- 16 Aralık 2016
- 579
- 592
- 53
- Konu Sahibi new_yorker
-
Neden cinsellik Yok sorun mı var normal degıl kş . Sizin de meslegınız varsa bırakın mademCinsellik hic yok. Yahu bosasin beni, gitsin kafasina gore bir kiz bulsun evlensin, hem mutlu bir yuva kurar, hem cinselligini yasar, hem arada bir cocugumuzu da gorur, isi var gucu var, kariyeri var, deli midir nedir, hem cinsellik yok, hem mutluluk ve huzur yok, ama yine de birakmiyor bu evliligin pesini.
Birakin evlendigimiz gunu, tanistigimiz gunden beridir biz birbirimizle kavgaliyiz, inanin ki. Manyak bir iliski bizimki, virus gibi. Kanserli hucre gibi. Herseye ragmen ayrilmadik. Iyi yanlar ile idare ettik, o ayrilmak istedi, ben yalvardim, ben ayrilmak istedim o yalvardi vs vs ayrilmadik. 3 Yil evlenmeden once, 5 yil evlilik, hep ugras, hep uyumsuzluk, hep zitlik... Sonra bu sene bu sustu... Onceden susuyordu, susuyordum vs ama bu sefer derinceee bir sessizlige gomuldu.Evlendiğiniz günden beri mi böyle bu adam yoksa bi sebepten mi böyle oldu
Madem en başından beri sıkıntılı öncelikle bir terapiste gitmeyi deneyin. Sorun çözülmeyecek gibiyse boşanın gitsin Canım 8yıl yazık bir daha bu yaşlarınız olmayacak çok bile sabretmissinizBirakin evlendigimiz gunu, tanistigimiz gunden beridir biz birbirimizle kavgaliyiz, inanin ki. Manyak bir iliski bizimki, virus gibi. Kanserli hucre gibi. Herseye ragmen ayrilmadik. Iyi yanlar ile idare ettik, o ayrilmak istedi, ben yalvardim, ben ayrilmak istedim o yalvardi vs vs ayrilmadik. 3 Yil evlenmeden once, 5 yil evlilik, hep ugras, hep uyumsuzluk, hep zitlik... Sonra bu sene bu sustu... Onceden susuyordu, susuyordum vs ama bu sefer derinceee bir sessizlige gomuldu.
Ben 30, o 31Yaşınız kaç
Hayir emin degilim, cunku yalnizim ABD de, bundan sonra nasil bir hayat yasayacagimi bilmiyorum. Hem de super aktif bir cocukla. Ayrica ailem de destek degil bana.
Ama esim de onaylarsa, bir hesap kitap, plan yapip ayrilirim. Ama onaylamiyor.
Beni sevmesi sevmemesi zerre umrumda degil zaten sevdigini de sanmiyorum. Basimiza ne geldiyse bu sacma salak sevgiden geldi zaten. Yillarca birakmadi pesimi. Ben de tamam dedim, o manyak kavgalara ragmen ayrilmadik. Zamanina ayrilsaydik hersey cok daha farkli olabilirdi. Mutlu olurdum ya da olmazdim bilmiyorum ama en azindan bu adamla olmazdim.Offf çekilmez bi adam insanın yaşam enerjisini sömürür. Yine de size seviyor sanırım sadece çocuk için boşanmadığına inanamadım nedense. Belki boşanmak için bir adım atarsanız içinde tuttuklarını döker ortaya.
Biz surekli kavga etmiyoruz.Ne yapın ne edin bu işin düzeleceğine inanmıyorsanız tabi boşanmak için ikna edin.
Tek iletişimleri kavga etmek olan anne babayla büyüdüm ben.
Onun dışında ne konuşurlardı ne birlikte yatarladı. Sadece kavga edeceklerse o kadar.
Şu an kardeşlerim ve ben kimseyle doğru düzgün iletişim kuramıyoruz.
Ufacık bişey olduğunda hemen bağırmaya başlıyoruz.
Eşim bu konudan çok muzdarip.
Çünkü sorunları çözmeyi bilmiyoruz.
