• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle ilgilenemiyorum:(

Bugün hamile olduğunu fark etmez ilgş bekler 9 ay sonra sen lohusa sendromu yaşayacağına o yaşar valla çok çeşit insan varmış burada gördüm. İlgi bekleyenin siz olduğunuzu gösterin. Konuşun iyi olduğunuzu görmüyorsa gözü duysun.

Adam neden istemiyormuş
Atan sonra çocuk yapalım diyodu
Neden siz atanmadan istemiyordu
Çalışamazmışım kpss ev ve çocuk zor olurmuş falan ama bunlar öncesinde oluyodu sonra ben dedim bak çocuk olmuyo sonra istediğimiz zaman olmaz diye oda olmaz diye düşündü heralde ben öyle söyleyince ve ben bu konuşmadan bi kaç ay sonra hamile kaldim o kadar umudum kirilmistiki anlamadım bile kes gibi sigara içmeler ağır işler falan yaptım öğrenince de bozuldu hani olmuyordu diye kpss ye girip atanıp sonra 6 tane dizecekmişiz

Bütün sayfaları okuyamadım ama sanırım sizin zaten bir çocuğunuz varmış da siz ona eşim diyormuşsunuz gibi... Böyle çocukça haller koca adamlara hiç yakışmıyor.
:) alıştım ben artık yadirgamiyorum ama bebegime değince bi başka sınır oldum bilmiyorum hiç umudum yokken oldu da

Back
X