- 25 Mayıs 2015
- 947
- 595
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Meğer forumdakilerin böyle bir getire ihtiyacı varmış onun dönütünü almış oldumEeee iyi DÖNÜTLER alabildin mi ?
Alamadıysan DONUT yiyin beraber
Yoo üstüme alınmadım böyle bir getire ihtiyaç varmış en azından forumdakilere bir eğlence açmış oldumUstunuze alinmayin dalga gecilen siz degilsiniz aslinda.Ama boyle konular ister istemez dağiliyor biraz
Çok teşekkür ederim de davranışım güzel derken orayı pek anlayamadım da öyle çok yorum var ki kafam karıştı açıkçası iğneleme miydi bu iltifat mıPeynir tabagi sarap guzel oluyor ki ben akol icmem meyve suyu ile takiliyorum. Netflixde guzel filmler var bir tane acip hazirlayabilirsiniz. Yatak odasinda mumlari yakip hazirlamakta daha basbasa alan yaratiyor,sohbetten sonra akiyor gidiyor. Degisk bit sey ariyorsaniz bunlarin aplikasyonlari var,iliskiye heyecan katmak icin,rastgele bit sey cikiyor ve ona gore harekrt ediyorsunuz. Bence davranisiniz cok guzel, mutluluklar dilerim. :)
Vay vay vaaaay A101e bak hele senBunu almaya gerek yok a101de erkekler icin satılan iç çamaşırlarından alın özellikle beyaz olanını buna yakın olur eşim bilmeden aldıbir tanesini en büyük bedeni ama adama kucuk oldu bin pişman giymek istemiyor,çok seksisin giy diyorum nafile
Leopar desenli tayt giyip adamın önünde halı gırgırlama geyiği.Leopar gırgır yazdım Google cevap bulamadım bir Allah'ın kuluda anlatmıyor yazıklar olsun surda hamile halimle üstelik hastanede merak içinde kaldım :'(
Hamilesiniz kıyamadımLeopar gırgır yazdım Google cevap bulamadım bir Allah'ın kuluda anlatmıyor yazıklar olsun surda hamile halimle üstelik hastanede merak içinde kaldım :'(
Çok saolun bundanda mahrum kalmadımHamilesiniz kıyamadımBir üye vardı leoparlı tayt giyip eşinin önünde gırgır yapınca erotizm dolu anlar yaşadıklarını ve kendinin o şekilde cilve yaptığını anlatmıştı. Ortalık yıkılmıştı tabi, o zamanlar aklımıza geliyor bizimde napalım
Dansöz elbisesi, Şakira kemeri ve mezdeke göbek dansı, Serdar Ortaç klibindeki göbekten zeytin yemeli sahne, Afroditin havuz başındaki yürüyüşü, kırmızı gecelik, leoparlı tayt+gırgır, topuklu ayakkabı ve jartiyer, kırmızı ruj, kelepçe kırbaç, tüylü terlik şeffaf sabahlık.
Hepsini harmanlayın. Olur bence, fatality kombo.
Çok uzunca bir zaman gözümüzün önünden gitmemişti o fantaziÇok saolun bundanda mahrum kalmadımiyiymiş karı koca birbirlerini bulmuşlar enteresan
Esinizle iliskiniz icin bir seyler dusunmeniz fikir istemeniz hence cok guzel asla igneleme degil :)Çok teşekkür ederim de davranışım güzel derken orayı pek anlayamadım da öyle çok yorum var ki kafam karıştı açıkçası iğneleme miydi bu iltifat mı
Teşekkür ederimEsinizle iliskiniz icin bir seyler dusunmeniz fikir istemeniz hence cok guzel asla igneleme degil :)
Hosgeldiiimm yorumlarınin muptelasi oldum yahuuSelam doğrucu davut, hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?