Görmedik ki!
Hep susan ve hep kavga eden bir aileden sağlıklı bireyler çıkmıyor.
Boşanma ilişkini düzelt.kimsede seninkinden daha iyisi yok.aile yerapistine gidinArkadaslar merhaba,
Daha onceki bircok konumuzda da belirttigim uzere ben esimden bosanmak istiyorum.
Esimle aylardirrr ayni evin icinde bir kelime bile konusmadan yasiyoruz. Birbirimize super yabanci iki insaniz. Inanmiyor insanlar nasil iki kelime bile konusmuyoruz diye ama durum bu. Ben biktim artik esimin suratsizligini gorup gorup mutsuz olmaktan. Bir sekilde yalniz da olsa yoluma devam etmek istiyorum. Kendisinden maddi manevi birsey istemiyorum.
Ama gelin gorun ki esim bosanmak istemiyor. Bagirip cagiriyorum, tersliyorum, konusuyorum vs ama yanasmiyor bosanmaya. Bosanmayacagim diyor. Cocuk icin mi diyorum evet diyor. Istedigin zaman istedigin kadar gor cocugu diyorum, hayir diyor. Ben cocugumu hergun gormek istiyorum diyor. O zaman sende kalsin cocuk dedim sinirle, hayir diyor. Ben cocuk bende de kalsin istemiyorum, sende de, cocuk anne ve babasi ile kalsin istiyorum diyor. Yahu kader nasip diyorum, ne yapalim diyorum, onemli olan cocuk mutlu olsun diyorum, yanasmiyor hicbirine.
Arkadaslar ne yapmam lazim bilmiyorum. Ben esimin suratsizligindan biktim artik. Ayni evin icinde tek kelime konusmadan yasamaktan biktim. Sorunlari cozmeye zaten bir adim bile yanasmiyor. Bosanmayi cozum olarak goruyorum, ona da yanasmiyor, ne yapmaliyim bilmiyorum, sirf cocuk var diye iki kocaman insan mutsuz mutsuz bu hayati cekmeli mi? Ben cekmeme taraftariyim.
P.S.: Esimle sorunlarimi anlattigim konuma buradan bakabilirsiniz.
Sevip sevmedigimi bilmiyorum ama pek de birsey hissettigim soylenemez. Yani olsa da olur olmasa da. Ama en azindan bosanirsam bir zorlanirim iki zorlanirim sonra hayatima bakarim diye dusunuyorum, bosanmadan yoksa surekli mutsuzum.Davanı açıp ciddiyetini göstereceksin. Sonra oturup konuşacaksınız. İstemezse hala boşanmayı istemesin elbet bigün boşanacak..
tabi siz ben boşanalım diyorum o istemiyor diye ego tatmin etmiyorsanız yapın bunları. İçten içe aslında beni seviyor ondan bırakmıyor diyenlerdenseniz.. var böyleleri çünkü..
Konusup anlasalim istedim bosanma mevzuunda. En azindan bosanmaya ikimizin de karar verdigimiz ve de istekli oldugumuz mevzuunda anlasalim istedim. Ama kabul etmiyor, dava acsan da ben bosanmayacagim, kabul etmeyecegim istedigin kadar ugras diyor.Madem boşanmak istiyorsun aç davanı. Kocanla mahkemede konuşursunuz. Böyle evlilik olmaz.
O zaman terk et. Hep erkekler terk edecek değil ya. Karart gözünü git.Konusup anlasalim istedim bosanma mevzuunda. En azindan bosanmaya ikimizin de karar verdigimiz ve de istekli oldugumuz mevzuunda anlasalim istedim. Ama kabul etmiyor, dava acsan da ben bosanmayacagim, kabul etmeyecegim istedigin kadar ugras diyor.
nasil terkedeyim, nereye gideyim cocukla, ABD deyim ben anam yok, babam yok, akrabam yok.O zaman terk et. Hep erkekler terk edecek değil ya. Karart gözünü git.
Hem ne kadar zamana kadar diretecek ki. Mahkeme belli bi zamandan sonra boşar artık!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?