Esimle ilgilenemiyorum:(

konu sahibi defalarca konu açtı bu şekilde
kendisi ısrarla kocasının mükemmelliğini savunup duruyor.
defalarca yardım almaları gerektiğinden bahsedildi.
ama mükemmel kocasından iki günde bir yakınıyor. ve kocasının bebeği istemediğini bildiği halde önemli olan benim bebeği istemem diyor.
çok mu sağlıklı bir ilişki sizce?
Ya sizde mi problem var bende mi acaba biraz okuma yazma dersleri almalısınız bence burdan size her ayrıntıyı anlatıp izin alamıyorum maalesef boş boş yorum yapmayın diğerleri de okuyo ama sizin gibi boş yapmıyorlar bi sorunumuz vardı çözdük evet istememeyi geçti konu ki ben bunu söyledim zaten mahalledeki mixer kadınlar gibi diğer arkadaşları da dolduruyosunuz

Kızlar merhaba 9 haftalik hamileyim. Surekli mide bulantısı ve halsizlik yaşıyorum eşimin gözü önünde oluyo bunlar ama umurunda bile değil aksine onunla ilgilenemediğim için onu sevmediğimi sogudugumu falan dusunuyo çıldırmak üzereyim.zaten dünya üstüme üstüme geliyo böyle bi durumdayken anlasilmamak da çabası ama bazende çok mu abartıyorum diyorum sürekli dalıp gidiyomusum onu gormuyomus gözüm falan filan ne yapmalıyım sizce sorun hangimizde :KK43:
Eşinizi çok anlayışsız buldum. Ben de 13 Hafta 2 günlük gebeyim, her gün akşam yemeğinden sonra uyuyakalıyorum, eşim bir gün olsun lafını etmez. İlerleyen zamanlarda daha yorgun bitkin olacaksınız bunlara alışmalı ve anlayışlı olmalı.

aynen kuzum. ben yoruldum artık. farkındaysanız cevap da vermiyor bana.
çünkü gerçekler acıtır.
beklediği cevap
“Tüh tüh yazıklar olsun eşine çok ayıp etmiş.”
Bekledigim cevap bu değil saçma saçma yorumlar yapiyosunuz bide cevap mi bekliyosunuz insan gibi yazana yazıyorum ama siz muhalefetsiniz herseye allah bilir etrafınızdakilere neler yapıyorsunuzdur siz

Ya sizde mi problem var bende mi acaba biraz okuma yazma dersleri almalısınız bence burdan size her ayrıntıyı anlatıp izin alamıyorum maalesef boş boş yorum yapmayın diğerleri de okuyo ama sizin gibi boş yapmıyorlar bi sorunumuz vardı çözdük evet istememeyi geçti konu ki ben bunu söyledim zaten mahalledeki mixer kadınlar gibi diğer arkadaşları da dolduruyosunuz
tamam da neyden şikayet ediyorsunuz o zaman?
Türkçe öğretmeniyim merak etmeyin. diğer konularınızda da yeterince yardımcı olmaya çalıştım ama asla dinlemediniz beni. asla dediklerime kulak asmadınız eşinize toz kondurmadınız.
eee, şimdi yine aynı konu. İlgilenemiyorum...

tamam da neyden şikayet ediyorsunuz o zaman?
Türkçe öğretmeniyim merak etmeyin. diğer konularınızda da yeterince yardımcı olmaya çalıştım ama asla dinlemediniz beni. asla dediklerime kulak asmadınız eşinize toz kondurmadınız.
eee, şimdi yine aynı konu. İlgilenemiyorum...
Öğrencilerinizin vay haline o zaman yada acaba noktalama işaretlerini yanlış yerlere mi koydum da anlama zorluğu yaşıyorsunuz ne yardımcı oldunuz ya anca böyle bilmiş bilmiş konuşuyosunuz

Öğrencilerinizin vay haline o zaman yada acaba noktalama işaretlerini yanlış yerlere mi koydum da anlama zorluğu yaşıyorsunuz ne yardımcı oldunuz ya anca böyle bilmiş bilmiş konuşuyosunuz
Bi yerde de bebeğim için endişelenmeme laf ettiniz kusura bakmayın karnimdakins zar zor sahip olabildim ben hoş ne olacağı da belli değil zaten sizin gibi de simartilmadim hicbir zaman ne aile tarafından nede esim tarafından ve sizin bu uslubunuzu gördükçe iyikide simartilmamisim diyorum

bir önceki konunuzda bana nasıl teşekkür ettiğinizi hatırlatır, iyi günler dilerim.
üzülmüştüm sizin için.
umarım eşinizle sorunlarınızı çözersiniz.

