Çok fazla uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum..Ben 7 aylık evliyim ve eşimle bir türlü "normal" eşler gibi olmayı beceremedik.Eşim gün aşırı bana küfürler eder, beni aşağılar vs. hatta fiziksel şiddet uygular.Çoğu zaman kavgalar önemsenmeyecek kadar ufak sebeplerden çıkar.Neden böyle oluyo bilmiyorum sorun bende mi anlayamıyorum bi hafta normal bi şekilde anlaşarak geçmedi 7 aydır cehennem hayatı yaşıyorum sanki..Üstüne üstlük biz kayınvalidemlerle beraber oturuyoruz ayrı bi evimiz yok maddi sorunlardan dolayı ve onların yanında da beni küçük düşürüyor onurumu gururumu kırıyor sürekli..onlarda bana ettiği küfürlere,attığı dayaklara şahit oluyorlar ve ben daha da içime kapanıyorum..Artık onların yüzüne de bakamaz oldum bu evde yaşamak bana cehennem azabı gibi gelmeye başladı..Çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum

şu an vücudum morluklar içinde inanın sandalyede zor oturuyorum eşimse benimle her kavgadan sonra beni gezmeye çıkararak yada bişeyler alarak benim gönlümü almaya çalışıyor ama affedemiyorum bana yaptığı zulümleri söylediği kötü kelimeleri...Ben affedemeyince de her şey sil baştan tekrar kavga tekrar şiddet vs..

Ne yapmam gerek lütfen yardım edin okadar çaresizim ki artık hiçbirşey düşünemez oldum