• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle ilgilenemiyorum:(

bu kadar merhametsiz adamları nasıl yetiştiriyor anaları merak ediyorum cidden. yolda tanımadığımız yüzü solgun insan görsek bile iyi misin diye sorarız en azından. bakıyosun bu ayılar kendi çocuğunu taşıyan kadına zulüm ediyolar. akıl alacak iş değil. gavur yapmaz diye bi laf vardı eskiden, halt etmiş kim demişse onu. ben "gavurun" böyle vicdansızını görmedim bizimkilerin ettiği kadar.

bu adamların üremesine yardım ettiğiniz için aslında size de kırgınım ama neyse hiç oraya girmeyeyim hanımlar :110:

ya arkadaşlar bayanın kocası zorla kendisine maydonoz suyu içirmeye kalkmış.
geçmiş konularına bir bakın.
kocan bu çocuğu istemiyor hala neden anlamıyorsun ki???

ee napsın aldırsın mı yani
madem dikkat etseydi baştan beyfendi

ee napsın aldırsın mı yani
madem dikkat etseydi baştan beyfendi
konu sahibi defalarca konu açtı bu şekilde
kendisi ısrarla kocasının mükemmelliğini savunup duruyor.
defalarca yardım almaları gerektiğinden bahsedildi.
ama mükemmel kocasından iki günde bir yakınıyor. ve kocasının bebeği istemediğini bildiği halde önemli olan benim bebeği istemem diyor.
çok mu sağlıklı bir ilişki sizce?

konu sahibi defalarca konu açtı bu şekilde
kendisi ısrarla kocasının mükemmelliğini savunup duruyor.
defalarca yardım almaları gerektiğinden bahsedildi.
ama mükemmel kocasından iki günde bir yakınıyor. ve kocasının bebeği istemediğini bildiği halde önemli olan benim bebeği istemem diyor.
çok mu sağlıklı bir ilişki sizce?

oooo mevzu baya derinmiş o zaman
yaş iş

Kızlar ben hamile kaldim çok şükür ama tam umudu kesmiş herşeyi salmışken kaldim. Eşim sorun çıkardı ilaç iç bilmem ne düşsün falan diye çok şükür hallettim ama benden çok uzaklaştı bir yandan bebeğim sağlıksız olacak diye korkuyorum bir yandan eşimin triplerini çekiyorum ne yapacagimi şaşırdım ya
aslında olay bu.
bu çocuk mevzusu iki tarafında istemesiyle olmalı bence.
eşlerden biri zorla diğerini ikna edince ortaya bu çıkıyor işte. adam kendince trip atıyor. kadının umrunda olan tek şey bebeği.
bilemiyorum... lütfen baba olmaya hazır olmayan kişilere dayatılmasın bu.

aslında olay bu.
bu çocuk mevzusu iki tarafında istemesiyle olmalı bence.
eşlerden biri zorla diğerini ikna edince ortaya bu çıkıyor işte. adam kendince trip atıyor. kadının umrunda olan tek şey bebeği.
bilemiyorum... lütfen baba olmaya hazır olmayan kişilere dayatılmasın bu.
Evet, burda konu sahibi elindeki bombanın pimini çekip beklemeye koyulmuş. Umalım da patlayan konfeti olsun..

9 haftalik hamile karisindan ilgi mi bekliyormus?
Keske belediye bunlari toplasa uzaga goturup atsa ya,yok artik daha neler!

Üstüne kusun bisey derse seninle ilgilenmek için wc ye koşamadım kusura bakma dersiniz .
Bu ne ya erkekler bu kadar duygusuzmu gerçekten inanamıyorum artik .

bebeği aldıramayacağına göre mutlaka çift terapisi almaları gerek bunu söylediğimde
konu sahibi aman bebeğime bir şey olmasın dedi 😂
😑 Ne desem bilemedim. Şuan böyle bir çiftin, çocuk yetiştirirken neler yapacağını düşünmek istemiyorum. Kadınlarımız niye böyle çocuk heveslisi acaba. Yada ben erkeğim de haberim mi yok? Bir oğlum var onu da eşimin yalvarmaları sonucu doğurdum.

😑 Ne desem bilemedim. Şuan böyle bir çiftin, çocuk yetiştirirken neler yapacağını düşünmek istemiyorum. Kadınlarımız niye böyle çocuk heveslisi acaba. Yada ben erkeğim de haberim mi yok? Bir oğlum var onu da eşimin yalvarmaları sonucu doğurdum.
ya adam ilaç iç düşsün maydonoz suyu iç düşsün falan demiş
bizimki hala ilgi bekliyor kocasından 😂
al benden de o kadar benden çok eşim çıldırdı da yapmaya kalktık 😂😂😂

ya adam ilaç iç düşsün maydonoz suyu iç düşsün falan demiş
bizimki hala ilgi bekliyor kocasından 😂
al benden de o kadar benden çok eşim çıldırdı da yapmaya kalktık 😂😂😂
En iyisini yapmışsınız. Erkeklerin çocukla ilgilenmesi, sorumluluk alması için biraz sürünmeleri şart bence. Kadını daha hevesli görünce tüm sorumluluğu üstüne atıp kaçıyorlar genelde. Bu arada sağlıkla büyütün ❤️

En iyisini yapmışsınız. Erkeklerin çocukla ilgilenmesi, sorumluluk alması için biraz sürünmeleri şart bence. Kadını daha hevesli görünce tüm sorumluluğu üstüne atıp kaçıyorlar genelde. Bu arada sağlıkla büyütün ❤
siz de öyle çok teşekkürler.
gerçi biz istedikten sonra iki yıl tedavi gördük şu an ben de çıldırıyorum ama eşimin gözüdeki parıltı hala daha çok 😂

Back
X