Her bir kelimeye cümleye saygı duydum. Anca bu kadar güzel tespit yapılırAma demek ki 10 tl nin lafını yapabileceğiniz bir maddi seviyeniz var. Öyleyse de cocuguma kendim bakacagim diye işten cikmayacaktiniz. Her kadin cocuguma kendim bakacagim dese calisan , üreten, kazanan , eşine çocuguna maddi fayda saglayan kadin kalmaz ülkede ve dünyada.
İnsan her şeyi bir arada istiyor ama hem karnim doysun hem pastam dursun olmuyor işte.
Paraniz yetmiyorsa çalişmak ve kendinizi geçindirmek zorundasiniz.
Konuya gelirsek berber yarim saat erkene almış bunda kavga edicek küfredicek hatta adama şiddet gostercek hicbisey yok, onun disinda adamin evdeyken yardimci olduğunu siz soyluyorsunuz zaten.
Yani adamin yerinde olsam bende kesinlikle bosanmayi dusunurdum. Esim hem calismayip hem benden herseye yetismemi beklese, ben herseyde yardimci oldugum halde en ufak pürüzde bana küfretse hatta şiddet gösterse, sadece düsünmekle kalmaz bir uyarir ikincide derhal boşanırdım da.. ya kendinize çeki düzen verin ya da boşanmaniz yakin bizden söylemesi.
Herkese de sinirli sinirli yorum yapmayin, insanlar burda sizin icin, disaridan bir goz olarak parmaklarini yoruyor size.
Dip not: kimisi bebek sevicem, giydiricem , cok tatli olacak, instagramda paylasicam diye bi heves yardır yardır cocuk yapip, sonra da gerceklerle yuzleşince bunalip nereye saricagini sasiriyor. O yuzden herkes kendini ve eşini , sınırlarını, tahammüllünü tanıyıp ebeveyn olma ya da olmama karari alsa bu kadar mutsuz çift olmaz toplumda.
Tamamdır öyle yapacam mesajlaştok zaten eve gelecem geç gelmeyecem lütfen anlaşalım lütfen dedi. Yavruma da dediğiniz gibi ağladığımı belli etmemeye çalışıyorum minnacık bile olsa anlıyor çünkü. Teşekkür ederim cevaplarınız içinSabırla hepsi geçer merak etme illaki büyücek yavrucak ozaman da başka başka şeyler çıkacak ama annesin sabret ya sabır Çek sürekli miniğin sana muhtaç o ağladığı zaman bile gülerek gözlerine bak biraz büyüyüp o da gülmeyi öğrendiğinde o kadar mutlu olursun ki hepsi geçiverir…
Şimdi yaptığın ise sadece psikolojini bozar yapma en güzel zamanlarınızın tadını çıkar
Silkelen ve kendine gel eşine de yüklenme anlamaz zaten bak ne güzel yardım da ediyormuş adamcağız
Siz şakamısınız. Ciddi anlamda tedaviye ihtiyacınız var öfke kontrolünüz
Yazdıklarınızı okumayı zaman kaybı görüyorum boş boş yorumlarınzla kaybedecek zamanım yok. Sizin de ne olduğunuz belli evimin içini bilmedwn 2 tane konuyla saçma sapan konuşmuşsunz neymiş de bebek seveceknişim ınstada paylaşacakmışım,Ama demek ki 10 tl nin lafını yapabileceğiniz bir maddi seviyeniz var. Öyleyse de cocuguma kendim bakacagim diye işten cikmayacaktiniz. Her kadin cocuguma kendim bakacagim dese calisan , üreten, kazanan , eşine çocuguna maddi fayda saglayan kadin kalmaz ülkede ve dünyada.
İnsan her şeyi bir arada istiyor ama hem karnim doysun hem pastam dursun olmuyor işte.
Paraniz yetmiyorsa çalişmak ve kendinizi geçindirmek zorundasiniz.
Konuya gelirsek berber yarim saat erkene almış bunda kavga edicek küfredicek hatta adama şiddet gostercek hicbisey yok, onun disinda adamin evdeyken yardimci olduğunu siz soyluyorsunuz zaten.
Yani adamin yerinde olsam bende kesinlikle bosanmayi dusunurdum. Esim hem calismayip hem benden herseye yetismemi beklese, ben herseyde yardimci oldugum halde en ufak pürüzde bana küfretse hatta şiddet gösterse, sadece düsünmekle kalmaz bir uyarir ikincide derhal boşanırdım da.. ya kendinize çeki düzen verin ya da boşanmaniz yakin bizden söylemesi.
