• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle ilgilenemiyorum:(

Öyle pat diye bosanilmaz belki çocuğunuz yoktur yada sizin eşinize olmamıştır bilmiyorum ama ben annelik duygusunu tuhaf karşıladım onada zaman veriyorum biraz şimdilik yani ilerleyen zamanlarda devam ederse dediginiz gibi olur inşallah olmasında yani
Siz bilirsiniz ama dikkatli olmanızı öneririm eşinizin tavırları pek normal gelmedi

Yok böyle tipler var ,kizkardesimin 7aylik kolik bebeği var tuvalete zor gidiyor kardeşim gece gündüz uyumaz,enişte geçen tutturmuş sen beni sevmiyon ilgilenmiyon olmuyo böyle diye kız kendine baksmiyo adam ilgi bekliyo bide çocuğa bakmada yardım etmiyo bosanalim demis al bebeği gel bana dedim nedir bu ,bogacam böyle erkekleri devir değişti erkekler bencil nazlanir trip atar oldu çok sinir bozucu
O erkekleri en başından simartip böyle kendimizi üzüyoruz zaten içinde bencillik olanlarda iyice suyunu cikariyo

Kardeşinizin eşi mi boşanalım demiş yoksa kardeşiniz mi ?
Kardeşimin eşi demiş bosanalim diye,bende bı daha derse al gel bebeği dedim aklı başına gelsin güzel güzel konusuyo yardım et dinleneyim diyo yok etmiyo ,neymiş onda meme yokmuş çocuğu susturamazmis avutamiyormus,hastalıktan çocuk beni dört ay görmedi geçen gittim çok bunalmisti kardeşim,çocuğu dakikasında oynattim oyaladim babası yapamazmis kaciyo çocuğa bakmaktan

Kardeşimin eşi demiş bosanalim diye,bende bı daha derse al gel bebeği dedim aklı başına gelsin güzel güzel konusuyo yardım et dinleneyim diyo yok etmiyo ,neymiş onda meme yokmuş çocuğu susturamazmis avutamiyormus,hastalıktan çocuk beni dört ay görmedi geçen gittim çok bunalmisti kardeşim,çocuğu dakikasında oynattim oyaladim babası yapamazmis kaciyo çocuğa bakmaktan
Plansız bir hamilelikmiydi yoksa çocuk istemiştide şimdi mi yan çiziyor ?

Allah yardımcısı olsun üzüldüm gerçekten

O erkekleri en başından simartip böyle kendimizi üzüyoruz zaten içinde bencillik olanlarda iyice suyunu cikariyo
Aynı hataya ilk evlendigim zaman bende düştüm aman kusmesin ilgileneyim ara iyi olsun cirpindim baktım gram değerim olmadı,şimdi umrumda değil kusebilir gidebilir,bana eşimin dediği kendini çok sevmeye basladin dedi ,eskisi kadar ugrasmsyinca böyle düşünmüş beyefendi,
Sizde aynı cümleleri kurun sürekli eşinize ilgiye boğulması gereken sizsiniz o değil indirin eşinizin egosunu biraz nedir bu.

konu sahibi defalarca konu açtı bu şekilde
kendisi ısrarla kocasının mükemmelliğini savunup duruyor.
defalarca yardım almaları gerektiğinden bahsedildi.
ama mükemmel kocasından iki günde bir yakınıyor. ve kocasının bebeği istemediğini bildiği halde önemli olan benim bebeği istemem diyor.
çok mu sağlıklı bir ilişki sizce?
Adam neden istemiyormuş

Kızlar merhaba 9 haftalik hamileyim. Surekli mide bulantısı ve halsizlik yaşıyorum eşimin gözü önünde oluyo bunlar ama umurunda bile değil aksine onunla ilgilenemediğim için onu sevmediğimi sogudugumu falan dusunuyo çıldırmak üzereyim.zaten dünya üstüme üstüme geliyo böyle bi durumdayken anlasilmamak da çabası ama bazende çok mu abartıyorum diyorum sürekli dalıp gidiyomusum onu gormuyomus gözüm falan filan ne yapmalıyım sizce sorun hangimizde :(
Bulantin olunca uzerine kus seni anlar

Plansız bir hamilelikmiydi yoksa çocuk istemiştide şimdi mi yan çiziyor ?
Planlı kardeşimin kocası ısrarla istedi iki sene sonra tutturdu çocuk olsun diye çocuk doğunca bı tarafına zor geldi,eniştenin yüzüne dedim çocuk bakmayı oyuncak bebek bakmak mi sandin dedim yardım eder erkek dedim.

Planlı kardeşimin kocası ısrarla istedi iki sene sonra tutturdu çocuk olsun diye çocuk doğunca bı tarafına zor geldi,eniştenin yüzüne dedim çocuk bakmayı oyuncak bebek bakmak mi sandin dedim yardım eder erkek dedim.
Çok kötü bir durum Allah sabır versin kardeşinize umarım kendini o dengesiz Adamdan kurtarabilir

Çok kötü bir durum Allah sabır versin kardeşinize umarım kendini o dengesiz Adamdan kurtarabilir
Canını dahada sikarsa annemgilden önce ben varım bir haftaya kurarım hayatını bebegede ben bakarım kardesim çalışan insandı kimseye ezdirmem ,teklifimi yaptım kardeşime tercih onun.

Boşanmak gibi bi niyetim yoktu ki su aralar kafam karıştı çocuk için böyle yapınca zaten başka problemimizde yoktu esim çocuğu ben atanmadan istemiyordu normalde çocuk delisidir kendi çocuğuna bu tepkiyi verdi diye kizdim hemen boşanayım mi
Neden siz atanmadan istemiyordu

Ya belirtilerini bile açıp okuttum iki dakika yaptığına üzülüp özür diliyo sonra yine aynı oluyo
Bütün sayfaları okuyamadım ama sanırım sizin zaten bir çocuğunuz varmış da siz ona eşim diyormuşsunuz gibi... Böyle çocukça haller koca adamlara hiç yakışmıyor.

Normal zamanda fazlaca şımartılmış eş bencilliği.
Bulantıniz varmış eşinizi mi dert edeceksiniz bu durumda ?

Olması hamile eşe, hassasiyet göstermektir, eşinizin beyni almıyor herhalde bunu.

Bu işin doğumu, lohusalığı, uykusuz geceleri, yorgun gündüzleri var. Bu kafayla eşle işiniz zor, hiç kulak asmayın, sessiz de kalmayın,laftan anlamaz muhtemelen ama deneyin yine de.

Hasta insanın ateşi ölçersin çorbasını yaparsın ilgilenmiş olursun. Sağlıklı bir insanla ilgilenmemek tam olarak ne anlayamadım.

Back
X