• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle iletisimimiz kalmamis

Merhabalar eşim ikizler burcu gezmeyi tozmayı seven bir yapısı var Bense yengeç evcilim 6 aylık bir bebeğimiz var Havalar çok sıcak olduğu için dışarı çıkamıyoruz Arabamız yok sahil otobüsle 10 dakika ama Bebek arabasını indir bindir yoruyor eşim elektrikli bisiklet aldı kendine gün içinde vesaire çıkıp dolaşıp geliyor Dün sabahtan anlaştık akşam gideceğiz sahile Neyse 6.00 gibi taksiye bindik gittik oturduk doğru düzgün bir şey yiyemeden bebek huysuzlandı ağlayıp duruyor eşim ilgilendi susmadı ben aldım 5 dakika geçmeden eşim susmayacak eve gidelim dedi ve toparlanmaya başladı Ben de Surat yaptım haliyle Bebeğimin bebek arabasında 5 dakika sürünce uyuyacağını biliyorum biraz gittik Bebek uyudu Sonra eşim Buraya oturalım dedi tekrardan sandalyeleri kurduk yani Bir de bana diyor ki bebeğin konforu senden bile önemli Ben de diyorum ki Ayda yılda bir geliyorum zaten sabahtan beri hazırlanmışım susturacak olan benim sen niye gerilip hemen eve gidelim diyorsun dedim hala bana çocuğun huzuru senin keyfinden önemli mi diye konuşuyor Sanki benim çocuğum değil susturacak olan benim anlatamıyorum bir türlü iletişimimiz hiç kalmadı konuşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz sürekli kırıyoruz Bunaldım artık
Kendisi temiz hava alıp senin buna ihtiyacın varmı düşünmüyor o zaman o bebekle evde dursun siz gezin.

Merhabalar eşim ikizler burcu gezmeyi tozmayı seven bir yapısı var Bense yengeç evcilim 6 aylık bir bebeğimiz var Havalar çok sıcak olduğu için dışarı çıkamıyoruz Arabamız yok sahil otobüsle 10 dakika ama Bebek arabasını indir bindir yoruyor eşim elektrikli bisiklet aldı kendine gün içinde vesaire çıkıp dolaşıp geliyor Dün sabahtan anlaştık akşam gideceğiz sahile Neyse 6.00 gibi taksiye bindik gittik oturduk doğru düzgün bir şey yiyemeden bebek huysuzlandı ağlayıp duruyor eşim ilgilendi susmadı ben aldım 5 dakika geçmeden eşim susmayacak eve gidelim dedi ve toparlanmaya başladı Ben de Surat yaptım haliyle Bebeğimin bebek arabasında 5 dakika sürünce uyuyacağını biliyorum biraz gittik Bebek uyudu Sonra eşim Buraya oturalım dedi tekrardan sandalyeleri kurduk yani Bir de bana diyor ki bebeğin konforu senden bile önemli Ben de diyorum ki Ayda yılda bir geliyorum zaten sabahtan beri hazırlanmışım susturacak olan benim sen niye gerilip hemen eve gidelim diyorsun dedim hala bana çocuğun huzuru senin keyfinden önemli mi diye konuşuyor Sanki benim çocuğum değil susturacak olan benim anlatamıyorum bir türlü iletişimimiz hiç kalmadı konuşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz sürekli kırıyoruz Bunaldım artık
İlk çocukta eşimde böyleydi ama 3. olunca artık saldi kendinide yirtsan dedigini yapmam diyor bir yaşında bebeğe 😂 alıştı yani baka baka dilinden anlıyor smdi uykusumu geldi hemen uyurmu falan biliyor rahat yani. Zaman lazım sizede.

