ya arkadaşlar bayanın kocası zorla kendisine maydonoz suyu içirmeye kalkmış.
geçmiş konularına bir bakın.
kocan bu çocuğu istemiyor hala neden anlamıyorsun ki???
konu sahibi defalarca konu açtı bu şekildeee napsın aldırsın mı yani
madem dikkat etseydi baştan beyfendi
konu sahibi defalarca konu açtı bu şekilde
kendisi ısrarla kocasının mükemmelliğini savunup duruyor.
defalarca yardım almaları gerektiğinden bahsedildi.
ama mükemmel kocasından iki günde bir yakınıyor. ve kocasının bebeği istemediğini bildiği halde önemli olan benim bebeği istemem diyor.
çok mu sağlıklı bir ilişki sizce?
aynen kuzum. ben yoruldum artık. farkındaysanız cevap da vermiyor bana.oooo mevzu baya derinmiş o zaman
yaş iş
aslında olay bu.Kızlar ben hamile kaldim çok şükür ama tam umudu kesmiş herşeyi salmışken kaldim. Eşim sorun çıkardı ilaç iç bilmem ne düşsün falan diye çok şükür hallettim ama benden çok uzaklaştı bir yandan bebeğim sağlıksız olacak diye korkuyorum bir yandan eşimin triplerini çekiyorum ne yapacagimi şaşırdım ya
Evet, burda konu sahibi elindeki bombanın pimini çekip beklemeye koyulmuş. Umalım da patlayan konfeti olsun..aslında olay bu.
bu çocuk mevzusu iki tarafında istemesiyle olmalı bence.
eşlerden biri zorla diğerini ikna edince ortaya bu çıkıyor işte. adam kendince trip atıyor. kadının umrunda olan tek şey bebeği.
bilemiyorum... lütfen baba olmaya hazır olmayan kişilere dayatılmasın bu.
bebeği aldıramayacağına göre mutlaka çift terapisi almaları gerek bunu söylediğimdeEvet, burda konu sahibi elindeki bombanın pimini çekip beklemeye koyulmuş. Umalım da patlayan konfeti olsun..
adam çocuk istemiyor çünkü kendince trip attığını düşünüyor. amacı konu sahibini hamile kaldığı için pişman etmek9 haftalik hamile karisindan ilgi mi bekliyormus?
Keske belediye bunlari toplasa uzaga goturup atsa ya,yok artik daha neler!
Istemiyorsa keske bir taraflarina hakim olsaymis bu nedir yani? Koca olacak da baba olacak boyleleri hey Allahimadam çocuk istemiyor çünkü kendince trip attığını düşünüyor. amacı konu sahibini hamile kaldığı için pişman etmek
zaten olmuyor diye salmışlarIstemiyorsa keske bir taraflarina hakim olsaymis bu nedir yani? Koca olacak da baba olacak boyleleri hey Allahim
bebeği aldıramayacağına göre mutlaka çift terapisi almaları gerek bunu söylediğimde
konu sahibi aman bebeğime bir şey olmasın dedi
ya adam ilaç iç düşsün maydonoz suyu iç düşsün falan demişNe desem bilemedim. Şuan böyle bir çiftin, çocuk yetiştirirken neler yapacağını düşünmek istemiyorum. Kadınlarımız niye böyle çocuk heveslisi acaba. Yada ben erkeğim de haberim mi yok? Bir oğlum var onu da eşimin yalvarmaları sonucu doğurdum.
En iyisini yapmışsınız. Erkeklerin çocukla ilgilenmesi, sorumluluk alması için biraz sürünmeleri şart bence. Kadını daha hevesli görünce tüm sorumluluğu üstüne atıp kaçıyorlar genelde. Bu arada sağlıkla büyütünya adam ilaç iç düşsün maydonoz suyu iç düşsün falan demiş
bizimki hala ilgi bekliyor kocasından
al benden de o kadar benden çok eşim çıldırdı da yapmaya kalktık
siz de öyle çok teşekkürler.En iyisini yapmışsınız. Erkeklerin çocukla ilgilenmesi, sorumluluk alması için biraz sürünmeleri şart bence. Kadını daha hevesli görünce tüm sorumluluğu üstüne atıp kaçıyorlar genelde. Bu arada sağlıkla büyütün ❤
Canım ilgi bekleyen ben değilim esim iyice okusaydın keşkeya adam ilaç iç düşsün maydonoz suyu iç düşsün falan demiş
bizimki hala ilgi bekliyor kocasından
al benden de o kadar benden çok eşim çıldırdı da yapmaya kalktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?