• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle fazla arkadaş gibiyiz

Kendinizi doldurmayin esinizin yapisi budur 5 sevgi dili diye bir kitap var pdf olarak bile bulabilirsiniz ikinizede okumanizi tavsiye ederim ozaman birbirinizi daha iyi anlarsiniz sadece siz okusaniz bile yeter aslinda

Yapısı böyle sanırım ama o zaman sizin de ekstra ekstra cilveli olmanız gerekebilir. Çocukla ne kadar olur bilmiyorum ama kucağına oturun, gözlerinin içinde uzun uzun bakın. O bakmazsa çenesinden tutup geri çevirin eleştirmeyin sen niye bakmıyorsun diye. Süslenince iltifat etmiyorsa dans edin, puan vermesini isteyin, boynunuzu açın parfümünüzü ona sıktırın… gece yakın mumları bugün tv telefon yok diyip alıverin, getirin foto albümünü inceleyin falan. Bence alışacaktır böyle böyle ama hiç karşılık vermiyorsun dememeniz lazım asla. Tam tersi, iki sn gözünüze baksa, nasıl güzel baktın senin bakışlarına bayılıyorum diyin. Siz sorunca güzel olmuşsun mu dedi? Bu ara bu kadar çok iltifat etmen beni çok mutlu ediyor, evliliğimize neşe getiriyorsun falan diyin ki kendi de inansın🙏🏻
sşlafdalşsdlşasd kız aday ol oy verelim :rolleyes:

biz de eşimle birbirimize çok düşkünüz ama biz de duygulardan konuşmayız, aylarca seni seviyorum demeyiz, gün içerisinde öyle birbirimize sarılalım öpelim filan böyle yakınlık gösterilerimiz yoktur. salonda ayrı koltuklarda otururuz mesela hep, sarılarak oturma filan asla yani. ha sizinkinden farklı olarak benim eşim bu elbise çok yakışmış, bu ara ekstra i güzel görünüyorsun filan der ama o kadar yani. eşimin de benim de karakterimiz buna uygun olduğu için ben garipsemiyorum, hatta film izlerken yanıma gelip sarılıp otursa gerilirim bu ne şimdi diye. bence herkesin sevgi dili farklı her çiftin de aşk tutku yaşaması birbirinden farklı. o yüzden dizilerde gösterilen sosyal medyada milletin avam bir şekilde paylaştığı o sarılmalı duygulu konuşmalı paylaşımlara bakıp da aşk tutku sadece böyle oluyor diye düşünmeyin. eşiniz size tutkuyla bağlı olmasa ben en çok seninle eğleniyorum deyip tüm vaktini sizinle geçirmez. cinsel hayatınız da yolundaymış, demek ki arkadaşa bağlama durumu da yok. cidden kendinize durduk yere sıkıntı yaratmayın

Sorunda bu. Ben sarıldığım öptüğüm zaman karşılık vermiyor öylece duruyor şaka ayağına kaçıp gidiyor. İnsanında zoruna gidiyor bir süre sonra. Konu cinsellik oldu mu dili de çözülüyor eli koluda ama iş günlük yaşama gelince sıfır.
Acaba size anlatamadığı bir sıkıntısı mi var size ne zamandan beri böyle davranıyor

6 yıllık evliyiz. 1 çocuğumuz var 3 yaşında. Eşim aşırı anlayışlı sevecen iyi niyetli bana her konuda yardm eden destek olan biri. Bütün hayatı ev iş.derim bazen gidip arkadaşlarınla gezip tozsana diye. Ben senle daha çok eğleniyorum der. Birlikte çok güleriz çok Eğleniriz. Özel hayatımızda iyi. Ama aramızda duygusallık çok az. Nasıl anlatsam gün içinde birbirimize sarılma, öpme, güzel söz söyleme sıfır desem yeridir. Bana en son ne zaman seni seviyorum dedi hatırlamıyorum bile inanın bir iki sene olmuştur. Bunları ona söylediğim zaman kabul etmiyor. Gel birlikte çay kahve içelim film izleyelim. Nebilm özledim seni faln bunlar sıfır. Hep ben yapıyorum ama yoruldum. Giyinip süslenince eşimden beklersin ne kadar güzel olmuşsun falan hiç söylemez. Sorunca der güzel olmuşsun diye. Bazen beni eşi değilde arkadaşı gibi görüyor sanki diye düşünmüyor değilm. Tam anlatamamış olabilrm kendimi. Duygusal olarak çk boşluktayım.
Eşiniz kadın ruhundan hiç anlamayan biri de. Onun açısından böyle şeyleri sorun etmeniz şımarıklık olarak bile görülüyor olabilir çünkü anlamıyor empati kuramıyor. Her isteğini yapıyorum, aldatmiyorum daha ne istiyorsun kafasında oluyor bu erkekler. Kendilerinin duyguları olmadığı için duygusal boşluk nedir hiç yaşamıyorlar. Yanında olun, ona eşlik edin sadece bunlar yetiyor. Maalesef değiştiremezsiniz

