- Konu Sahibi Asdasdasd2104
Görücü usulü mü evlendiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin kişilik yapısı ve sevgi dili farklıdır. Eşiniz de sizinle birlikte vakit geçirip, sizinle birlikte eğlenerek sevgisini ifade ediyor demek ki. Evet insan ilgi, iltifat ve flört de istiyor anlıyorum. Ama kimi adamlarda bu pek yok. Benim eşim de akşamları eve koşarak gelir, birlikte yemek hazırlar mutfağı birlikte toplarız, arada gidip bana ufak hediyeler alır, kendinden esirgediği şeyleri benim için yapar… Ama kendini kelimelerle ifade etmekte iyi değildir, sırf ben hoşlanıyorum diye arada bir çok güzel olduğumu söyler ama normalde böyle bir şeye ihtiyaç duymadığını anlayabiliyorum. Ben de onu olduğu gibi kabul ettim. Düşük yaparken etrafımda dört döndüğünü, yapabileceği hiçbir şey kalmayınca yanıma uzanıp benimle birlikte acı çekip ağladığını biliyorum ben bu adamın, bana güzelsin veya seni çok seviyorum demese de olur. İlgisini beğenisini yatakta yeterince belli ediyorsa ve cinsel hayatınızda bir sıkıntı yoksa çok takılmayın derim. Ne güzel bir evladınız da varmış. İyi baba ve iyi koca olan adamdan çok iyi sevgili olmuyor6 yıllık evliyiz. 1 çocuğumuz var 3 yaşında. Eşim aşırı anlayışlı sevecen iyi niyetli bana her konuda yardm eden destek olan biri. Bütün hayatı ev iş.derim bazen gidip arkadaşlarınla gezip tozsana diye. Ben senle daha çok eğleniyorum der. Birlikte çok güleriz çok Eğleniriz. Özel hayatımızda iyi. Ama aramızda duygusallık çok az. Nasıl anlatsam gün içinde birbirimize sarılma, öpme, güzel söz söyleme sıfır desem yeridir. Bana en son ne zaman seni seviyorum dedi hatırlamıyorum bile inanın bir iki sene olmuştur. Bunları ona söylediğim zaman kabul etmiyor. Gel birlikte çay kahve içelim film izleyelim. Nebilm özledim seni faln bunlar sıfır. Hep ben yapıyorum ama yoruldum. Giyinip süslenince eşimden beklersin ne kadar güzel olmuşsun falan hiç söylemez. Sorunca der güzel olmuşsun diye. Bazen beni eşi değilde arkadaşı gibi görüyor sanki diye düşünmüyor değilm. Tam anlatamamış olabilrm kendimi. Duygusal olarak çk boşluktayım.
Çok romantiksiniz valla hepimiz böyle olabilsek keşkeYapısı böyle sanırım ama o zaman sizin de ekstra ekstra cilveli olmanız gerekebilir. Çocukla ne kadar olur bilmiyorum ama kucağına oturun, gözlerinin içinde uzun uzun bakın. O bakmazsa çenesinden tutup geri çevirin eleştirmeyin sen niye bakmıyorsun diye. Süslenince iltifat etmiyorsa dans edin, puan vermesini isteyin, boynunuzu açın parfümünüzü ona sıktırın… gece yakın mumları bugün tv telefon yok diyip alıverin, getirin foto albümünü inceleyin falan. Bence alışacaktır böyle böyle ama hiç karşılık vermiyorsun dememeniz lazım asla. Tam tersi, iki sn gözünüze baksa, nasıl güzel baktın senin bakışlarına bayılıyorum diyin. Siz sorunca güzel olmuşsun mu dedi? Bu ara bu kadar çok iltifat etmen beni çok mutlu ediyor, evliliğimize neşe getiriyorsun falan diyin ki kendi de inansın![]()
aynen canım benimkide bu model 75 lerden ama.. siz daha gençsiniz. biz duygusallığa açız malesef böylede devam ediyor benim ittirmemleDışarı da bana yaklaşmamasına alıştım ki çünkü çekingen biri. Ama bir insan evinde eşinin yanağından öpmez her dün değil ara da bir de olsa sarılmak istemez mi. Ben onu öperim o beni öpmez kızarım hatta sende öpsene diye anca öyle öper. Dışarı çıkıcaz derim hemen ne kadar yakışıklı olmuşsun şu da sana çok yakışmış falan diye insan orda olsun der sende güzel olmuşsun diye.
