. Ailemin yanina donerim, ailem boyle bir olayi cok ama cok zor kaldirir. Guclu kisiler degiller.
3. Ben aile olmak, anne olmak istiyorum artik, dul ve yalniz bir hayat artik bana da cok zor gelir.

Bir arkadasim var o geldi hemen aklima.
Hicbisekilde uymayan insanlardi sevgilisiyle, Adam yillarca oyaladi,
Kiz napti etti herseye katlanip evlendi. Sonuc cok Kötü.
Ben kaderimi cok zorladim der hep

Cok dogru soylemis. Ben ilk yil dersanede calisiyordum, esim istifa et dedi ettim. bu sene sonunda isteme-nisan sonra da dugun olacak dedi, sene sonunu heyecanla bekledim gelmedi, ayrilmayi cok dusundum ama iyi ya iste, sanki baskasi daha mi iyi olacak, hem beni cok seviyor bilmem ne bilmem ne dusundum tum israrlarima ragmen ne istemeye geldi, ne baska birsey toplam bir yil daha beni bekletti. o bir yilin sonunda oyle boyle, iyi kotu bir isteme-nisan oldu bu sefer de dugun icin bugun yarin derken bir yil daha bekletti. kpss yi kazanamadim, atanamadim, bir yil nisanliyken calismama musade etmedi, calismadim, hicbirsey almadigi gibi aldigi iki-uc kurusluk zorunlu seyleri, gelinlik de dahil cok fazla buyuttu, abartti, uzatti da uzatti, yine de nisan atmaya cesaret edemedim. kaderi zorlaya zorlaya bu nankor, hakaretler, kufurler eden, cimri adamla evlendim ve simdi herkesin nisanliyken de soyledigi gibi basinda ne ise o, kim ise o. yazik ettim kendime.

Anne olmak istiyorum aile olmak istiyorum demissiniz. Bence seneye anne olmaktansa ayrilin, gercekten sevdiginiz bir adamla evlenin 6-7 sene sonra anne olun en azindan kafanizda soru isaretleri olmaz. Yataga sevdiginiz bir adamla girersiniz. Bu gidisatla iki cocugunuzda olsa en sonunda bosanirsiniz gibime geliyor. Simdi ayrilirsaniz en azindan cocugunuz yok bu da onemli bir sey. Milletin ya da ailenizin ne dedigine bakmayin. Calisan bir bayan olarak siz boyle dusunurseniz calismayanlar ne yapsin.

Ben hakkaten dugun asamasina takiliyim. cunku tam 3 yil beklememe ragmen, hic birsey istememe ragmen, gayet okumus, guzel bir kiz olmama ragmen, en kiymetli oldugum zaman olmasina ragmen, esim de kaynanam da yapmadigini, etmedigini koymadi ne bana ne aileme. Asla ve asla unutamiyorum o zorlu surecleri. hele o kaynana var ya, resmen kendisi gelin olur gibi nasil da inatla, nasil da cirkefliklerle kavga dovus, aglaya bagira dediklerini yaptirdi, lanet olsun artik dedim, ne kaynanayla basa ciktim, ne esimle, nasil cirkefler. nasil lafazanlar, nasil da herseyde uste cikiyorlar. hep ben sustum sonunda, hep aileme baski yapa yapa susturdum. ne ailem bunlarin karsisinda sesini cikardi ne de ben, her dediklerine tamam dedik, her isteklerine olur dedik, asla hicbirsey istemedik. o fena kadina ve esime sorsaniz herseyi en iyisinden, en alasindan yapmislardir, herseyin en pahalisini almislardir, her dedigim ama her dedigim yapilmistir, ailem yapmadigini etmedigini, istmedigini koymamistir onlara. nasil sinirleniyorum su satirlari bile yazarken ya.

1. konu sıkıntılı görünüyor, 2. konu aileniz mutsuzluğunuzu bilse ayrılmanızı tercih ederler belkide. ne kadar zayıf olursa olsun insan başına gelen şeyle başa çıkmasını biliyor. mutlaka üzüntü ve sıkıntı duyarlar ama kötü günlerde geçiyor. herşey insan için sonuçta. unutulup gidiyor... 3. konuda da haklısınız ama sizi hak etmediğini düşünüyorsunuz.. bir çocuk yapılmayı hak ediyormu? çocuk konusu hassas, iyi bir baba olabilir mİ ? mutlu bir aile ortamı verebilirmisiniz? kolay değil ayrılmak ama her şey kısmet.. herşeyde bir hayır vardır mutlaka... kendi değerinizi siz bilmezseniz kimse bilmez..

Kendinize bunca zaman kötülük etmişsiniz bari bundan sonra etmeyin . Çocuğunuz olmadan boşanın , hayatınıza bakın .

