Tek taraflı değerlendirmeyin haklı maklı ne okudunuz ne kadarını okudunuz daAdam haklı düşünmekte
Annem diğer bi arkadaşa az önce yazmıştım gördünüz mü bilmiyorum da aynı mahallede olmamıza rağmen gelmez gelmiyor yani geldiğinde ben bi banyo yapsam bi 1 saat uyusam dediğime bile alınıyor kardeşimden rica edecem çalışıyor da boş bi zamanında. Aynen eşimden başka saracak kimse bulamadım bulamıyorum daBiraz öyle olmuş ama anladığım kadarıyla siz biraz yorulmuş ve bunalmışsınız kafa dağıtmaya ihtiyacınız var ve eşinize sarmışsınızanne yada kardeşiniz yardıma gelemez mi bir kaç günlük en azından biraz rahatlarsınız
Evet berbere gitse bile o kadar sürmezdi haklısınız ama çok ağrım vardı dayanamam diye azcık uyumak istemiştim. Aynen para konusu beni çok sinirlendirdi cüzdanımı alıp baksın hadi sorun değil de sonrasında orada bi para görüp şöyle yap böyle yap demesi hoş değil. Ben de çabalıyorum bi yolunu bulmam lazım bu hareketlerimden hiç memnun değilimBerbere saatlerce gitmeyecekti sonuçta. Bir saat sürer hepi topu şu kavgayı edip seviyeyi düşürdüğünüze değmez hiç. Para konusunda da eşiniz haksız, cüzdanınızı alıp bakması da ayrıca hoş değil. Küfür falan bir an önce önüne geçin bu halinizin.
Ya aslında darlama değil ben o başka zaman gitmek istemedğinde bile zorla çık diyorum ama o gün ortada hastalık vardıBerbere yarım saat erken gitsin nolucak ki. Benim bebeğim de çok küçük, bazen çok bunalıyorum ama adamı darlamıyorum sonuçta o da bizim için bütün gün çalışıyor
Eminim geçicektir, bebiş var evet alanınız kısıtlı olabilir ama siz yakınlarınızı çağırın davet edin eve o bile iyi gelecektir :)Evet çok küçük ve basit. Ayru takılabilsek daha doğrusu benim ayrı takılmam çok zor bebişten dolayı çok sınırlı gidebildiğim ya da dışarı çıkabildiğim. İnşallah güzellikle konuşunca konuşabilirsek düzelir inşallah
Sabırla hepsi geçer merak etme illaki büyücek yavrucak ozaman da başka başka şeyler çıkacak ama annesin sabret ya sabır Çek sürekli miniğin sana muhtaç o ağladığı zaman bile gülerek gözlerine bak biraz büyüyüp o da gülmeyi öğrendiğinde o kadar mutlu olursun ki hepsi geçiverir…Var ya gözlerim dolu dolu okudum şu mesajını çok teşekkür ederim sana. İnan ben böyle bi insan değilim vurmak küfür etmek asla yapmam bu yaşıma kadar yapmadım da ama inan çok zorlanıyorum akşam eşim gelene kadar tek başıma bakıyorum bebeğime, annemle aynı mahalledeyiz ama gelmiyor bakmıyor tamam benim çocuğum tabi ben bakacam isteyen de bendim ama bi küçük yardım edilse bi 1 saat uyusam ya da bi kap yemek yapsa fena mı olurdu? İlk çocuğum çok zorlanıyorum Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Merhabalar herkese direk konuya dalmak istiyorum cumartesi gününden beri eşimle küçük sebeblerden tartışıp büyütüp tabir caizse birbirimizi yiyoruz. Berbere randevu almış daha önceden söylemişti aldığını ben de tamam demiştim, fakat o gün geldiğinde benim ciddi derecede günlerdir süren bir göz ağrım vardı ve o gün çok arttı küçük bebeğim var ve bebeği olanlar bilir dinlenmek için fırsat kolluyoruz.ben bir de .ben gitmeyeceğini düşünürken bi Anda mutfağa gelip berber 5. 30 yerine 5 de gel diyor dedi, bunu duyar duymaz kan beynime sıçradı ben bu haldeyken nasıl berbere gitmeyi düşünürsün dedim ve tartışma oradan başladı ve büyüdü normalde asla küfür eden biri değilim ama son 2 tartışmada ağzımdan küfür çıkıyor küfür ettiğim için de haklıyken haksız duruma düşüyorum. Neyse tam konuşup anlaştık derken dün de gece maaşını almış hesap yapıyorduk sana da para vereyim dedi (ben işi bıraktım çocuğumu kendim büyütmek istediğim için) neyse benim cüzdanımı açtı köşeye 10 tl koymuştum böyle böyle biriktiririm dedim kendimce babalar gününe kadar istediğim hediyeyi alacaktım onu gördü sana vereceğim paranın üstüne eklersin onu dedi nasıl yani dedim aşırı şaşırdım sen de kalacak zaten onu da ekle dedim dedi, ben de 10 tl ondan ne istiyorsun dedim haa bir de onu da cüzdanının diğer yerine koy diyor sanane dedim ben oraya koyduysam var bir sebebi ne karışıyorsun dedim ayrı gayrımız var diyor bununla onun ne alakası var benim senden ayrı bi 10 tl olamayacak mı ben çalışmıyprum diye bunu yapamazsın diyorum ben kendi kendime bağırıyorum adam kalkıp gidiyor geleceksin buraya dedim ben peşinden gittim koluna vurdum umursamaz davranıp bir de sürekli saçmalama deyince dinle beni, anla ben çalışmıyorum zoruma gidiyor diyorum ben öyle düşünmedim dedi yürüdü gitti ben vurdum diye küfür ettim diye yine ben suçlu oldum şimdi sabah kalktı işe gitti küstük konuşmuyoruz akşam da geç gelecem ben artık düşünecem yazmış ben de istersen hiç gelme dedim. Küçücük bebeğim var nasıl olacak nereye gidecez hiç bilmiyorumyardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum
