eşimle geçinemiyoruz..:(

canımcım,

senin hikayen belli ki oldukça uzun.. biraz detaylı anlatsan?

neden ailen eşini istemedi? neden yolladılar? eşin evlenmeden önce de böyle miydi? eşin hangi konulara sinirlendip şiddet uyguluyo? vs..

herşeyi en başından anlatmayı denesen?

baroya başvur sana ücretsiz bir avukat tahsis edeceklerdir. Boşanma davası aç ayrıca tazmnat davası aç mutlaka rapor al. Nafaka iste.bunların hepsinide kazanırsın tek sorun kalacak yerin. Rabbim yardımcın olsun arkadaşım bence daha evliliğinin başında sana boyle davranan adam yarın öbür gün kimbilir neler yapar. kendine bi iş bulmaya çalış.biliyorum kolay değil ama hayat bu hiçbir şeye belli olmaz.

Tamam aileniz istemedi bu evliliği. Peki istemedikleri bir evliliği yaptınız diye ceza olarak bunları çekmenize de göz yummazlar sanırım. Şu morlukları görseler, kendin ettin kendin buldun. Dövül dur mu diyecekler. Ya da bu işkence dolu hapis hayatını yaptıklarının bedeli olarak mı görecekler.

darp raporu al ve boşa o hayvanı..ailenden duyacagın en agır sözler şu yediğin ve yiyeceğin dayakdan daha mı beter ? insansın sen yahu hayvan degilsin. kaldı ki hayvana bile dayak atılmaz.. Yoksa daha çok ağlarsın

evden dışarıya tek başıma çıkamıyorum..evde kayınvalidem var onunla çıkmak zorundayım yoksa akşam olacaklar yine belli...7 aydır sürekli dibimde kayınvalidemle her yere gidiyoruz okadar bunaldım ki kendi başıma bi hayatım kalmadı.kayınvalidem de eşimi arar söylerse bu durumu akşama kendime yatacak biyer bulmam lazım yoksa sonuç hüsran olur :(

Madem kayınvalideniz iyi size üzülüyor birazcık sizin tarafınızda olmalı. Nedir bu köle hayatı yaşıyorsunuz. Bence kardeşinizi çağırın raporu gidip onunla alın. Belki ailenize anlatırsa kardeşiniz yaşadıklarınızı yumuşar aileniz biraz sanmıyorum ki hiçbir aile kızı bu vaziyetteyken rahat uyusun....

Ne olursa olsun telefonla ailene kardeşine bir arkadaşına ulaşıp durumunu söyle ailen seni göndermiş bile olsa yürekleri dayanmaz buna diye düşünüyorum. Eşindeki durum davranışsal bozukluk öyle geçer mi düzelir mi gibi beklemeyin. Fırsat kollayın ve fırsatını bulduğunuzda gidin kardeşimle görüşmeye gidiyorum deyin çıkın evden. Ama her şeyi ayarlayıp öyle gidin.

Ailesi çok iyi insanlar onlar çok üzülüyolar annesi sürekli bizim için çabalıyor bizim mutlu olduğumuzu görmek için çabalıyor babası haftasonu da dahil her gün çalışıyor bu yüzden fazla görmüyor kavgalarımızı ama akşam eve gelince anlıyor o da...psikolojim çok bozulmuş durumda onunla konuşsam da anlatsam da anlamıyor ben ona karşı itaatsiz davranıyormuşum bu yüzden hakediyormuşum..O karşıma geçip onurumu ve gururumu zedeleyecek her türlü saldırıyı yapıyor ama ben refleks olarak kendimi korumaya geçince bana itaatsizsin diyor..:( onun karşısında her türlü hakareti her türlü şiddeti kabullenip ona sevgiyle yaklaşmamı bekliyor ama bendeki sevgi ve saygı tükenmek üzere..ne yapacağımı şaşırdım bunalıma girdim:(

eşin kölelik döneminin bittiğinden bihaber herhalde, itaatsizlikmiş
açıkcası ben "hala" nasıl tükenmedi eşine saygın ve sevgin ona şaşıyorum
vucudundaki morartıların kangren olmasınımı bekliyosun anlamadım ki