Bu bahsettiğiniz o jenerasyona göre çoğunluğu öyle 60 70 doğumlular tahminime göre değil miEvet buda olabilir çünkü annem babamı bizim yanimizda yanağından öpse veya elini tutsa babam napiyorsun çocuklar var derdi annemde ne var görsünler ayıp bişey değil ki onlarda eşlerine yapsınlar falan derdi
Malesef bir başka versiyon da bende var. Bugün bu siteye üye olma sebebim de bu hatta. Biz de eşimle severek evlendik ama başta o beni istiyordu bir şekilde ben de sevdim onu çok sevdik birbirimizi ve evlenme kararı aldık. Evlilik öncesi yaşadığım bütün o tutkulu eş hayalleri çok çabuk bir şekilde puf oldu. Biz sizin aksinize sürekli sarılırız. Beni öpücüklere boğar ama sürekli yanaktan öper. Ben cinsel açıdan yaklaştığımda sıkılıyor gibi hissediyorum. 2 yıl dolmak üzere evliyiz ama cinselliğimiz o kadar az ki. Artık çocuk istiyorum ve çok nadir denemelerimiz var. Ona bunu her söylediğimde kavga ediyoruz ve daha da uzaklaşıyoruz ama akışına bıraktığımda da sürekli abi kardeş ilişkisi var gibi sürekli sarılıyoruz ama ileriye gitmiyor. Bir kadın olarak arzulanmayı beğenilmeyi istiyorum. Bu da beni kafamda kurmaya itiyor. Bazen çok takılıp mutsuz oluyorum bugün o günlerden biri. Sürekli ilgisini çekmeye çalışıyorum. Süslenip püslenip karşısına çıktığımda zorla beğeni sözleri söylüyor ve çabuk ilgisi dağılıyor. Dışarda beğenilen biriyim ama bu ilgiyi sadece eşimden istiyorum. Önünde giyinirken bile bakmıyor neredeyse babammış gibi gözlerini kaçırıyor ama yatağa girince sürekli sarılıyor uyuyoruz. Bilmiyorum nasıl bir çözüm buldun ama işe yarayan fikirlere açığım.6 yıllık evliyiz. 1 çocuğumuz var 3 yaşında. Eşim aşırı anlayışlı sevecen iyi niyetli bana her konuda yardm eden destek olan biri. Bütün hayatı ev iş.derim bazen gidip arkadaşlarınla gezip tozsana diye. Ben senle daha çok eğleniyorum der. Birlikte çok güleriz çok Eğleniriz. Özel hayatımızda iyi. Ama aramızda duygusallık çok az. Nasıl anlatsam gün içinde birbirimize sarılma, öpme, güzel söz söyleme sıfır desem yeridir. Bana en son ne zaman seni seviyorum dedi hatırlamıyorum bile inanın bir iki sene olmuştur. Bunları ona söylediğim zaman kabul etmiyor. Gel birlikte çay kahve içelim film izleyelim. Nebilm özledim seni faln bunlar sıfır. Hep ben yapıyorum ama yoruldum. Giyinip süslenince eşimden beklersin ne kadar güzel olmuşsun falan hiç söylemez. Sorunca der güzel olmuşsun diye. Bazen beni eşi değilde arkadaşı gibi görüyor sanki diye düşünmüyor değilm. Tam anlatamamış olabilrm kendimi. Duygusal olarak çk boşluktayım.