Konu sahibi mesleğiniz öğretmen olarak görünüyor.Cidden öğretmenmisiniz ? Ben ev hanımı olduğunuz için boşanamıyorsunuz sanmıştım

bir önceki konunuzda bana nasıl teşekkür ettiğinizi hatırlatır, iyi günler dilerim.
üzülmüştüm sizin için.
umarım eşinizle sorunlarınızı çözersiniz.
Evet yine teşekkür ederim tmm benim için üzülmeyin konuşmaya ihtiyacım varki yazıyorum buraya sizin gibilerle kavga etmek için girmiyorum

Konu sahibi mesleğiniz öğretmen olarak görünüyor.Cidden öğretmenmisiniz ? Ben ev hanımı olduğunuz için boşanamıyorsunuz sanmıştım
Boşanmak gibi bi niyetim yoktu ki su aralar kafam karıştı çocuk için böyle yapınca zaten başka problemimizde yoktu esim çocuğu ben atanmadan istemiyordu normalde çocuk delisidir kendi çocuğuna bu tepkiyi verdi diye kizdim hemen boşanayım mi

Evet yine teşekkür ederim tmm benim için üzülmeyin konuşmaya ihtiyacım varki yazıyorum buraya sizin gibilerle kavga etmek için girmiyorum
ya ısrarla yanlış anlıyorsunuz. 🤦🏼‍♀️ ben kavga etmiyorum sizinle aslında.
hatta ben de aynı haftada olduğum için empati kurup çözüm üretmeye çalışıyorum.
yardım, destek alın dedim dinlemediniz. hiçbir yorumu dikkate almıyorsunuz.
iki gün sonra farklı bir versiyonla tekrar konu açıyorsunuz.

Boşanmak gibi bi niyetim yoktu ki su aralar kafam karıştı çocuk için böyle yapınca zaten başka problemimizde yoktu esim çocuğu ben atanmadan istemiyordu normalde çocuk delisidir kendi çocuğuna bu tepkiyi verdi diye kizdim hemen boşanayım mi
Bide bosanilmasi gereken bir durum olunca meslek ayrımına gerek yokki ev hanımı oluncada bosanilir yani

ya ısrarla yanlış anlıyorsunuz. 🤦🏼‍♀️ ben kavga etmiyorum sizinle aslında.
hatta ben de aynı haftada olduğum için empati kurup çözüm üretmeye çalışıyorum.
yardım, destek alın dedim dinlemediniz. hiçbir yorumu dikkate almıyorsunuz.
iki gün sonra farklı bir versiyonla tekrar konu açıyorsunuz.
Tamam işte hoşunuza gitmiyosa yazmayın her konumu böyle sabote ediyosunuz yok çocuk için korkuyosunuz psikologa gidin yok salmışlar üsluba bak dalga mi geciyosun sen milletin sorunları sana terapi gibi geliyo heralde neyse ya Iyi günler inşallah siz böyle şeyler yasamazsiniz

Bilmem sizin kararınız,ben hamileyken çocuğu istediğimi bildiği halde bana maydanoz suyu içirmeye çalışıp benim sağlığımı ve isteklerimi önemsiz gören biriyle evli kalmazdım

Başlık mı yanlış içerik mi ben anlayamadım. Niye sen ilgileneceksin ki?
Yok böyle tipler var ,kizkardesimin 7aylik kolik bebeği var tuvalete zor gidiyor kardeşim gece gündüz uyumaz,enişte geçen tutturmuş sen beni sevmiyon ilgilenmiyon olmuyo böyle diye kız kendine baksmiyo adam ilgi bekliyo bide çocuğa bakmada yardım etmiyo bosanalim demis al bebeği gel bana dedim nedir bu ,bogacam böyle erkekleri devir değişti erkekler bencil nazlanir trip atar oldu çok sinir bozucu

Sen şimdi hamilesin bu adam böyle
E çocuk olunca gecen gündüzün bile olmayacak o zaman boşanmak mı istiyorsun der herhalde
Keşke olgunlaşmayan erkekleri çoğaltmasanız :işsiz:

Bilmem sizin kararınız,ben hamileyken çocuğu istediğimi bildiği halde bana maydanoz suyu içirmeye çalışıp benim sağlığımı ve isteklerimi önemsiz gören biriyle evli kalmazdım
Öyle pat diye bosanilmaz belki çocuğunuz yoktur yada sizin eşinize olmamıştır bilmiyorum ama ben annelik duygusunu tuhaf karşıladım onada zaman veriyorum biraz şimdilik yani ilerleyen zamanlarda devam ederse dediginiz gibi olur inşallah olmasında yani

Yok böyle tipler var ,kizkardesimin 7aylik kolik bebeği var tuvalete zor gidiyor kardeşim gece gündüz uyumaz,enişte geçen tutturmuş sen beni sevmiyon ilgilenmiyon olmuyo böyle diye kız kendine baksmiyo adam ilgi bekliyo bide çocuğa bakmada yardım etmiyo bosanalim demis al bebeği gel bana dedim nedir bu ,bogacam böyle erkekleri devir değişti erkekler bencil nazlanir trip atar oldu çok sinir bozucu
Kardeşinizin eşi mi boşanalım demiş yoksa kardeşiniz mi ?

Back
X