Bir zamanlar bir şehirde güzeller güzeli bir kız oturuyormuş. Bu kız öyle güzelmiş ki bir gören bir daha görmeye gelirmiş... Şehirde bu kızı gören gençler aşık oluyorlar ve onu istemeye gidiyorlarmış. Ancak kız hiç kimseleri beğenmiyormuş gelenler ne kadar zengin ne kadar yakışıklı olurlarsa olsunlar kız hepsine bir kulp bulup beğenmiyormuş. Şehrin tüm ileri gelenleri, soyluları dahi bu kızın kalbini kazanamamışlar kız bunlarada olumsuz yanıt vermiş.Günlerden bir gün şehire bi delikanlı gelir, bu delikanlıda çok yakışıklı ve çok dürüst biri olarak bilinmekteymiş. Birçok kız bu kadar yakışıklı ve soylu bir gençle evlenmenin hayalini kurmaktaymış. Bu delikanlı bu şehirdeki o kızı görür ve o da bu kıza aşık olur ve onu sevdiğini söyler. Ancak kız bu gence de bir kusur bulur ve teklifini kabul etmez.Aradan yıllar geçer... ve bir gün bu genç birzamanlar aşık olduğu ve karşılık bulamadığı bu kızla tekrar karşılaşır. Ancak bu sefer yanında kocasını ve çocuğunu da görür ve çok büyük bi şaşkınlığa uğrar. Çünkü bir zamanlar bir birinden yakışıklı erkekleri beğenmeyen hepsine bi kusur bulan kız öyle biriyle evlenmiş ki...Yüzüne bakılmayacak cinsten biriymiş. Bu duruma çok şaşıran genç kadının yanına gitmiş ve. "Beni tanıdın mı diyecek olmuş ama şaşkınlığından pek de birşey söyleyememiş. Kadın onu tanımış. Adam merakını gizleyemeyerek sen bir zamanlar kimseleri beğenmezken nasılda böyle hem bu kadar çirkin hemde fiziksel bozukluğu olan sana denk olmayan bu adamla evlendin diye sormuş.Kadın bunun cevabını öğrenmek istiyorsan bana şu karşıdaki gül bahçesine girip bana ordaki EN GÜZEL GÜLÜ getir demiş. Adam bunu kabul etmiş. Ancak kadın adama gül bahçesinde birkez geçtiği yerden bir daha geçmemesi gerektiğini söylemiş. Adam gül bahçesine gitmiş, güllere bakmış bu güzel bunu koparıyım derken daha güzelini görmüş ilerlemiş onu koparırken ondan daha güzelini görmüş onu koparmak için ilerlemiş. Bu daha güzel yok bu daha güzel diye diye gül bahçesinin sonuna kadar gül koparamadan gelmiş. Tam geri dönücek olurken kadının birkez geçtiğin yerden bi daha geri dönmeyeceksin sözü aklına gelmiş. Bunun üzerine bahçenin sonunda kalan solmuş yaprakları dökülmüş cansız gülü koparıp gelmek zorunda kalmış.Gülü kadına getirdiğin de kadın şimdi beni anladın değil mi? Ben de senin gibi hep daha iyisini hep daha güzelini aradım ama sonunda Bahçenin Sonundaki Solmuş Gül gibi bu adamla evlendim.

Son düzenleme:
Ya zaten esimi Ben buldum ne Ailesi aileme uygun, ne kendisi bana uygun, ailemi zar zor ikna ettim, hep iyi bahsettim uzulmesinler diye.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Eşin sanki senden intikam alıyor. Sen misin beni peşinden koşturan, sen misin süründüren diye. O kadar istemiş seni sonra da böyle yapıyor. Benim aklıma başka birşey gelmedi.

Yalniz değilsin canim...
Burada emin ol kendim ettim kendim buldum diyenler okadar cokki ...
Bende aynen senin gibi kaderimi zorladim. İçime sinmeye sinmeye evlendim..engel olamadim..sonuç hüsran bosaniyorum.. Evlenmek ne kadar haksa bosanmakta okadar haktir !! İlerde cocugun olur ozaman mahkum olursun iste herşeye...yol yakinken don...

Siz cok iyi anliyorum insanin yasadiklariyla hayal ettikleri ayni olmayinca insan ters kose oluyo biraz....

Eşin sanki senden intikam alıyor. Sen misin beni peşinden koşturan, sen misin süründüren diye. O kadar istemiş seni sonra da böyle yapıyor. Benim aklıma başka birşey gelmedi.

Onun intikamini zaten zamaninda aldi. Biz nisanliyken sen misin beni reddeden, sen kimsin de beni begenmezsin, istemezsin, ayagina kadar gelirim de evlenme teklifi ederim de nasil kabul etmezsin diyerek etmedigini koymadi. ayrica bana hicbirsey almamasinin sebeplerinden biri de hani o kim oluyor ki hediyeler alacagim, o kim oluyor ki her istedigini alacagim vs vs dusuncesiydi bence. ona ragmen ayrilmadim. sadakatimden yuzde yuz emindi, ayrilmadigim icin daha da beter elinden geleni ardina koymadi, cirkeflesecegi kadar cirkeflesti. ya benim cevremde hep daha kotu ornekler vardi, sulalemde falan, hani kotunun iyisi diye dusune dusune bu adamdan ayrilamadim. nisandan donmeyi bosanmak saydim, simdi evlilikten donmek daha da zor

Emin ol kucaginda cocukla bosanman daha zor olacak bosa vakit kaybetme bosa bu gereksiz adami ve hayatina keyfine bak seni hak edenle evlen cocugunu da ondan yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…