Hoşlukla konuşsaniz beş dakikaya hallolur. Siz kufur edince hakliyken haksiz duruma duşmuyorsunuz. Küfur kendi başina zaten buyuk saygisizlik. Durumda hakli olmaniz hafifletici bir neden degil. Eşinizden sogutacaksiniz kendinizi. Evinizde huzur da kalmayacak. Eve girerken işgence çekecek keşke işim uzasa da eve geç gelsem diyecek. Hoşunjza gider mi? Siz kendi adiniza ozur dileyin. Kufrunuze gore . Normal konuşun bu davranişin kalbime dokundu o yuzden sinirlendim diyin. Yok gurur ediyorum diyemem derseniz sizin ilişkiniz zaten bitmiş demektir. Burda belki çok konuda belirtmişimdir yine soyleyeyim. Iletişim kurmak, konuşmak, sorunlarini dile getirmek insanlara has bir davraniş. Insani davranişlarimizi unutmayalim. Dunyada en tehlikeli şey dildir, sozdur. Dogru kullanmadikca insani rezil de eder, cinayete kurban da eder, hapse de salir. Yuva da yikar Tahtdan da salir. Yani iki dudak arasindaki sozler bizim hayatimizi tamamen idare eder. Duzgun kullanmak gerekir
Ben kavga çıkarmak için Felan uğraşmadım böyle bi şeyi hiç bi zaman yapmadım yapmam da. Tam da sanane denilecek bir şey o kadar paranın içinde ayırdığım 10 tl yi görüp laf etmesi normal benim sanane demem mi garip. Düşünmeden yorum yapmayın. Aynı şey sizin başınıza gelse ne yapardınız acaba 10 tl ye 2 ekmek bile alınmıyor bu ekonomideSiz suçlusunuz zaten. Kavga çıkartmak için uğraşmışsınız resmen, istediğiniz de olmuş. Para konusuna gelince söylediği cümle cevap olarak sanane denecek bir cümle değil. Ciddi bir üslup ve öfke kontrol probleminiz var. Hayır siz böyle adama vuruyorsunuz Allah korusun bir gün refleks olarak o da patlatır size bir tane. Kadına şiddet, eşim bana şiddet uyguladı diye ortalığı yıkarsınız sonra. Bu evlilik sürsün istiyorsanız çeki düzen verin kendinize.
Teşekkür ederim düşünmüyor değilim zombi gibiyim çünküMuhtemelen uykusuzluktan sinirleriniz çok gerilmiş. Depresyon bile olabilir. Yoksa aşırı tepki vermezdiniz böyle. Psikolojik destek alın bence.
Önce dediğim gibi silkelen bebeğin bırakırsa güzel bi sofra hazırla kendine bakım yap saçını başını toparla, sen ettiğin küfür ve vurduğun için özür dile gerisi kendiliğinden gelirŞimdi akşam 7 de gelecek ne yapacam hiç bilmiyorum cüzdan olayında o haksız ama ben de küfür ve vurmada haksızım
Tamamdır deneyeceğim inşallah bebişten fırsat olursa çok teşekkür ederimÖnce dediğim gibi silkelen bebeğin bırakırsa güzel bi sofra hazırla kendine bakım yap saçını başını toparla, sen ettiğin küfür ve vurduğun için özür dile gerisi kendiliğinden gelir
KesinlikleMuhtemelen uykusuzluktan sinirleriniz çok gerilmiş. Depresyon bile olabilir. Yoksa aşırı tepki vermezdiniz böyle. Psikolojik destek alın bence.
Bebişiniz ne kadarlık bu ara daTamamdır deneyeceğim inşallah bebişten fırsat olursa çok teşekkür ederim
Evlilikte sevgi kadar diğer önemli etken saygıdır.Çiftler birbirine olan saygısını yitirdiği zaman yavaş yavaş sevgide körelmeye başlar.Eğer bu evliliği yürütmek istiyorsanız ciddi anlamda öfke kontrolüne sahip olmanız gerekir.Küfür,vurma gibi hareketler asla hoş karşılanacak davranışlar değil.Eşiniz de size karşılık verse bu sefer kadına şiddet eylemi olacak.Çocuk yapmadan önce bunları yaşayabileceğinizi de göze almanız gerekiyordu.Çok sabahlamiş vaziyette işe gittiğimi hatırlıyorum.Özetle;öfke kontrolü sorununu halletmeniz gerekiyor,halledemiyorsaniz bir destek alın.Annem diğer bi arkadaşa az önce yazmıştım gördünüz mü bilmiyorum da aynı mahallede olmamıza rağmen gelmez gelmiyor yani geldiğinde ben bi banyo yapsam bi 1 saat uyusam dediğime bile alınıyor kardeşimden rica edecem çalışıyor da boş bi zamanında. Aynen eşimden başka saracak kimse bulamadım bulamıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?