İnanıyorum yapıyorum. Sanki ben erkeğim. Bugün çok yakışıklısın şöyle iyisin böyle iyisin. Bazen 40 yılda bir durduk yere sarılıyor saniyelik bir an. Ağlayasım geliyor çocuk gibi. Bize çok düşkün ama nebilm. Hani desem ki kaba saba bizle hiç ilgilenmez falan. Ama öyle biri değil ama bana karşı niye böyle bilmiyorum. Hem beni çok seviyor çok düşünüyor bir okadar da uzak. Canım bişey istedi diyim saat kaç olursa olsun almak için uğraşır. Beni de bu yoruyor bu kadar çok severken niye bukadar uzak
Acaba büyüdüğü ortamlamı ilgili. Yani o tür yaklaşımlarda bulunmak utandırucı veya ayıp geliyo olabilir mi? Hani önceden sevgiyi göstermek ayıp karşılanıyodu ya (herkesçe değil tabi) . Ailesinden öyle mi gördü

Dışarı da bana yaklaşmamasına alıştım ki çünkü çekingen biri. Ama bir insan evinde eşinin yanağından öpmez her dün değil ara da bir de olsa sarılmak istemez mi. Ben onu öperim o beni öpmez kızarım hatta sende öpsene diye anca öyle öper. Dışarı çıkıcaz derim hemen ne kadar yakışıklı olmuşsun şu da sana çok yakışmış falan diye insan orda olsun der sende güzel olmuşsun diye.
Babamı gördüm resmen anlattiklarinizda annemi bizi çok sever evine düşkündür ama sevgisini belli etmez annemde hep şikayet eder elini tutmasam ben tutuyum demez iltifat etmez sevdiğini bilirim ama söylemez sorunca söyler vs karakterleri böyle sanırım

Acaba büyüdüğü ortamlamı ilgili. Yani o tür yaklaşımlarda bulunmak utandırucı veya ayıp geliyo olabilir mi? Hani önceden sevgiyi göstermek ayıp karşılanıyodu ya (herkesçe değil tabi) . Ailesinden öyle mi gördü
Evet buda olabilir çünkü annem babamı bizim yanimizda yanağından öpse veya elini tutsa babam napiyorsun çocuklar var derdi annemde ne var görsünler ayıp bişey değil ki onlarda eşlerine yapsınlar falan derdi

6 yıllık evliyiz. 1 çocuğumuz var 3 yaşında. Eşim aşırı anlayışlı sevecen iyi niyetli bana her konuda yardm eden destek olan biri. Bütün hayatı ev iş.derim bazen gidip arkadaşlarınla gezip tozsana diye. Ben senle daha çok eğleniyorum der. Birlikte çok güleriz çok Eğleniriz. Özel hayatımızda iyi. Ama aramızda duygusallık çok az. Nasıl anlatsam gün içinde birbirimize sarılma, öpme, güzel söz söyleme sıfır desem yeridir. Bana en son ne zaman seni seviyorum dedi hatırlamıyorum bile inanın bir iki sene olmuştur. Bunları ona söylediğim zaman kabul etmiyor. Gel birlikte çay kahve içelim film izleyelim. Nebilm özledim seni faln bunlar sıfır. Hep ben yapıyorum ama yoruldum. Giyinip süslenince eşimden beklersin ne kadar güzel olmuşsun falan hiç söylemez. Sorunca der güzel olmuşsun diye. Bazen beni eşi değilde arkadaşı gibi görüyor sanki diye düşünmüyor değilm. Tam anlatamamış olabilrm kendimi. Duygusal olarak çk boşluktayım.
Eee güzel anlatmışsınız da cinsellik nasil ? Asıl kilit nokta o.