Ek olarak şunu da yazayim. Sizi yalan yanlış bilgilerle kodluyor kendine elektrikli bisiklet alıp çocuk anne evde dursuncu kocaniz. Çocuğun konforu? Tamamen cehalet. Kendi konforu demiş. Bir anne mutlu olacak ki çocuk olsun, artık çocuğun doğumundan sonra annenin günlük 2 saat tamamen kendine ayirmasi oneriliyor. İki çocuk dış dünyayı görecek ki öğrenecek. Danimarka'da öğlen uykularını pusette dışarda yaptırıyorlar. O soğukta.
Almanya'da yarım gün doğa kreşleri var. D vitamini için bile gerek var. Tamam günes çarpmasına birakmayin ama. Biz yurtdışındayken iki baba 3-4 yaşlarında kızları ile geldiler. Adamlar çatır çatır o kızlarla hem ilgilenip hem de yemeklerini yedi.
6.ay çok ideal. Ben 20 günlük bebekle çok fazla gezen tiplere de karşıyım. Zaten 6.aydan önce( aşılar tamamlanıyor) deniz vs çok önerilmiyor.
Kocaniza sinirlendim. İlk buraya kronik rahatsizligim nedeniyle evden cikamadigim dönem kayıt olmuştum. O dönem eşim tüm gün evdeyiz diye sabah işe gitmeden 30 dk parka goturuyordu bizim kızı.
Mükemmel anne değilim, bir sürü eksiğim ve hatam oldu ve olacaktır ama bunlar benim gördüğüm, tecrübe ettiklerim.
Eşiniz de hem cahil hem ukala. Ahhh bunlar benim elime düşmüyor ki. Bir soğuk suyla yıkarım, bir sıcakla çalışmayan beynini çalıştırdım valla.
İsviçrede'de var doğa kreşi. Kışın ortasında eksi derecelerde bile gider çocuklar. Kar yağmur rüzgar demezler, 3-4 yaşında bebeler yuvarlanır sağda solda. Kışın çatlamasın diye yanaklara yağlı krem sürerler, yazın da 50 koruma faktörlü güneş kremi. Dediğiniz seyahat çantalarını da ben onlardan görüp uygulamaya başladım. Yolculuk boyunca çocuğun elinde ilgileneceği bir şey var. O yüzden ağlamıyor yabancıların çocukları.

Konu sahibi, keşke eve dönmeseydiniz. Ben biraz dolaştırayım uyutur gelirim deseydiniz. Çocuğun konforu, bebeğin huzuru demesini iyi biliyor. Kendi dönseymiş eve. Ben olsam elektrikli bisikletini şartlı kullandırırdım. Ben bağımsız olayım istediğim zaman atlayıp bisikletime gideyim ama eşim çocuğun konforunu sağlasın. Bazı adamların tabiri caizse kafasına vura vura öğretmek gerek. Ben huzurluysam bebek huzurlu ben mutluysam bebek mutlu. Benim anladığım bebeğin konforu falan değil ağlaması dursun istedi.

Ya bizim ülkemizin taşıma sistemi bebek dostu değil maalesef. Otobüslerde bebek arabaları için bölme yok, bisikletin arkasına bebek-çocuk için taşıma aparatı yok, olsa da çok pahalı, bebek arabası insin çıksın diye alçak kaldırım yok. Burada millet takıyor bebek-çocuk taşıma ilavesini bisikletin arkasına, yeni doğan aparatını da koyuyor el kadar bebekle biniyor. Kocanızın bisikletinin kilidi var değil mi, bir kilit de siz alın takın onun üstüne. Şifresini anahtarını saklayın. Siz onay verirseniz binebilsin.

Konu ikizler burcuysa herseyleri saçma.
Ağzıyla kuş tutuyor desende seni haklı bulacağım
Onlarla idare etmek için peygamber sabrı felan lazım

Geçen gün bebeği kucağında ağlıyor diye, yanındaki annesine ‘atom bombası’ gibi çocuğu fırlatan baba gördüm ben😂
Hepimiz ‘napıyoon oğlum, bebeğin işi ağlamak sanırsın füze bıraktı kucağına’ diye kızdık baba olacak dingile.
Sıfır bakımla ilerliyorlarsa gerilirler, biraz görev verin, alışacaktır.

İsviçrede'de var doğa kreşi. Kışın ortasında eksi derecelerde bile gider çocuklar. Kar yağmur rüzgar demezler, 3-4 yaşında bebeler yuvarlanır sağda solda. Kışın çatlamasın diye yanaklara yağlı krem sürerler, yazın da 50 koruma faktörlü güneş kremi. Dediğiniz seyahat çantalarını da ben onlardan görüp uygulamaya başladım. Yolculuk boyunca çocuğun elinde ilgileneceği bir şey var. O yüzden ağlamıyor yabancıların çocukları.