Esinizin anne babası da oyle mi. Esinle ilk tanistigimiz zamanlar toplum icindeuken ona yakın davranmazdım. Vok sonra farkettim babamla annrm de oyle. Muhtemelen bilinçaltımda kalmis. Şimdi yakin davraniyorum ama bilinçli yapıyorum normal davranmaliyım diye telkin veriyorum kendimeMalesef ki hep böyleydi. Basit şeylerle anlatmışım ama beni üzen bir durum. Cinsellik dışında sarılmayız bile birbirimize. Başkalarının yanında zaten benden en uzağa oturur. 3 yıldır başbaşa tek bir anımız yok. Çaba da sarfetmez. Hani çocuğu annemlere falan bırakıp bişeyler yapalım edelim gibi. Cinsellik konusunda Sıkıntımız yok. Kendimi kadın gibi hissetmiyorum desem yeridir. Hayatımızda Cinsellik olmasa. Birbirini çok seven iki kankayız sanki
Karakteri olabilir. Benim de dilimde yoktur hiç. Ama severim eşimi tabiki. Yani isteğinizi açık net söyleyin. Bende bazen hissediyorum sevgimi hissetmediğini. O zaman gönül almak için romantik yemek vs hazirliyorum ama tabi sürekliliği olmuyor. Karakterimde yok yani. Beklentim de yok o yönde. Aklıma bile gelmiyo. Yapı meselesi sanırım. Ama bu eşimi sevmediğim anlamına gelmiyor6 yıllık evliyiz. 1 çocuğumuz var 3 yaşında. Eşim aşırı anlayışlı sevecen iyi niyetli bana her konuda yardm eden destek olan biri. Bütün hayatı ev iş.derim bazen gidip arkadaşlarınla gezip tozsana diye. Ben senle daha çok eğleniyorum der. Birlikte çok güleriz çok Eğleniriz. Özel hayatımızda iyi. Ama aramızda duygusallık çok az. Nasıl anlatsam gün içinde birbirimize sarılma, öpme, güzel söz söyleme sıfır desem yeridir. Bana en son ne zaman seni seviyorum dedi hatırlamıyorum bile inanın bir iki sene olmuştur. Bunları ona söylediğim zaman kabul etmiyor. Gel birlikte çay kahve içelim film izleyelim. Nebilm özledim seni faln bunlar sıfır. Hep ben yapıyorum ama yoruldum. Giyinip süslenince eşimden beklersin ne kadar güzel olmuşsun falan hiç söylemez. Sorunca der güzel olmuşsun diye. Bazen beni eşi değilde arkadaşı gibi görüyor sanki diye düşünmüyor değilm. Tam anlatamamış olabilrm kendimi. Duygusal olarak çk boşluktayım.
Aslında en mantıklısı anne babanın çocuklarının yanında da birbirine sarılması, öpmesi. İşte bu yetiştirilme tarzıyla alakalı ülkemizde çoğu erkek bu düşüncede. Çocuklar için de iyi örnek olurlar kavgalarımızı çocukların yanında yaparken utanmıyoruz ama iş sevgi göstermeye gelince utanıyoruz. Benim babam da öyle, küçükken sevgi nedir bilmemiş. Başta çok kızıyordum ama şimdi kabullendim ve onu daha iyi anlamaya başladım.Evet buda olabilir çünkü annem babamı bizim yanimizda yanağından öpse veya elini tutsa babam napiyorsun çocuklar var derdi annemde ne var görsünler ayıp bişey değil ki onlarda eşlerine yapsınlar falan derdi
Aynen 64 doğumluBu bahsettiğiniz o jenerasyona göre çoğunluğu öyle 60 70 doğumlular tahminime göre değil mi![]()
Anlat sensei anlatYapısı böyle sanırım ama o zaman sizin de ekstra ekstra cilveli olmanız gerekebilir. Çocukla ne kadar olur bilmiyorum ama kucağına oturun, gözlerinin içinde uzun uzun bakın. O bakmazsa çenesinden tutup geri çevirin eleştirmeyin sen niye bakmıyorsun diye. Süslenince iltifat etmiyorsa dans edin, puan vermesini isteyin, boynunuzu açın parfümünüzü ona sıktırın… gece yakın mumları bugün tv telefon yok diyip alıverin, getirin foto albümünü inceleyin falan. Bence alışacaktır böyle böyle ama hiç karşılık vermiyorsun dememeniz lazım asla. Tam tersi, iki sn gözünüze baksa, nasıl güzel baktın senin bakışlarına bayılıyorum diyin. Siz sorunca güzel olmuşsun mu dedi? Bu ara bu kadar çok iltifat etmen beni çok mutlu ediyor, evliliğimize neşe getiriyorsun falan diyin ki kendi de inansın![]()
Cinsellikte sorun olmaması çok ilginç bu durumda. Size göre mi sorun yok acaba?Malesef ki hep böyleydi. Basit şeylerle anlatmışım ama beni üzen bir durum. Cinsellik dışında sarılmayız bile birbirimize. Başkalarının yanında zaten benden en uzağa oturur. 3 yıldır başbaşa tek bir anımız yok. Çaba da sarfetmez. Hani çocuğu annemlere falan bırakıp bişeyler yapalım edelim gibi. Cinsellik konusunda Sıkıntımız yok. Kendimi kadın gibi hissetmiyorum desem yeridir. Hayatımızda Cinsellik olmasa. Birbirini çok seven iki kankayız sanki