Çok mantıklı:) bugün belim ağrıdı elini koydu damar atiyo dedi bebek sandı onu bile umursamadı ya hala diyo ki senin aklın nerde
Hiç bisey yok aslında sadece yüzüm gulmuyo halsiz oluyorum mide bulantısı çekiyorumSanki hamileliği kendi yaşamışta size göre olup olmadığına karar veriyor.İlgilenmekten kastı nedir ? Daha önce yapıp şimdi yapmadığınız ne var ki ?
Boyle bir adama cocuk vereceksiniz siz de. Cehaleti sevgisizligi, anlayissizligi, bencilliği paçasından akıyor.Cok denedim ama yok annesi 12 tane dogurmus of dememjs ben boyleymisim hamilelik bana göre birşey değilmiş
Denicem benimde aklıma geldi de salgından dolayı korkuyorum :)İyi bir ayarı hakediyor bence. Kocanızın sizden korkmasını sağlayın. Bir kaç kez hastaneye acil gidin anlasın hanyayı konyayı. Tabi şakacıktan acile. Orda geçti dersinizSağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤
Babalik da sana gore devil mağara insaniYa 40 yıl öncesinde n bahsediyo bana resmen deli olmamak elde değil kim su an hamile eşine bunu yapar ki eskiden yaparlarmış ama ben ilk defa benimkinde gördüm benim çevremdeki erkekler el üstünde tutardı benim eşimse hamilelik sana göre bisey değilmiş diyo
Çok anlayışsız biri,taviz vermeden yontmaya çalışın bıkmadan hamileliğin ne kadar zor olduğunu anlatın.Kendini haklı görmesinHiç bisey yok aslında sadece yüzüm gulmuyo halsiz oluyorum mide bulantısı çekiyorum
Denicem benimde aklıma geldi de salgından dolayı korkuyorum :)
Boyle bir adama cocuk vereceksiniz siz de. Cehaleti sevgisizligi, anlayissizligi, bencilliği paçasından akıyor.
Ha bide ilişki yasagimiz var en önemlisini unuttumHiç bisey yok aslında sadece yüzüm gulmuyo halsiz oluyorum mide bulantısı çekiyorum
Yaa burdaki hastanede pandemi hastanesi ama başka hastane yok yinede herşeyi göze alarak denicem :)Salgın olan hastane ayrı ve hasta kabul etmiyor. Merak etmeyin
Derdi belli oldu ayininHa bide ilişki yasagimiz var en önemlisini unuttum
Yaa burdaki hastanede pandemi hastanesi ama başka hastane yok yinede herşeyi göze alarak denicem :)
Yok zaten çocuğa da çok hevesli değil evlenmeden önce 6 çocuk isteyen adam bebegimi istemiyoHamileliğin ilk haftalari çok zor geçiyor aksine eşiniz size ilgi göstermesi lazım. Birisi eşinize özel bir durum yaşadığınızı idrak ettirmesi lazım.
Eşinizi kendi haline bırakın o zaman akıllanana kadar ne deseniz işe yaramayacağa benziyor.Ama bebek biraz kendini belli etsin akıllanır gibi.Boşver sen kocanı o akıllanana kadar ben ilgileneyim senleYa 40 yıl öncesinde n bahsediyo bana resmen deli olmamak elde değil kim su an hamile eşine bunu yapar ki eskiden yaparlarmış ama ben ilk defa benimkinde gördüm benim çevremdeki erkekler el üstünde tutardı benim eşimse hamilelik sana göre bisey değilmiş diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?