Eşimle ilgili paranoyam yoksa gerçek mi ?

Kadın fazlasıyla guzel siyahi veya beyaz kumral olması farketmez guzelse güzeldir.sorunun ne olduğunu tam kavrayamadim ama anladigim kadariyla bu fotolara bakip msj atmasından rahatsiz olmussunuz aldatilmaktan supheleniyosunuz bu tam aldatmak değildir beğenmiş ilgisini cekmis olabilir lakin iş özel msj atmaya vardiysa gözü disarda diye düşünüyorum

Bu rahatlıktan bende istiyorum aşırı kıskançlığımdan sıkıldım
Her yeni yılda VS showu eşime zorla benle beraber izletirdim.
Çünkü dünyanın izlediği, senelerdir ritüele dönmüş bir eylemimi onunla paylaşmak mutlu ederdi.
Bu sene tv de yayınlanmadı, içimde bir burukluk.
Bunun kadın vücudu ya da kıskançlıktan ziyade, bir gösteri ve güzel olan her şeye beğeni duyulabileceğinin farkında olan bir birey olarak konuşuyorum.
Siz de kendinizdeki noksanlığı telafi edin derim.

Zaten mesajı benim canımı sıktı. Birde ırkı ile igisi yok benim kadını beğenmememin.

Eşimi tanıdığım için böyle bir kadını beğendiğini düşünmezdim. Irkı ile ilgisi yok.
Kadının adı Khaddi Sagnia.

Kadına yorum yapan bir tane Türk var.
O sen misin yoksa?
Türk yorumcunun baş harfleri A. T.

Zaten mesajı benim canımı sıktı. Birde ırkı ile igisi yok benim kadını beğenmememin.
Anladım güzellik kavramınıza hitap etmiyor demek ki...msj türkçeye çevirin ne yazdigini bi anlayin önce ama sinir bozucu tabiki bi bayana msj atması bu bayan degil ama belki baska birine yazdiginda karşısındaki cevap verse kimbilir neler olur yol yakinken alin onleminizi niye yaptığını ve yapmamasi gerektiğini istemediginizi birtin mutkaka

Kadını buldum.
94lü, anne tarafından Gambiyalı olan İsveçli uzun atlamacıymış.

Eşiniz belli ki kadını hoş bulmuş. Kadının eşinizin mesajını okuyacağını bile sanmıyorum.
Nasıl buldunuz. Anladım ben teknolojiden çok uzağım

Hafızanız karşısında saygıyla eğiliyorum

Bir şey soracağım: Fotoğrafla aratma diye bir şey mi var?
Evet. Google'ın görseller bölümünde belirli bir fotoğrafı arayabiliyorsunuz.
Eğer böyle bir foruma, siteye vs yüklüyse fotoğrafın üstüne sağ tıklayıp konumunu kopyalıyorsunuz, sonra google'da ilgili bölüme yapıştırıyorsunuz. Eğer spesifik bir fotoğrafsa aynısını buluyor, değilse benzerlerini buluyor.
Eğer fotoğraf bir yere yüklü değil de bilgisayarınızda falan kayıtlıysa onu da direkt google görsellere yükleyip arıyorsunuz.

Tamam nasıl yapabilirim peki bunu

Böyle bir özelliğin varlığından haberim yoktu. Çok iyi oldu bunu bilmek. Teşekkür ederim.

Bu kadın senin kocana bakmaz zaten merak etme
Ayrıcada taş gibi vücudu var çirkin falan demişsin de sende var mı o vücut?birde ırkçılık yapıyorsun
Sen o kocanın yularını sıkı tut.dm den kızlara yürümesin bu yaşta ergen gibi
Zatrn ünlü biridir bu kız kocana bakmaz.

Eşimi tanıdığım için böyle bir kadını beğendiğini düşünmezdim. Irkı ile ilgisi yok.

Ailenize neden böyle bir şey anlatıyor sunuz? Arkadaşlarıma DAHA açmadım derken?

Önce eşinize sorun. Bir de böyle bir şey için ayrılacağınızı düşünmüyorum, buyüzden yaşananları başkalarına yaymayın.

Taş gibi kadın ya nesini beğenmedin.Tanınmış biridir heralde ama ben tanımıyorum.Hayranlık gibi geldi bana.

Demek ki tanıyamamışsın güzelim
Adam Abaza gibi kızlara yürüyor instagramdan işte
Daha neyi konuşuyorsun?
Yok düşünemezmiş yok kadın siyahiymiş bilmem ne
Beğenmiş işte düşmüş peşine elalemin kadınının hemde evli bu adam
Ben kıyameti koparırdım nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz pes.valla adamlar biliyor kimle evleniceğini.ben her haltı yiyim karım evde beni beklesin mantığı işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…