Her yeni yılda VS showu eşime zorla benle beraber izletirdim.Bu rahatlıktan bende istiyorum aşırı kıskançlığımdan sıkıldım
Zaten mesajı benim canımı sıktı. Birde ırkı ile igisi yok benim kadını beğenmememin.Kadın fazlasıyla guzel siyahi veya beyaz kumral olması farketmez guzelse güzeldir.sorunun ne olduğunu tam kavrayamadim ama anladigim kadariyla bu fotolara bakip msj atmasından rahatsiz olmussunuz aldatilmaktan supheleniyosunuz bu tam aldatmak değildir beğenmiş ilgisini cekmis olabilir lakin iş özel msj atmaya vardiysa gözü disarda diye düşünüyorum
Kadının adı Khaddi Sagnia.Eşimi tanıdığım için böyle bir kadını beğendiğini düşünmezdim. Irkı ile ilgisi yok.
Anladım güzellik kavramınıza hitap etmiyor demek ki...msj türkçeye çevirin ne yazdigini bi anlayin önce ama sinir bozucu tabiki bi bayana msj atması bu bayan degil ama belki baska birine yazdiginda karşısındaki cevap verse kimbilir neler olur yol yakinken alin onleminizi niye yaptığını ve yapmamasi gerektiğini istemediginizi birtin mutkakaZaten mesajı benim canımı sıktı. Birde ırkı ile igisi yok benim kadını beğenmememin.
Khaddi Sagnia diye bir atlet.Adı soyadı ne yav merak ettim :)
Nasıl buldunuz. Anladım ben teknolojiden çok uzağımKadını buldum.
94lü, anne tarafından Gambiyalı olan İsveçli uzun atlamacıymış.
Eşiniz belli ki kadını hoş bulmuş. Kadının eşinizin mesajını okuyacağını bile sanmıyorum.
Hafızanız karşısında saygıyla eğiliyorumYavrum bu kadın atlet değil miydi?
Sen ne cins bi şeysin arkadaşım, bıkmadın mı şu kadının çeşit çeşit fotosunu bulup her sene ayrı bi konuyla gelmeye?
Geçen sene kadının şortlu mayolu fotoğrafları ile geldin, şimdi de abiyeli haliyle mi sınıyorsun bizi?
Google'ın bana verdiği yetkiye dayanarakNasıl buldunuz. Anladım ben teknolojiden çok uzağım
Google'ın bana verdiği yetkiye dayanarak
Merak ettim kimmiş diye. Google görsellerde fotoğrafla aratınca bir tanesinde adı çıkıyor zaten. Oradan yola çıkarak da instagramı falan bulunuyor.
Evet. Google'ın görseller bölümünde belirli bir fotoğrafı arayabiliyorsunuz.Bir şey soracağım: Fotoğrafla aratma diye bir şey mi var?
Tamam nasıl yapabilirim peki bunuHer yeni yılda VS showu eşime zorla benle beraber izletirdim.
Çünkü dünyanın izlediği, senelerdir ritüele dönmüş bir eylemimi onunla paylaşmak mutlu ederdi.
Bu sene tv de yayınlanmadı, içimde bir burukluk.
Bunun kadın vücudu ya da kıskançlıktan ziyade, bir gösteri ve güzel olan her şeye beğeni duyulabileceğinin farkında olan bir birey olarak konuşuyorum.
Siz de kendinizdeki noksanlığı telafi edin derim.
Evet. Google'ın görseller bölümünde belirli bir fotoğrafı arayabiliyorsunuz.
Eğer böyle bir foruma, siteye vs yüklüyse fotoğrafın üstüne sağ tıklayıp konumunu kopyalıyorsunuz, sonra google'da ilgili bölüme yapıştırıyorsunuz. Eğer spesifik bir fotoğrafsa aynısını buluyor, değilse benzerlerini buluyor.
Eğer fotoğraf bir yere yüklü değil de bilgisayarınızda falan kayıtlıysa onu da direkt google görsellere yükleyip arıyorsunuz.
Eşimi tanıdığım için böyle bir kadını beğendiğini düşünmezdim. Irkı ile ilgisi yok.Bu kadın senin kocana bakmaz zaten merak etme
Ayrıcada taş gibi vücudu var çirkin falan demişsin de sende var mı o vücut?birde ırkçılık yapıyorsun
Sen o kocanın yularını sıkı tut.dm den kızlara yürümesin bu yaşta ergen gibi
Zatrn ünlü biridir bu kız kocana bakmaz.
A.T değil kızzzz M.A.T baş harfleriKadının adı Khaddi Sagnia.
Kadına yorum yapan bir tane Türk var.
O sen misin yoksa?
Türk yorumcunun baş harfleri A. T.
Kadın çekici baya yaa.
Demek ki tanıyamamışsın güzelimEşimi tanıdığım için böyle bir kadını beğendiğini düşünmezdim. Irkı ile ilgisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?