- 18 Aralık 2016
- 415
- 488
- 103
- 38
- Konu Sahibi new_yorker
-
Arkadaslar merhaba,
Daha onceki bircok konumuzda da belirttigim uzere ben esimden bosanmak istiyorum.
Esimle aylardirrr ayni evin icinde bir kelime bile konusmadan yasiyoruz. Birbirimize super yabanci iki insaniz. Inanmiyor insanlar nasil iki kelime bile konusmuyoruz diye ama durum bu. Ben biktim artik esimin suratsizligini gorup gorup mutsuz olmaktan. Bir sekilde yalniz da olsa yoluma devam etmek istiyorum. Kendisinden maddi manevi birsey istemiyorum.
Ama gelin gorun ki esim bosanmak istemiyor. Bagirip cagiriyorum, tersliyorum, konusuyorum vs ama yanasmiyor bosanmaya. Bosanmayacagim diyor. Cocuk icin mi diyorum evet diyor. Istedigin zaman istedigin kadar gor cocugu diyorum, hayir diyor. Ben cocugumu hergun gormek istiyorum diyor. O zaman sende kalsin cocuk dedim sinirle, hayir diyor. Ben cocuk bende de kalsin istemiyorum, sende de, cocuk anne ve babasi ile kalsin istiyorum diyor. Yahu kader nasip diyorum, ne yapalim diyorum, onemli olan cocuk mutlu olsun diyorum, yanasmiyor hicbirine.
Arkadaslar ne yapmam lazim bilmiyorum. Ben esimin suratsizligindan biktim artik. Ayni evin icinde tek kelime konusmadan yasamaktan biktim. Sorunlari cozmeye zaten bir adim bile yanasmiyor. Bosanmayi cozum olarak goruyorum, ona da yanasmiyor, ne yapmaliyim bilmiyorum, sirf cocuk var diye iki kocaman insan mutsuz mutsuz bu hayati cekmeli mi? Ben cekmeme taraftariyim.
Tum bunlari esimle konusmamiz lazim ama konusmuyor. Ya vallahi hic konusmuyor.Aç davanı cnm sen de...muhabbetsiz evlilik mi yürür...zaten yurt disindasin cevre baskisi da yok ne guzel...peki gecim sıkıntisı cekmicekmisin yalniz basina...
Pat diye evden giderse ben cocuga bakamam. Uzaklastirma istemiyorum. Resmi prosedur neyse uygulayalim, cunku gelir-gider vs hesaplamamiz lazim, cocuga olan destegini vs konusmamiz lazim, ona gore hayatima bakacagim.Gidip acin davanizi bos bos beklemekten iyidir ,
Belki kavga gurultu cikar uzaklastirma alirsiniz esiniz icin ,evdende gider,
Boylelikle sorun cozulur
Boşanmak için onun rızasına ihtiyacın yok. Onun rızasının olmaması işleri zorlaştırır sadece. Çocuğunu da al çek git başka ev tut. Üç sene sonra boşamak zorunda hakim.Arkadaslar merhaba,
Daha onceki bircok konumuzda da belirttigim uzere ben esimden bosanmak istiyorum.
Esimle aylardirrr ayni evin icinde bir kelime bile konusmadan yasiyoruz. Birbirimize super yabanci iki insaniz. Inanmiyor insanlar nasil iki kelime bile konusmuyoruz diye ama durum bu. Ben biktim artik esimin suratsizligini gorup gorup mutsuz olmaktan. Bir sekilde yalniz da olsa yoluma devam etmek istiyorum. Kendisinden maddi manevi birsey istemiyorum.
Ama gelin gorun ki esim bosanmak istemiyor. Bagirip cagiriyorum, tersliyorum, konusuyorum vs ama yanasmiyor bosanmaya. Bosanmayacagim diyor. Cocuk icin mi diyorum evet diyor. Istedigin zaman istedigin kadar gor cocugu diyorum, hayir diyor. Ben cocugumu hergun gormek istiyorum diyor. O zaman sende kalsin cocuk dedim sinirle, hayir diyor. Ben cocuk bende de kalsin istemiyorum, sende de, cocuk anne ve babasi ile kalsin istiyorum diyor. Yahu kader nasip diyorum, ne yapalim diyorum, onemli olan cocuk mutlu olsun diyorum, yanasmiyor hicbirine.
Arkadaslar ne yapmam lazim bilmiyorum. Ben esimin suratsizligindan biktim artik. Ayni evin icinde tek kelime konusmadan yasamaktan biktim. Sorunlari cozmeye zaten bir adim bile yanasmiyor. Bosanmayi cozum olarak goruyorum, ona da yanasmiyor, ne yapmaliyim bilmiyorum, sirf cocuk var diye iki kocaman insan mutsuz mutsuz bu hayati cekmeli mi? Ben cekmeme taraftariyim.
Aramizda neden muhabbet olmadigina dair en kucuk bir fikrim bile yok. Esimi kazanmaya calismaktan biktim. Cok ugrastim canima yetti, yok olmuyor, adamin yuzu gulmuyor gulmuyor gulmuyor. Benim de daha fazlasi icimden gelmiyor. Icimden ve elimden geldigi kadarini yaptigimi dusunuyorum.Aranızda neden bir muhabbet olmadığını bilemiyorum. Bıkkınlık mı yoksa sevgisizlik mi.. Fakat öyle değil ise eşinizi seviyorsanız ve düzgün karakterli bir adamsa hemen boşanmayı düşünmeyin. Muhabbet etmek için çaba sarfedin, bu konuda çok güzel kitaplar var,önerebilirim. İlla ki faydası dokunur. Ama eşinizi sevmiyorsanız sırf çocuğunuz için evliliği devam ettirmeniz çok yanlış olur. O vakit boşanın derim, sevgisizliğin olduğu bir yerde ömür geçer mi hiç..
Hayir emin degilim, cunku yalnizim ABD de, bundan sonra nasil bir hayat yasayacagimi bilmiyorum. Hem de super aktif bir cocukla. Ayrica ailem de destek degil bana.ne yapacaksin sen bu adamla ya... yasadigin agir bi sey, sen peki 100% emin misin bosanma isine, onun razi olmasina gerek yok biliyosun di mi :)
Hayir emin degilim, cunku yalnizim ABD de, bundan sonra nasil bir hayat yasayacagimi bilmiyorum. Hem de super aktif bir cocukla. Ayrica ailem de destek degil bana.
Ama esim de onaylarsa, bir hesap kitap, plan yapip ayrilirim. Ama onaylamiyor.
Cinsellik hic yok. Yahu bosasin beni, gitsin kafasina gore bir kiz bulsun evlensin, hem mutlu bir yuva kurar, hem cinselligini yasar, hem arada bir cocugumuzu da gorur, isi var gucu var, kariyeri var, deli midir nedir, hem cinsellik yok, hem mutluluk ve huzur yok, ama yine de birakmiyor bu evliligin pesini.Neden konuşmuyor ama anlamadım . Benım eşimde gerçi pek konuşmaz bazısı gevezedir. Cinsellik nasıl yok hıc mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?