eşimle geçinemiyoruz..:(

konunuzun içeriğini neden boşalttınız ki:19:
yardım almak istemiyorsanız niye konu açtınız

ikinci mesajda laale alıntılamış canım

baba kapısında yatmak bi başlangıç olabilir en azıdan ilk etapta, her gün dayak yemekten küfür işitmekten çok çok iyidir.

Son düzenleme:

ikinci mesajda laale alıntılamış canım

baba kapısında yatmak bi başlangıç olabilir en azıdan ilk etapta, her gün dayak yemekten küfür işitmekten çok çok iyidir.

öyle de yasak değil mi?:26:
neyse umarım arkadaşın hakkında hayırlısı olur

Konu sahibi üyeliğini sildirmiş galiba...

Kapsama alanı dışında deniyor, ya fake konuydu ya da çekti gitti...

Anlamıyorum, ne yani bu durumda vah vah yapıp pohpohlamamız mı gerekiyor?

Bazı sivri zekalılar gibi çıkıp "ama yuva kolay kurulmuyor kiii" gibi cahilce bahanelerle avutmamızı mı istiyor?

Hiçbir şey yapmayan bu tür kadınlara çok kızıyorum.

Dayağını ye otur aşşağı o zaman şikayet etme...Müstehak sizin gibilere...

Konu sahibi üyeliğini sildirmiş galiba...

Kapsama alanı dışında deniyor, ya fake konuydu ya da çekti gitti...

Anlamıyorum, ne yani bu durumda vah vah yapıp pohpohlamamız mı gerekiyor?

Bazı sivri zekalılar gibi çıkıp "ama yuva kolay kurulmuyor kiii" gibi cahilce bahanelerle avutmamızı mı istiyor?

Hiçbir şey yapmayan bu tür kadınlara çok kızıyorum.

Dayağını ye otur aşşağı o zaman şikayet etme...Müstehak sizin gibilere...

fake olduğunu sanmıyorum bence gerçekti.
bence evet söylediğiniz gibi. evliliğine devam etmek istiyor, bunun için de destek almak istiyorlar.

Arkadaşım çöpsüz üzümmüsün annen baban yakının yokmu senin..7 aylık ya..bu ne...gerçi dayağın süresi yılı ayı yok AFFEDİLEMEZ!!!!!

Çok fazla uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum..Ben 7 aylık evliyim ve eşimle bir türlü "normal" eşler gibi olmayı beceremedik.Eşim gün aşırı bana küfürler eder, beni aşağılar vs. hatta fiziksel şiddet uygular.Çoğu zaman kavgalar önemsenmeyecek kadar ufak sebeplerden çıkar.Neden böyle oluyo bilmiyorum sorun bende mi anlayamıyorum bi hafta normal bi şekilde anlaşarak geçmedi 7 aydır cehennem hayatı yaşıyorum sanki..Üstüne üstlük biz kayınvalidemlerle beraber oturuyoruz ayrı bi evimiz yok maddi sorunlardan dolayı ve onların yanında da beni küçük düşürüyor onurumu gururumu kırıyor sürekli..onlarda bana ettiği küfürlere,attığı dayaklara şahit oluyorlar ve ben daha da içime kapanıyorum..Artık onların yüzüne de bakamaz oldum bu evde yaşamak bana cehennem azabı gibi gelmeye başladı..Çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum:(
şu an vücudum morluklar içinde inanın sandalyede zor oturuyorum eşimse benimle her kavgadan sonra beni gezmeye çıkararak yada bişeyler alarak benim gönlümü almaya çalışıyor ama affedemiyorum bana yaptığı zulümleri söylediği kötü kelimeleri...Ben affedemeyince de her şey sil baştan tekrar kavga tekrar şiddet vs..:(
Ne yapmam gerek lütfen yardım edin okadar çaresizim ki artık hiçbirşey düşünemez oldum :(

eşiniz size şiddet uygularken kayinvalide ve kayınpederin eli armut mu topluyo acaba ? aynı evde yaşıyomuşsunuz çocuklarına müdahele edemiyolar mı ne yapıyosun sen oğlum diyemiyolar mı?aileniz biliyo mu bu durumu. Bence hemen boşanın kurtulun çoluk çocuk olmadan yada mezara girmeden. Allah yardımcınız olsun.

