Eşimle Günlerdir Süren Tartışmamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annem diğer bi arkadaşa az önce yazmıştım gördünüz mü bilmiyorum da aynı mahallede olmamıza rağmen gelmez gelmiyor yani geldiğinde ben bi banyo yapsam bi 1 saat uyusam dediğime bile alınıyor kardeşimden rica edecem çalışıyor da boş bi zamanında. Aynen eşimden başka saracak kimse bulamadım bulamıyorum da

Berbere saatlerce gitmeyecekti sonuçta. Bir saat sürer hepi topu şu kavgayı edip seviyeyi düşürdüğünüze değmez hiç. Para konusunda da eşiniz haksız, cüzdanınızı alıp bakması da ayrıca hoş değil. Küfür falan bir an önce önüne geçin bu halinizin.

Evet berbere gitse bile o kadar sürmezdi haklısınız ama çok ağrım vardı dayanamam diye azcık uyumak istemiştim. Aynen para konusu beni çok sinirlendirdi cüzdanımı alıp baksın hadi sorun değil de sonrasında orada bi para görüp şöyle yap böyle yap demesi hoş değil. Ben de çabalıyorum bi yolunu bulmam lazım bu hareketlerimden hiç memnun değilim

Berbere yarım saat erken gitsin nolucak ki. Benim bebeğim de çok küçük, bazen çok bunalıyorum ama adamı darlamıyorum sonuçta o da bizim için bütün gün çalışıyor
Ya aslında darlama değil ben o başka zaman gitmek istemedğinde bile zorla çık diyorum ama o gün ortada hastalık vardı

Eminim geçicektir, bebiş var evet alanınız kısıtlı olabilir ama siz yakınlarınızı çağırın davet edin eve o bile iyi gelecektir :)

Şimdi akşam 7 de gelecek ne yapacam hiç bilmiyorum cüzdan olayında o haksız ama ben de küfür ve vurmada haksızım

Siz suçlusunuz zaten. Kavga çıkartmak için uğraşmışsınız resmen, istediğiniz de olmuş. Para konusuna gelince söylediği cümle cevap olarak sanane denecek bir cümle değil. Ciddi bir üslup ve öfke kontrol probleminiz var. Hayır siz böyle adama vuruyorsunuz Allah korusun bir gün refleks olarak o da patlatır size bir tane. Kadına şiddet, eşim bana şiddet uyguladı diye ortalığı yıkarsınız sonra. Bu evlilik sürsün istiyorsanız çeki düzen verin kendinize. Zaten bu evlilik sürsün isteseniz eşinize hiç gelme demezsiniz ya o da ayrı bir konu.

Sabırla hepsi geçer merak etme illaki büyücek yavrucak ozaman da başka başka şeyler çıkacak ama annesin sabret ya sabır Çek sürekli miniğin sana muhtaç o ağladığı zaman bile gülerek gözlerine bak biraz büyüyüp o da gülmeyi öğrendiğinde o kadar mutlu olursun ki hepsi geçiverir…
Şimdi yaptığın ise sadece psikolojini bozar yapma en güzel zamanlarınızın tadını çıkar
Silkelen ve kendine gel eşine de yüklenme anlamaz zaten bak ne güzel yardım da ediyormuş adamcağız

Ben kavga çıkarmak için Felan uğraşmadım böyle bi şeyi hiç bi zaman yapmadım yapmam da. Tam da sanane denilecek bir şey o kadar paranın içinde ayırdığım 10 tl yi görüp laf etmesi normal benim sanane demem mi garip. Düşünmeden yorum yapmayın. Aynı şey sizin başınıza gelse ne yapardınız acaba 10 tl ye 2 ekmek bile alınmıyor bu ekonomide

Şimdi akşam 7 de gelecek ne yapacam hiç bilmiyorum cüzdan olayında o haksız ama ben de küfür ve vurmada haksızım
Önce dediğim gibi silkelen bebeğin bırakırsa güzel bi sofra hazırla kendine bakım yap saçını başını toparla, sen ettiğin küfür ve vurduğun için özür dile gerisi kendiliğinden gelir

Evet çok haklısınız yok gurur yapmıyorum gelince sakince konuşacm teşekkür ederim

Evlilikte sevgi kadar diğer önemli etken saygıdır.Çiftler birbirine olan saygısını yitirdiği zaman yavaş yavaş sevgide körelmeye başlar.Eğer bu evliliği yürütmek istiyorsanız ciddi anlamda öfke kontrolüne sahip olmanız gerekir.Küfür,vurma gibi hareketler asla hoş karşılanacak davranışlar değil.Eşiniz de size karşılık verse bu sefer kadına şiddet eylemi olacak.Çocuk yapmadan önce bunları yaşayabileceğinizi de göze almanız gerekiyordu.Çok sabahlamiş vaziyette işe gittiğimi hatırlıyorum.Özetle;öfke kontrolü sorununu halletmeniz gerekiyor,halledemiyorsaniz bir destek alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…