- 28 Mart 2020
- 21.532
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.507
- 598
Bacım niye korunmadiniz o zamanYok zaten çocuğa da çok hevesli değil evlenmeden önce 6 çocuk isteyen adam bebegimi istemiyo
Eşinizin bu cümlesine çok gıcık oldum. Benim keyfimden mi midem bulanıyor deseydin. Gözüde görmüyor sanki. Sana bu zamanlarda ilgi göstermek yerine kendisi ilgi istiyor. Sanırım o hamile galiba.Cok denedim ama yok annesi 12 tane dogurmus of dememjs ben boyleymisim hamilelik bana göre birşey değilmiş
:) olur valla o kadar ihtiyacım varki yoksa düşüne düşüne 40 hastalık uydurcam bebegime de kendimede:)Eşinizi kendi haline bırakın o zaman akıllanana kadar ne deseniz işe yaramayacağa benziyor.Ama bebek biraz kendini belli etsin akıllanır gibi.Boşver sen kocanı o akıllanana kadar ben ilgileneyim senle
Dedim zaten beraber hamile kaldik diye böyle yapacaksan aldırırım yada çeker gider yüzünü göstermem dedim sen benden çocuk yaptığına pişmansın kimden istiyosun dediEşinizin bu cümlesine çok gıcık oldum. Benim keyfimden mi midem bulanıyor deseydin. Gözüde görmüyor sanki. Sana bu zamanlarda ilgi göstermek yerine kendisi ilgi istiyor. Sanırım o hamile galiba.Bosver zaten sen bu haftalarda mide bulantısı vs. Birsuru şeyle kendine bakmaya çalışıyosun. Bide onunla ilgilenemezsin ki
Kafanı rahat tut hiç sıkıntıya girme kendisi pişman olacak aka şuraya yazıyorm:) olur valla o kadar ihtiyacım varki yoksa düşüne düşüne 40 hastalık uydurcam bebegime de kendimede:)
3.5 yıldır olmuyordu zaten korunmasamda bu bebek benim mucizem eşimi de ikna etMistim de anasından gördüğünü uygulamami istiyoBacım niye korunmadiniz o zaman
Ya inanın hayal bile edemiyorum ne hakaretler eder acaba şeytan diyo çek gitGeçmiş olsun. Mide bulantılarınız için değil ama o geçiyor,bir ayıyla evli olduğunuz için geçmiş olsun. Şimdi benle ilgilenmiyorsun diyen loğusalıkta size neler yapar bilinmez.
OfffDedim zaten beraber hamile kaldik diye böyle yapacaksan aldırırım yada çeker gider yüzünü göstermem dedim sen benden çocuk yaptığına pişmansın kimden istiyosun dedi
Erişmez bu gidişle aramızda 8 yaş var dede olunca mi erişecekOfffne alaka şimdi bu yaa. Yaptığı tavır hareketlerden dolayı böyle yaparım diyosun sen. Eşiniz olgun düşünceye hala erişmemiș olabilir mii?
Bende onu dusunuyorum daha hamile olduğuma bile sevinemedimBulantılarım olduğu haftalar çok fenaydı herşey.. Riskli bi dönem olduğu için eşim evdeydi benimle ilgilendi. Yaptığı yemeklere o kokuyo bu kokuyo diye söylenirdim elimde olmadan. Bulantım geçsin diye, kraker, leblebi getirirdi. Stresten eşime sarmalarımda cabası. Eşinizin yaptığı çok ayıp. İlgilenilmesi gereken sizsiniz, en hassas zamanlar oluyor ilk aylar. Hamileliğe alışınca sizde yavaş yavaş normale dönersiniz, ama şimdiden böyle yapan doğum sonrası ne yapar bilinmez.
Bilmiyorum canım.Umarim düzelir.Erişmez bu gidişle aramızda 8 yaş var dede olunca mi erişecek
Bu arada karnınız ciktimi acaba 16. Haftaymista merak ettim :)Bilmiyorum canım.Umarim düzelir.
Ha bide ilişki yasagimiz var en önemlisini unuttum
Bende onu dusunuyorum daha hamile olduğuma bile sevinemedim
DDüzelmez anası gibi olmami bekler benimki biktim gerçekten gebeliğimi ogreneli çok olmadi ama bıktırdı şimdidenBende tüp bebekle hamile kaldım 12 haftaya kadar ilişki yasaktı, hormonlardan dolayı hep uyurdum. Bi film açar uzanırdık. Ben yarısı olmadan uyuyup kalmış olurdum. Kahvaltı eşimde, yemek yapma çoğu zaman eşimde, temizlik eşimde.. Cidden bende çok gelgitliydim korkularım çoktu o streside resmen kocamdan attım. Şimdi şimdi farkediyorum. Sizin bu kadar naif davranmanıza karşılık gördüğünüz tavır hiç hoş değil. Eşinizin kendine çeki düzen vermesi lazım.
Hamile kalmadan önce nasıldı size karşı?DDüzelmez anası gibi olmami bekler benimki biktim gerçekten gebeliğimi ogreneli çok olmadi ama bıktırdı şimdiden
Iyiydi çok iyiydi ama beni el üstünde tut padişah muamelesi yaP istediğim zaman op kokla böyle bi tıpti yaniHamile kalmadan önce nasıldı size karşı?
İstedikleri yapıldığında herkes iyi olur zaten. Yapacak bişey yok mecbur alışacak. Tavrınızı koyun.Iyiydi çok iyiydi ama beni el üstünde tut padişah muamelesi yaP istediğim zaman op kokla böyle bi tıpti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?