Evet gerçekten hikayem çok uzun ama anlatacak mecalim yok hatırladıkça daha da kötü oluyorum...Benim şu an kimsem yok..eşim yaptıklarından sonra kendisi de pişmanlık duyuyor bana sarılıp öpüyor, gezmeye götürüyor bişeyler alıyor vs.. ama ne yazıkki ben onu affedemiyorum ve eşim de tekrar eski sinirli haline geri dönüyor..bana insanca davranması en fazla 1 gün sürüyor işte..

peki senin kafandaki düşünce ne?
ne yapmak istiosun? yada kafanın karışık olduğu durumlar ne?
gerçekten istiomusun ayrılmayı yoksa istemiomusun?

oooof of ya bu anne babaların içine mi doğuyo nedir
nezaman böle bi olayla karşılassak zamanında annem babam istememişti ben zorla evlendim deniyo
üzüldüm ya bu benim kaderim die hiç bişey yapmadan oturma hiç olmazsa polise git kanunda şiddet gören kadınlarla ilgili çok ciddi düzenlemeler yapılmış
bi de bu ne dengesizlik yani hem dayak at hem hediye al mutlaka dr a gitmesi lazım
(şu mübarek günde eli kırılsın inşallah demeden de edemiyorum)

eli kırılsa bu sefer bu kadına yük olur.Allah ıslah etsin,dicek başka bişi yok.üzüldüm gerçekten.yapayalnız kalmış :50: Allah kurtarsın inş.

bence senin kendine zerre saygın yok, yoksa oturup her akşam dayak yemeği beklemezsin
bana kızan arakadaşlar olabilir ama bu devirdi bu zihniyette kadınlar olduğunu düşünmek çok acı
babanın kapısında yatta kocanla yatma

Hala bende sevgi tükenmek üzere demişsin, hala üzereyse sorun yok.
Seni hayvan ötesi aşağılayan bir adam bozuntusuyla aynı evi paylaşmaya devam et.
Aferin ve sev onu çok sev ki daha çok aşağılasın... :47:
Açıkçası konuyu geçinemiyoruz diye açman bile düşündürttü beni...
Sen ondan boşanmazsın bence, bu hayata da katlanırsın gibime geliyor.
Yoksa morlukla oturmak yerine çoktan savcılığa giderdin polise giderdin... :68:
Keşke öyle olmasa da kaçabilsen...
Ama hiç sanmıyorum...

ama hikayeni ve kendini (mesleğin var mı, yaşın kaç vs) tam anlamıyla anlatmazsan, senin içinde bulunduğun ruh halini idrak edemeyiz ki..

edemezsek de yapacağımız yorumlar çok afaki olur..

ama hikayeni ve kendini (mesleğin var mı, yaşın kaç vs) tam anlamıyla anlatmazsan, senin içinde bulunduğun ruh halini idrak edemeyiz ki..

edemezsek de yapacağımız yorumlar çok afaki olur..

doğru söylüyosun, bu gibi durumlarda üyeler yazdıkça, ama öyle ama böyle diyo konu sahipleri, baştan anlatmadıkları için bi de yorum yapanlar suçlu oluyo

konu sahibi ne yapması gerektiğini biliyoda arkasında kimse yok ki kızlar baba kapısı aynı şey biri dayakla şiddet diğeri sözlü şiiddet en iyisi iş bulup ev tutup ayrılmak kendin başarmalısın bunu

şimdi anlayamadıgım konu bir insan bir insana durup dururken hakaret etmez ne oluyoda sana hakaret ediyor ne diye vuruyor ??
ama bu bir hastalık olabilir döv döv sonra gönlünü al.. varmı bir hastalıgı psikolojik filan?

konunuzun içeriğini neden boşalttınız ki:19:
yardım almak istemiyorsanız niye konu açtınız

canım ya çok üzüldüm RABBİM yardımcın olsun, eğer çocuğun yoksa eşini istemiyorsan boşan derim ben, ama ben seviyorum o yüzden bırakamıyorum diyorsan sana " çevirgel duası"nı tavsiye edrim.inan düzelecektir hergün suya oku ve eşine içir bu suyu.google dan bulabilirsin duayı.cnm bide duada geçen "filanın" kelimesinin yerine eşinin ismini söyleyeceksin

Son düzenleme:
Back
X