Eşimle iletişimimiz lütfen yorum

cabataaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2023
66
25
8
32
Arkadaşlar merhaba eşimle birbirimizi seviyoruz onun beni sevdiğinden eminim ben de onu çok seviyorum lakin hiç muhabbet edemiyoruz ben sürekli e şu nasıl bu nasıl bu günun nasıl geçti gibi şeyler soruyorum o da tek kelimelik cevaplar veriyor muhabbet hiç ilerlemiyor iş yerinde bı olay olduğunda eşime anlattigimda sanki duvara anlatmisim gibi hiç yorum yapmıyor bazen kızınca zorla saçma sapan biseyler soyluyor bu durum beni iyice yormaya başladı kendimi çok yalnız hissediyorum sizce ne yapmalıyım böyle bir durumda olan var mı icinizde

Belki yorgunluktan dolayıdır. Daha derin şeyler konuşun mesela biz bazen din , siyaset falan konuşuyoruz çok güzel sohbet oluyor

Belki yorgunluktan dolayıdır. Daha derin şeyler konuşun mesela biz bazen din , siyaset falan konuşuyoruz çok güzel sohbet oluyor
Mavikelebenk yorumun için teşekkürler tabi din siyaset tarzı şeyler arada konuşuluyor ama bunlar sürekli konuşulacak şeyler değil benim bahsetmek istediğim günlük hayatta iş yerinde başına gelen sıkıldığın veya üzüldüğün sevindigin her hangi bir olayı bile paylasamiyorum dertlesemiyirum veya sevincimi paylasamiyorum veya onun gün içerisinde neye üzüldüğünu iş yerinde neler yaşadığını hiç bilemiyirum

Ne zamandir var bu durum, belki yorgun olur belki kafasi biseye bozuk o zaman belki konuşmaz

Ne zamandir var bu durum, belki yorgun olur belki kafasi biseye bozuk o zaman belki konuşmaz
Aslında zaman geçtikçe en baştan beri böyle sadece ben bunu sorun etmiyormusum yeni farkettim şimdi zaman geçtikçe yalnızlığımı hissetmeye başladım evle ilgili konuda bile fikir alış verişi yapamıyoruz sen karad ver benim için farketmez deyip geciyir artık bu durum beni iyice yormaya başladı

Arkadaşlarıyla falan iletişimi nasıl? Ailesiyle falan ne bileyim. Normalde derin sohbet eder mi başkalarıyla?

Oyy oyyy koca bulamıyorum konularından sonra bu.çekilecek çilemiz varmış ya.koca bulanlar da bu durumda işte.ayy sinirlerim bozuldu artık

Arkadaşlarıyla falan iletişimi nasıl? Ailesiyle falan ne bileyim. Normalde derin sohbet eder mi başkalarıyla?
Ya sık gorusmedigi insanlarla güzel sohbet ediyor ancak biz yan yanayız diye mi neden bilmiyorum geçen iş yerinde olan bı olayı anlattı nasıl olduysa bı kaç gün sonra ben de ne oldu o olaya başka bi gelişme.oldu mu dedim bana söylediği sen de bişey anlatınca üzerinde kalıyorsun hiç unutmuyirsun diyor ve konuyu kapatti

Bari benim konuya bişey yazın
Bilemedim ki canım yaa ne desem yani
Bazı insanlar ketum oluyor sessiz oluyor. Ama ne bileyim mesela mutlaka ilgilendiği bir şeyler vardır. Futbol gibi veya sevdiği tarz filmler falan. Hoşuna gidecek bir film açın izleyin üzerine konuşun
Sanırım suskunluğundan ziyade seninle birşeyler paylaşmaması canını sıkıyor. Bazıları suskundur ama paylaşımcıdır yani. ortak birşeyler yaparsanız belki ilgisi artar.

Eee bu adamla nasıl evliliğe kadar gidebildiniz ki?
Ya ilk başta iyi oluyorlar canım saatlerce telefonda konuşuyorduk tabi ki o zaman tanıma süreci olduğu için hep ailesini önceki hayatını vs anlatirdi şimdi artık dip dibeyiz konuşacak bişey kalmadı ona göre sanirin

Futbol sevmez hangi filmi izleyelim derim farketmez aç bişey der valla benim de onun ilgi alanları keşfedecek enerjim kalmadı kendimi yalnız hissediyorum bazen diyorum ki bişey paylasamayacaksam neden evlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…