Herkese de sinirli sinirli yorum yapmayin, insanlar burda sizin icin, disaridan bir goz olarak parmaklarini yoruyor size.
Dip not: kimisi bebek sevicem, giydiricem , cok tatli olacak, instagramda paylasicam diye bi heves yardır yardır cocuk yapip, sonra da gerceklerle yuzleşince bunalip nereye saricagini sasiriyor. O yuzden herkes kendini ve eşini , sınırlarını, tahammüllünü tanıyıp ebeveyn olma ya da olmama karari alsa bu kadar mutsuz çift olmaz toplumda.
Her bir kelimeye cümleye saygı duydum. Anca bu kadar güzel tespit yapılır
Normal değilsin.komik ergenler sizi hadi başka konuya
Allah razı olsun valla böyle mantıklı ve ne yaşadığımı cuk gibi anlayan insanlar olunca ne kadar mutlu oluyorum aynen bu sebebtten dolayı yıllardır iş hayatında olan biri olarak pat diye eve kapandım önerilerinizi dikkate alacam siz de çocuğunuzu güle güle büyütün inşallah ben de 2 2,5 yaşına geldiğinde tekrar dönecem inşallah iş hayatınaBen sizi anladım. Çocuk doğduktan sonra o eve kapanma süreci çalışan kadınlar için tam bir tramva. Ben de herşeye alıniyordum ama bunun altında benim çalışmıyor oluşum vardı. Daha kompleksli ve tüm gün evde minicik bir bebekle kalmaktan depresif oluyorsunuz.
Şunu öneriyorum; bağıracagınız zaman durdurun kendinizi ve bunu yapmam doğru mu? Bu konu için huzurumu bozmaya değer mi? Hakliyken haksız duruma düşer miyim? Diye sorgulayın. Sonra sakince derdinizi anlatın eşinize ve şunu da iç sorulariniza ekleyin doğumdan önce olsaydı bu tepkiyi verir miydim?
Neyse ben de tüm sorumluluğu almaktan, eşit bir bireyken evde yemek yapıp çocuk bakan, kocasından harçlık alan birisine dönüşmenin etkisini uzun süre atamamıştım üzerimdem. Bir de ailemde kocadan harçlık almak hareket gibi büyütüldüm neyse dur, sakinleş ve evde bebeğini büyütüyor olmanın, kocanın ise sizi maddi olarak destekliyor olmasının tadını çıkar.
Ben 2 yaşındayken kızım döndüm çalışma hayatına şimdi 2. bir bebeğim olsa kesinlikle o günlerdeki gibi olmam.
Evet çok haklısınız beklenilebilrmiş sonradan anladım. Evet ben de izin ideyim ama 2 2,5 yaşına gelene kadar çalışmayacam teşekkür ederim cevabınız için10 tl baş kahraman olunca eski bir konu da biri mi hortlattı dedim. Yani o denli onun bunun üstüne katılmayacak bir meblağnın lafını yapması eşinize yakışmamış.
Sizi ücretsiz izinde olan bir anne olarak gayet iyi anlıyorum. Eşten para istemek zor, cidden zor. Bana da eşim yapsa kızardım, sinirlenirdim. Ama küfür, vurma bunlarda siz de diyorsunuz haksızsınız.
Berber konusunda da haklı bulmadım sizi, saç sakal kırklara karışmadıysa tutacağı maksimum bi saat bile değil. hadi gelmesi gitmesiyle o kadar tutsun, bir saat bir ağrıya bir bebekle gayet de katlanılabilir. Migrenim var amansız bi ağrı, napayım yani tutunca iki de çocuk var, bi gel demiyorum kimseye.
ergenin kim olduğu bellikomik ergenler sizi hadi başka konuya
mutfağa gelip berber 5. 30 yerine 5 de gel diyor dedi, bunu duyar duymaz kan beynime sıçradı ben bu haldeyken nasıl berbere gitmeyi düşünürsün dedim ve tartışma oradan başladı ve büyüdü normalde asla küfür eden biri değilim ama son 2 tartışmada ağzımdan küfür çıkıyor küfür ettiğim için de haklıyken haksız duruma düşüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?