Normal hayatta bu kadar uzak durup nasil cinsellikte sıkıntı olmaz ki. Cinsellik aninda mi sarilip opup romantik davranabiliyor sadece? Yani cinsellik bitip yataktan cikinca birden buzdolabi mi oluyor tekrar? Bu nasil bir degisim yani 🙄

Ya da adam gelip ayni duygusuzlukla kendi ihtiyacini duzenli olarak karşiliyor diye mi cinsellik sikintisiz diyorsunuz?
Süresi ve sıklığı yeterliyse sorun yok demek işte.daha ne olacak ?

Herkesin sevgi dili farklı,o yüzden belki dile getiremiyordur bazı şeyleri ama hiç mi güzel bakışı filan olmuyor hani birşey söylemeye gerek kalmayan.Yada acaba çok mu alıştı bu istediklerinizin sizin tarafından yapılmasına ?

Bu cok kötü gercekten. Tabiki herkes 7/24 seni seviyorum demiyor ama, gun icinde temas kurmadan günü bitirmek, kalabalik bir yerde siz yokmus gibi davranmasi kabul edilebilir değil. Gencecik kadinsiniz, hepsine ihtiyaciniz var.
Siz devamli yakin durmaya,dokunmaya devam etseniz zamanla kaniksar mi acaba?
Sanki hepimizin her ihtiyacı karşılanıyor da. Neler neler eksik kalıyor da yaşamaya çalışıyoruz işte.burası öyle çok da mutlu olunacak bir yer değil bence.hani imtihan dünyası diyorlar ya.öyle yani.mutlu olmaya gelmiş olsaydık etrafta bu ladar kalitesiz, kötü, kaba saba insan olmazdı.o yüzden böyle fütursuzca herşeyi isteme, bekleme hakkımız olduğunu düşünmüyorum ben.hayatta dört dörtlük olan ne var ki ilişkimiz dört dörtlük olsun

Asker arkadasi gibi olmussunuz.

İnanıyorum yapıyorum. Sanki ben erkeğim. Bugün çok yakışıklısın şöyle iyisin böyle iyisin. Bazen 40 yılda bir durduk yere sarılıyor saniyelik bir an. Ağlayasım geliyor çocuk gibi. Bize çok düşkün ama nebilm. Hani desem ki kaba saba bizle hiç ilgilenmez falan. Ama öyle biri değil ama bana karşı niye böyle bilmiyorum. Hem beni çok seviyor çok düşünüyor bir okadar da uzak. Canım bişey istedi diyim saat kaç olursa olsun almak için uğraşır. Beni de bu yoruyor bu kadar çok severken niye bukadar uzak
Uzak degil de, dokunmak yalnızca yatak odasinda olur saniyor

Karakter meselesi bence. Benim esim seviyorum der , begendigini vs ifade eder ama benimki de cok temas sevmez. Baya bi darlardim bu konuda ama pes ettim. Kabullendim. Harika bir eş her konuda ve evet fazlasiyla kanka gibiyiz ama beni cok sevdigini biliyorum sorun etmiyorum. Ayrica butun vaktini benle gecirse hic sikayet etmem, asla git baska arkadaşınla vakit geçir demem. Ben cok keyif aliyorum onunla vakit geçirmekten

Burcu oğlak mı? :)

aile ve yetiştirilme tarzıyla alakalı olabilir. Çünkü benim babamda öyle mesela bi çok sever biliriz ama bir kez olsun saçımı okşadığını bilmem hiç.

Açıkcası davranıslar önemlidir söylenecek sözler yerine.. güzel olmussun demez ama böyle hayran hayran bi bakısı olur anlarsın.. özverilidir sevdiğin biseyi almıstır seni seviyorm demesine gerek yoktur yani. Ben böyle düşünüyorum.. söyleyipte sözde kalma durumundan cok daha iyi ..

Evet buda olabilir çünkü annem babamı bizim yanimizda yanağından öpse veya elini tutsa babam napiyorsun çocuklar var derdi annemde ne var görsünler ayıp bişey değil ki onlarda eşlerine yapsınlar falan derdi
Belki bundan kaynaklıdır. Bu konu hakkında kınuşabilirsiniz. Küçüklükten zihninde kaldıysa

Back
X