Esimle huzurlu olmaya calisip olamamaktan bunaldim :(

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
40
Benim kendi ailemin duzeni yok. Babam öldu ve annem evlndi. Ondan da bir erkk cocugu oldu on iki yasinda su an. Adam hic iyi biri degil inanin oglu da biraz ona cekmis gibi. Neyse kiz kardesim evleniyor ve bende anneme o gidince gel bizde kal diyemiyorum cunku o cocuk var. Isinamiyorum gunah mi bu... Annem.memur cok rahat kalir kirada. Esiminde gozu tutmuyor cocugu da. Sirf huzurum kacmasin esimle diye anneme gel kal demedim bunu esimde biliyor. Ama esimle de anlasamiyorum cildircam. Bugun anneme gel bizde kal dedi bi konu arasinda. Bende evde esime kizdim. Bana ne dese iyi annene derim istemedigini dedi baya tartistik ben annemi degil ogluna guvenmiyorum biliyosundedim.esimde istemiyo ama neymis oylesinedemis anneme. Delircem tembihledigim halde anneme bunu dedi kal bizde dedi. Daha bunun gibi hastalansam ilgilenmez esim bencil biri. Ustune ustluk geldik annesi gilin yan dairesine. En ufak tartssak suratimizdan anliyor ne oldu diye sorup duruyo tasinalim diyorum tasinmiyor bunaldim arkadaslarr. Annemde zamaninda bizi birakti gitti evlendi biz ananem gilde buyuduk.onada kirginiz kardeslerimle ama belli etmiyoruz

Annen memeur Muş istese ev tutar Gül gibi yaşar çocuğuyla neden sizde kalsın ki gel demesi kolay git demesi zor çalışan bayan kendi ayakları üzerin de durur ev ev üstüne olur mu hiç hadi hasta ihtiyacı olsa zaten bakarsınız
Aynennnn bakima ihtiyaci olsa amennaaaa

Esime kirginim anlasamiyoruz huzurum.olsun dedikce olmuyor.... Surekli suratsiz ilgisiz boyle biri evlenmeden once boyle degildi

Esimle tarrtisinca cvp dahi vermiyor oyle susuyorrrrr bu bile sinirimi bozuyor

Anneniz evlenmiş niye sizde kalacak benn onu anlamadim. Annenizi eve almak istiyorsaniz eşiniz de tabiki fikrini alırsınız onun Annesi gelse sonuçta size sormasa sizde kizarsiniz bide ben.olsam beni bırakıp giden anneyi evime filan almam helede baska adamdan cocuguda var kabile gibi yasmaktan hoslanmiyorum gerek kalmadikca ne annemi isterim ne kv yi ki anneniz memurmus zaten kendine bakabilir. Esinizi le sorunlarinizi halledin bence annenizi düşünmek yerine nasıl evlendiyse sizi bırakıp oylede tekrar hayat kursun

Benim kendi ailemin duzeni yok. Babam öldu ve annem evlndi. Ondan da bir erkk cocugu oldu on iki yasinda su an. Adam hic iyi biri degil inanin oglu da biraz ona cekmis gibi. Neyse kiz kardesim evleniyor ve bende anneme o gidince gel bizde kal diyemiyorum cunku o cocuk var. Isinamiyorum gunah mi bu... Annem.memur cok rahat kalir kirada. Esiminde gozu tutmuyor cocugu da. Sirf huzurum kacmasin esimle diye anneme gel kal demedim bunu esimde biliyor. Ama esimle de anlasamiyorum cildircam. Bugun anneme gel bizde kal dedi bi konu arasinda. Bende evde esime kizdim. Bana ne dese iyi annene derim istemedigini dedi baya tartistik ben annemi degil ogluna guvenmiyorum biliyosundedim.esimde istemiyo ama neymis oylesinedemis anneme. Delircem tembihledigim halde anneme bunu dedi kal bizde dedi. Daha bunun gibi hastalansam ilgilenmez esim bencil biri. Ustune ustluk geldik annesi gilin yan dairesine. En ufak tartssak suratimizdan anliyor ne oldu diye sorup duruyo tasinalim diyorum tasinmiyor bunaldim arkadaslarr. Annemde zamaninda bizi birakti gitti evlendi biz ananem gilde buyuduk.onada kirginiz kardeslerimle ama belli etmiyoruz
karşı dairde kaynanan, yanında annen ve üvey kardeş, kafayımı yemek istiyorsun sen...damat bey belki maaşı için gel demiştir...

Ayrildi annem.iyi biri degildi evlendigi 15 sene falan evli kaldilar

Back
X