Esimle ilgilenemiyorum:(

Çok mantıklı:) bugün belim ağrıdı elini koydu damar atiyo dedi bebek sandı onu bile umursamadı ya hala diyo ki senin aklın nerde

İyi bir ayarı hakediyor bence. Kocanızın sizden korkmasını sağlayın. Bir kaç kez hastaneye acil gidin anlasın hanyayı konyayı. Tabi şakacıktan acile. Orda geçti dersiniz Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤

Cok denedim ama yok annesi 12 tane dogurmus of dememjs ben boyleymisim hamilelik bana göre birşey değilmiş
Boyle bir adama cocuk vereceksiniz siz de. Cehaleti sevgisizligi, anlayissizligi, bencilliği paçasından akıyor.

Ya Allah aşkına koca derdine düşme boşver.
Sen kendi bulantına vitaminlerine şeker yüklemene konsatre ol  başka da bir şey takma kafana boşver beklesin dursun

Denicem benimde aklıma geldi de salgından dolayı korkuyorum :)

Hamileliğin ilk haftalari çok zor geçiyor aksine eşiniz size ilgi göstermesi lazım. Birisi eşinize özel bir durum yaşadığınızı idrak ettirmesi lazım.

Babalik da sana gore devil mağara insani

Hiç bisey yok aslında sadece yüzüm gulmuyo halsiz oluyorum mide bulantısı çekiyorum
Çok anlayışsız biri,taviz vermeden yontmaya çalışın bıkmadan hamileliğin ne kadar zor olduğunu anlatın.Kendini haklı görmesin

Bir süre katlanmak zorunda. Ben eşimin kokusundan bile midem bulanır istifra ediyordum. Bir süre yanına dahi yaklaşmadım. Haline şükretsin

Bebeginize size zarar gelmeyecek bir sekilde numaradan bayılsanıza. Hatta gürültülü olsun bardak tabak vs düşürün. Rol yapin biraz korksun. Ne gereksiz bir adam ya sanki karninda onun çocuğunu degil de baska bir seyi tasiyorsun

Eşinizi kendi haline bırakın o zaman akıllanana kadar ne deseniz işe yaramayacağa benziyor.Ama bebek biraz kendini belli etsin akıllanır gibi.Boşver sen kocanı o akıllanana kadar ben ilgileneyim senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…