Konu sahibi, keşke eve dönmeseydiniz. Ben biraz dolaştırayım uyutur gelirim deseydiniz. Çocuğun konforu, bebeğin huzuru demesini iyi biliyor. Kendi dönseymiş eve. Ben olsam elektrikli bisikletini şartlı kullandırırdım. Ben bağımsız olayım istediğim zaman atlayıp bisikletime gideyim ama eşim çocuğun konforunu sağlasın. Bazı adamların tabiri caizse kafasına vura vura öğretmek gerek. Ben huzurluysam bebek huzurlu ben mutluysam bebek mutlu. Benim anladığım bebeğin konforu falan değil ağlaması dursun istedi.

Ya bizim ülkemizin taşıma sistemi bebek dostu değil maalesef. Otobüslerde bebek arabaları için bölme yok, bisikletin arkasına bebek-çocuk için taşıma aparatı yok, olsa da çok pahalı, bebek arabası insin çıksın diye alçak kaldırım yok. Burada millet takıyor bebek-çocuk taşıma ilavesini bisikletin arkasına, yeni doğan aparatını da koyuyor el kadar bebekle biniyor. Kocanızın bisikletinin kilidi var değil mi, bir kilit de siz alın takın onun üstüne. Şifresini anahtarını saklayın. Siz onay verirseniz binebilsin.
Cok akillica hic aklima gelmemisti kilit olayi.. denemeye deger

Geçen gün bebeği kucağında ağlıyor diye, yanındaki annesine ‘atom bombası’ gibi çocuğu fırlatan baba gördüm ben😂
Hepimiz ‘napıyoon oğlum, bebeğin işi ağlamak sanırsın füze bıraktı kucağına’ diye kızdık baba olacak dingile.
Sıfır bakımla ilerliyorlarsa gerilirler, biraz görev verin, alışacaktır.
😂 yok zaten alt degsme besleme vs i gibi temel bakim seyleri biliyor sustururduda isine gelmedi basi agrsin istemedi ama benm basimi agritti

Bazı erkekler eşlerinin cocugundan kıskanır... ee çocukta annesini kıskandığı için onunla ilgilenmeni isteyecek..
Beli ki kocan çocuğa olan ilginden kıskanıyor 😂😂 çocuk zaten seni kıskanır durmaz eğlendirmez.. annene bırakıp gitseydin yani sudan sebeplerden kavga cikartmak senin dengesiz olan hurmunlarindan geliyor olsada karşı tarafı da anlamaya çalış bende yengecim evcimenim ama eşimle gezince surat yapmıyorum ve yaşadığın anın tadını çıkart çocuk diş çıkartıyor ondan bu dönem huysuzluk yapar diş kaşıma ve çineme şeyleri al ona.algan al dmeiyorum ama kendini onun yerine koyup acaba bu ne diyor ne demeye çalışıyor diye düşün ondan aynısını berkle erkekler bildiğin çocuk gibiler olay sende bitiyor. hersey gönlünce olsun

Ya bırakın adamı evde otursun. Siz alın bebeğinizi, binin taksiye, güzel güzel vakit geçirin sahilde. Adam gelmek isterse de "sen bizi huzursuz ediyorsun, bizim huzurumuz senin keyfinden daha önemli" dersiniz.

Hic takilmayin, artik sizin esinizin tribinden cok bebeginizin ve kendinizin huzurunu dusunmeniz lazim. Ayrica acik hava bebege cok iyi gelir, yaniniza alin yere serilecek bir ortu, sahile gittiginizde koyarsinkiz bebegi yere, tummy time yapar, oyuncaklariyla oynar, kedi kopek izler. Mis gibi 🌻🌻🌻 Esiniz ne kadar huysuzlanirsa huysuzlansin, duzenli olarak yapin bu cikmalari, bi sure sonra rutin olusur, bebek alisir, disaridaki sureniz artar. Size de iyi gelir 😊

Back
X