Eşimle ilgili paranoyam yoksa gerçek mi ?

Amma buyutmussun yav. Benim esim de Beyonce hayranı. Onceden uyuz olurdum cunku kadınla uzaktan yakından benzerliğim yok vücut hatlarimi saymazsak ama sayesinde ben de hayranı oldum ne yalan soyliim :)

Yabancılarla daha da kolay yazışılıyor. Çünkü adamlar "aha bana yazdı demek ki sevişecek" diye bakmıyor olaya. Çok güzel muhabbet dönebiliyor.

Ne bileyim mesela facebookta bir grupta başlayan sohbeti özele taşıyıp sonra iyi arkadaş olduğumuz Türkler de var. Biriyle tanışmadan önce herkes yabancıdır zaten. Tanımadığın insanla konuşmazsan o kişi tanıdığın olmaz ki.

Niye canım yabancı olunca aldatmaya girmiyor.Eğer aynı şekilde bi Türk'le konuşsaydı koyameti koparırdınız.Çok komik geldi bana bu düşünce.

Oda bıseymı benım esımın ınt. Bırr suruuu sporcu kaslı kadınlar dolu hepsıdr yabancı ama ben sesımı cıkarmıyorum. Hosuma gıtmeyenı takipten cıkartıyorum. Esım bunun farkında bıle degıl :) o baksın dursun bısey olmaz

Kadını merak edenler Khaddi Sagnia :)

Bismillahirrahmanirrahim..

Evet. Bizim de facebookta gruplarımız var. Bayağı bir kişi ile samimiyiz mesela grup buluşmaları falan yapıyoruz. Birinden yanlış bir şey gördüğün zaman zaten iletişimi kesersin.

Kadın çok güzel yalnz. Fiziği felan da güzel. Keşke benle evlense

Niye canım yabancı olunca aldatmaya girmiyor.Eğer aynı şekilde bi Türk'le konuşsaydı koyameti koparırdınız.Çok komik geldi bana bu düşünce.
Niye aldatmaya girsin ki gel evlenelim mi diyor ya da cinsel içerikli mi konuşuyor sanki..
Aynı şekilde Türk kadın arkadaşlarıyla da konuşuyor. Anormal bir durum yok ki..
Hem zaten farklı bir ülkenin ucunda benim kocamı beklemiyor kadınlar.. :)
Niye tanışıp konuşuyo kadınlarla anlayamadım
Eşim outdoor sporlarla ve doğa fotoğrafçılığı ilgileniyor. Kısa belgeseller çekiyor. Dek geldikçe instagramda yabancı kişilerle de tanışıyor. Öyle birçok msjlaştığı arkadaşı var, hatta kadın daha çok. onlar bu konuda daha ilgili ve sempatikler. :)

Bu rahatlıktan bende istiyorum aşırı kıskançlığımdan sıkıldım
Rahatlık değil de, eşimin kapasitesini ve yapabileceklerini biliyorum. Hem farklı bir ülkenin ucunda benim kocamı beklemiyor kimse.. :) Boşuna kendimi daraltmamın bir manası yok. İngilizcesi yettiği yere kadar konuşsun. :)

yoo değilim ama eşimi tanıyorum. zevkine hitap etmez

Ay ne alaka hitap etmez? Erkeklerin en büyük fntazileri arasında biride siyahi hatunlardır. Hatta şöyle geyik yaptıklarına bile şahit oldum!, abii denemeden ölmeyin diyorlar!!!

Eşinizle yaşadığınız her problemi hemen gidip annenize anlatmak zorunda mısınız ya.. arkadaşlarıma daha anlatmadım demişsiniz. Her problemde hem de eşim kadınlara mesaj atıyor falan diye tüm çevrenize sürekli anlatıyor musunuz. Bazı şeyler eşler arasında halledilir evliliğinizin ne saygınlığı kalıyor çevrede o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…