maalesef ailem benimle görüşmüyor çünkü eşimi en başından beri istemediler bense orta bir yol bulmaya çalıştıkça ailemi ikna etmeye çalıştıkça daha da kötüye gitti her şey..en sonunda ailem beni evden yolladı eşimin babasına telefon açıp alın bu kızı biz istemiyoruz artık dediler..ister inanın ister inanmayın yaşadıklarım kabus gibi ailem arkamda olsaydı bunları yaşamazdım ama onlarda beni bu yalnızlığa terkettiler..Şu anda bir tek kardeşimle görüşüyorum başka da kimsem yok..
kayınvalidemle akşama kadar iş yapıyorum yemek yapıyorum bu yorgun vücutla bozuk psikolojiyle dayanmaya çalışıyorum..

bu nasıl bir aile bu nasıl bir ebeveynlik?kınamak istemiyorum kınamıyor kızıyorum!ya insan kızını bu şekilde evden çıkarır mı ya!inanamıyorum!nasıl bir vicdan?!tabi eşin bunu bilerek böyle davranıyor!!!yazık güç gösterisi yapan eşin ne kadar da karaktersiz..halbuki bu kız yaralı benim için ailesinden de oldu üstelik diyerek el üstünde tutmalı seni..ne diyeyim Allah yardımcın olsun....çok üzüldüm...kayınvaliden ve kayınpederinden yardım iste...kardeşine anlatabiliyorsan anlat belki analık babalık yüreği tutar anne ve babanın...eşine de hiç uyma..konuşsun kızsın bağırsın karşılık verme aman...gidecek yerim yok diyorsun kimsem yok diyorsun şuanda karşılık verip de kavgaya zemin hazırlamasına izin verme ..ve Ayetel kürsi oku eşine karşı mutlaka hergün...inşallah sana şiddet uygulayamayacak ..

Çok fazla uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum..Ben 7 aylık evliyim ve eşimle bir türlü "normal" eşler gibi olmayı beceremedik.Eşim gün aşırı bana küfürler eder, beni aşağılar vs. hatta fiziksel şiddet uygular.Çoğu zaman kavgalar önemsenmeyecek kadar ufak sebeplerden çıkar.Neden böyle oluyo bilmiyorum sorun bende mi anlayamıyorum bi hafta normal bi şekilde anlaşarak geçmedi 7 aydır cehennem hayatı yaşıyorum sanki..Üstüne üstlük biz kayınvalidemlerle beraber oturuyoruz ayrı bi evimiz yok maddi sorunlardan dolayı ve onların yanında da beni küçük düşürüyor onurumu gururumu kırıyor sürekli..onlarda bana ettiği küfürlere,attığı dayaklara şahit oluyorlar ve ben daha da içime kapanıyorum..Artık onların yüzüne de bakamaz oldum bu evde yaşamak bana cehennem azabı gibi gelmeye başladı..Çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum:(
şu an vücudum morluklar içinde inanın sandalyede zor oturuyorum eşimse benimle her kavgadan sonra beni gezmeye çıkararak yada bişeyler alarak benim gönlümü almaya çalışıyor ama affedemiyorum bana yaptığı zulümleri söylediği kötü kelimeleri...Ben affedemeyince de her şey sil baştan tekrar kavga tekrar şiddet vs..:(
Ne yapmam gerek lütfen yardım edin okadar çaresizim ki artık hiçbirşey düşünemez oldum :(

ne mi yapman gerek? otur dua et belki geçer ...

Back
X