- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Deli kizzzz ne güldüm yaaaKarnım burnumda, hormonlar tavan, büyük bebeyi yatırmışım.
Avına bakan leopar gibi bakıyorum herife....
Herif çekingen bebe doğmadan 40ın çıkmadan vermem bakışı atıyor...
Ama ben ...
Azer Bulbul gibi titriyorum.
Av anladı başına gelecekleri ..
"Hiç niyetlenme doğuma az kalmış zaten yapma etme" dedi...
Ama ben durur muyum.
Allem ettim kallem ettim zorla aldım..
Hazırlık yapmaya gerek yok reis boş bulduğun an yapış.
En temizi.
Yalniz orda adamlar sey yapiyo kadinda bakıyor kiyamet orda kopuyorFilm öneriyorum; brokeback mountain. Romantizmi de erotizmi de zirveye çıkarır
Dimi yahu spontane olacak o an kasmadanKarnım burnumda, hormonlar tavan, büyük bebeyi yatırmışım.
Avına bakan leopar gibi bakıyorum herife....
Herif çekingen bebe doğmadan 40ın çıkmadan vermem bakışı atıyor...
Ama ben ...
Azer Bulbul gibi titriyorum.
Av anladı başına gelecekleri ..
"Hiç niyetlenme doğuma az kalmış zaten yapma etme" dedi...
Ama ben durur muyum.
Allem ettim kallem ettim zorla aldım..
Hazırlık yapmaya gerek yok reis boş bulduğun an yapış.
En temizi.
Tanganin ozel bolgesinin boncuklu olmasiBoncuklu tanga ne?
Bunu almaya gerek yok a101de erkekler icin satılan iç çamaşırlarından alın özellikle beyaz olanını buna yakın olur eşim bilmeden aldıbir tanesini en büyük bedeni ama adama kucuk oldu bin pişman giymek istemiyor,çok seksisin giy diyorum nafileOna kucuk surprizler yapinfotodaki beyaz donun renkleri de var malum sitede bedavadan az pahaliya satiliyor. Adamin ten rengi uzerinde belli olsun diye beyaz olan fotoyu sectim ben
Eki Görüntüle 2640123 Hep kadinlar mi giyinecek azcik da adamlar bunlardan giysin
Selam doğrucu davut, hoşgeldinYalniz orda adamlar sey yapiyo kadinda bakıyor kiyamet orda kopuyor
Erotik dediniz başta. Film izledikten sonra libidosu hala yüksek olana da helal olsun. Erotizm çooook geniş bir konu. Kimisinin köylü kadın hoşuna gidiyor kimisi külotlu çorap seviyor onu siz bileceksiniz. Tamamen kişiye özel çünkü.Tamam hanımlar vazgeçtim ben burada gırgır zeytin gecelik vs muhabbetlerini kastetmemiştim kastım Başbaşa evde yemek yapmak hangi filmi izlemek dans etmek vs gibi hem romantik hemde eğleneceğimiz şeylerdi eşim hangilerini beğenebilir diye içlerinden seçip alternatiflerimi arttıracaktım ama dalga konusu oldum.
her neyse yine de teşekkürler
Vuhuu tecrübe konuşuyor ahfha
Ay yok arya ya, ben mum ışığı çiçek romantizmi insanı değilim.
Romantizm anlayışım işte "bir gecede cahil bırakayım mı seni, jübileni yaptırayım mı sana" kıvamında hahfahah
N Neredenbaksantutarsizlik , nasıl bir şey giydiniz ki, yırtıldı?
Ana bacı yapmam merak etmeAy yok kiz, ben annemlerde görmüstüm, ne pratik diye düsünmüstüm hatta. Şimdi annemler üzerine espiri yaparsan fena bozarim
Ama bunları kastetmemiştim ben bınları yaparsam adam barıştığına pişman olur benimleErotik dediniz başta. Film izledikten sonra libidosu hala yüksek olana da helal olsun. Erotizm çooook geniş bir konu. Kimisinin köylü kadın hoşuna gidiyor kimisi külotlu çorap seviyor onu siz bileceksiniz. Tamamen kişiye özel çünkü.
Anafikir- Murat Dalkılıç Bı Güzellik YapsanaGiriş- Hande yener sana kırmızı çok yakışıyor
Gelişme- Serdar Ortaç karabiberim
Sonuç- Faruk K yok yok a canım niyetimi bozamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?