Esimle ilgilenemiyorum:(

Cok denedim ama yok annesi 12 tane dogurmus of dememjs ben boyleymisim hamilelik bana göre birşey değilmiş
Eşinizin bu cümlesine çok gıcık oldum. Benim keyfimden mi midem bulanıyor deseydin. Gözüde görmüyor sanki. Sana bu zamanlarda ilgi göstermek yerine kendisi ilgi istiyor. Sanırım o hamile galiba.Bosver zaten sen bu haftalarda mide bulantısı vs. Birsuru şeyle kendine bakmaya çalışıyosun. Bide onunla ilgilenemezsin ki

Eşinizi kendi haline bırakın o zaman akıllanana kadar ne deseniz işe yaramayacağa benziyor.Ama bebek biraz kendini belli etsin akıllanır gibi.Boşver sen kocanı o akıllanana kadar ben ilgileneyim senle
:) olur valla o kadar ihtiyacım varki yoksa düşüne düşüne 40 hastalık uydurcam bebegime de kendimede:)

Dedim zaten beraber hamile kaldik diye böyle yapacaksan aldırırım yada çeker gider yüzünü göstermem dedim sen benden çocuk yaptığına pişmansın kimden istiyosun dedi

Geçmiş olsun. Mide bulantılarınız için değil ama o geçiyor,bir ayıyla evli olduğunuz için geçmiş olsun. Şimdi benle ilgilenmiyorsun diyen loğusalıkta size neler yapar bilinmez.
Ya inanın hayal bile edemiyorum ne hakaretler eder acaba şeytan diyo çek git

Dedim zaten beraber hamile kaldik diye böyle yapacaksan aldırırım yada çeker gider yüzünü göstermem dedim sen benden çocuk yaptığına pişmansın kimden istiyosun dedi
Offfne alaka şimdi bu yaa. Yaptığı tavır hareketlerden dolayı böyle yaparım diyosun sen. Eşiniz olgun düşünceye hala erişmemiș olabilir mii?

Bulantılarım olduğu haftalar çok fenaydı herşey.. Riskli bi dönem olduğu için eşim evdeydi benimle ilgilendi. Yaptığı yemeklere o kokuyo bu kokuyo diye söylenirdim elimde olmadan. Bulantım geçsin diye, kraker, leblebi getirirdi. Stresten eşime sarmalarımda cabası. Eşinizin yaptığı çok ayıp. İlgilenilmesi gereken sizsiniz, en hassas zamanlar oluyor ilk aylar. Hamileliğe alışınca sizde yavaş yavaş normale dönersiniz, ama şimdiden böyle yapan doğum sonrası ne yapar bilinmez.

Bende onu dusunuyorum daha hamile olduğuma bile sevinemedim

Ha bide ilişki yasagimiz var en önemlisini unuttum
Bende onu dusunuyorum daha hamile olduğuma bile sevinemedim

Bende tüp bebekle hamile kaldım 12 haftaya kadar ilişki yasaktı, hormonlardan dolayı hep uyurdum. Bi film açar uzanırdık. Ben yarısı olmadan uyuyup kalmış olurdum. Kahvaltı eşimde, yemek yapma çoğu zaman eşimde, temizlik eşimde.. Cidden bende çok gelgitliydim korkularım çoktu o streside resmen kocamdan attım. Şimdi şimdi farkediyorum. Sizin bu kadar naif davranmanıza karşılık gördüğünüz tavır hiç hoş değil. Eşinizin kendine çeki düzen vermesi lazım.

DDüzelmez anası gibi olmami bekler benimki biktim gerçekten gebeliğimi ogreneli çok olmadi ama bıktırdı şimdiden

O öyleyse konustugunda senden cok naz yapiyorsa birde onu kafana takma iyi ol. Cocuguna odaklan güzelliklere odaklan. Ona kendini her defasinda anlatmaya calismaya. Elinden geleni kendin icin ailen icin yap gerisi sükürsüzlüktür gözümde. Sükürsüz insana destanda yazsan nafile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…