Eşimle Günlerdir Süren Tartışmamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10 tl baş kahraman olunca eski bir konu da biri mi hortlattı dedim. Yani o denli onun bunun üstüne katılmayacak bir meblağnın lafını yapması eşinize yakışmamış.

Sizi ücretsiz izinde olan bir anne olarak gayet iyi anlıyorum. Eşten para istemek zor, cidden zor. Bana da eşim yapsa kızardım, sinirlenirdim. Ama küfür, vurma bunlarda siz de diyorsunuz haksızsınız.

Berber konusunda da haklı bulmadım sizi, saç sakal kırklara karışmadıysa tutacağı maksimum bi saat bile değil. hadi gelmesi gitmesiyle o kadar tutsun, bir saat bir ağrıya bir bebekle gayet de katlanılabilir. Migrenim var amansız bi ağrı, napayım yani tutunca iki de çocuk var, bi gel demiyorum kimseye.

Son düzenleme:
Eşiniz belli ki mevzu uzamasın diye uzaklaşmaya çalışmış siz arkasından gidip küfur vurma artik herneyse sürdürmüşsünüz. Sizi anlıyorum benimde 2 çocuğum var,uykusuzluk,yorgunluk nedir çok iyi bilirim ama sinirliyken bir durup düşünmeden hareket etmek uzun vadede size sadece zarar verir. Eşiniz size küfür edip,vursa yada hırpalasa affedebilirmisiniz onu? Oturup bunu bir düşünün bence. Cevap kırilırım affedememse lutfen bunu iletişiminiz şekliniz olmaktan çıkarın.
Eşinize hak vermiyorum ,konunun başında size hak verdim okurken ama şiddet,hakaret girince işin icine,haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz.

Her bir kelimeye cümleye saygı duydum. Anca bu kadar güzel tespit yapılır

Tamamdır öyle yapacam mesajlaştok zaten eve gelecem geç gelmeyecem lütfen anlaşalım lütfen dedi. Yavruma da dediğiniz gibi ağladığımı belli etmemeye çalışıyorum minnacık bile olsa anlıyor çünkü. Teşekkür ederim cevaplarınız için

Siz şakamısınız. Ciddi anlamda tedaviye ihtiyacınız var öfke kontrolünüz

Yazdıklarınızı okumayı zaman kaybı görüyorum boş boş yorumlarınzla kaybedecek zamanım yok. Sizin de ne olduğunuz belli evimin içini bilmedwn 2 tane konuyla saçma sapan konuşmuşsunz neymiş de bebek seveceknişim ınstada paylaşacakmışım, komik ergenler sizi hadi başka konuya

Allah razı olsun valla böyle mantıklı ve ne yaşadığımı cuk gibi anlayan insanlar olunca ne kadar mutlu oluyorum aynen bu sebebtten dolayı yıllardır iş hayatında olan biri olarak pat diye eve kapandım önerilerinizi dikkate alacam siz de çocuğunuzu güle güle büyütün inşallah ben de 2 2,5 yaşına geldiğinde tekrar dönecem inşallah iş hayatına

Evet çok haklısınız beklenilebilrmiş sonradan anladım. Evet ben de izin ideyim ama 2 2,5 yaşına gelene kadar çalışmayacam teşekkür ederim cevabınız için

Bu nasil evlilik seviye yerlerde. Siz niye bukadar gerginsiniz? Daha sakin olmayi deneyin kendinizde farkindasiniz hakliyken haksiz duruma düsmeyin. 10tl yanlismi yazdiniz yoksa alaymi ediyor sizinle 10tl lafinida yapmasin

Ya adet oncesi donemde olabilir misiniz acaba bana cok gergin geldiniz. Bence kendinizi biraz dinleyip elestirin. Ben sizi kusurlu buldum acikcasi

Yani adam kufretse azda olsa vursa ne linc yerdi dusunmek istemiyorum adam birakin berbere gitsin gidene kadar cocuk baksaydi siz dinlenseydiniz sonra gitseydi bu fevrilikle agresiflikle bu is yurumez cocuga kendim bakicam diye iaten cikmissiniz ama oek iyi olmamis boyle bir ortamda cocugun yetişmesi guzelmi? Degil

Adam berbere gidecekmiş, gezmeye tozmaya değil. Bir de kalkmış, haklıyken haksız duruma düşüyorum diyor, pes!

Ne hayatlar var ya. 10 tl için kavga ediyorsunuz. 10 tl bu devirde ne alınıyor? Maddi gücünüz yoksa sizde çalışacaksınız. Benim evime temizliğe gelen kızın 3 çocuğu var. En küçüğü 2 yaşında. Komşusuna günlük 50 tl baktırıyor. Kendisi temizliğe gidiyor. Kocası günlük 200 tl pazarda çalışıyor. Hayat müşterektir. Yaşınızda 31 imiş. Küçükte değilsiniz. Vurma, küfür evlilikte olacak şeyler değil. Siz evlilik bilinçine varamamışsınız.

Cocuga tekmi bakıyorsun sanirim biraz bunalmissin. cocugu arada bi iki saat verecegin anne kaynana vs varsa ona birak evinde dinlen yada bebekle gezin .
biraz ev isi cocuk issizlik ustunuze çökmüş her ne kadar kendim ciktim baktim desenizde bi rahat sıkalaniz vardir o bozuldu hele para sıkıntısı bin beter strestir.cocuga yansitmayin ilerisi daha kötü olur

Yaw şu çocuğa bakamayacaksanız yapmayın
Herkes çocuk bakacak tahammüle ve sabra sahip değildir
Çocuğun sorumluluğuyla başa çıkamayınca ona buna saldırıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…