- 22 Kasım 2010
- 11.354
- 20.395
- 598
Yabancılarla daha da kolay yazışılıyor. Çünkü adamlar "aha bana yazdı demek ki sevişecek" diye bakmıyor olaya. Çok güzel muhabbet dönebiliyor.Katılıyorum. Benim de yarım yamalak ingilizcem ile yabancı kadın/erkekler ile sosyal medyada yazışmışlığım var.
Çünkü, yazarlık benim ilgi alanım.
Amanın kocam görmesin(!)
O değil de geçen okur grubumdan kızlar Nick Bateman'a, "Yazıklar olsun, çocuk mu yaptın elalemden hani evlenecektik," gibi şeyler yazmışlar. İnsanlar niye herşeye bu kadar takılıyor. Adriana Lima'ya da, "Yenge dedik sana, olmadı bu," yazmışlar.
Niye canım yabancı olunca aldatmaya girmiyor.Eğer aynı şekilde bi Türk'le konuşsaydı koyameti koparırdınız.Çok komik geldi bana bu düşünce.Büyük ihtimalle yabancı bir ünlü. Bence aldatmak değil; benim eşiminde instagramında da tanışıp konuştuğu yabancı kadınlar var, hatta eşimin İngilizcesi iyi olmadığı için çoğu kez çevirisinde yardımcı bile oluyorum. :)
Tabi eşinizin attığı mesajın içeriği önemli. Eğer cinsel içerikli vs değilse; çok kafaya takmayın. :)
Yabancılarla daha da kolay yazışılıyor. Çünkü adamlar "aha bana yazdı demek ki sevişecek" diye bakmıyor olaya. Çok güzel muhabbet dönebiliyor.
Ne bileyim mesela facebookta bir grupta başlayan sohbeti özele taşıyıp sonra iyi arkadaş olduğumuz Türkler de var. Biriyle tanışmadan önce herkes yabancıdır zaten. Tanımadığın insanla konuşmazsan o kişi tanıdığın olmaz ki.
Bu adama her gün dm den evlenme teklif ettim 3 ay boyunca hepsini de redetti. İbrahim tatlıses mod onBismillahirrahmanirrahim..
Eki Görüntüle 2222265
Hahahahaha ta kendisi . üstelik her yorumu beğeniyo ve tek tek cevap veriyo yiğidim..Bismillahirrahmanirrahim..
Eki Görüntüle 2222265
Niye aldatmaya girsin ki gel evlenelim mi diyor ya da cinsel içerikli mi konuşuyor sanki..Niye canım yabancı olunca aldatmaya girmiyor.Eğer aynı şekilde bi Türk'le konuşsaydı koyameti koparırdınız.Çok komik geldi bana bu düşünce.
Eşim outdoor sporlarla ve doğa fotoğrafçılığı ilgileniyor. Kısa belgeseller çekiyor. Dek geldikçe instagramda yabancı kişilerle de tanışıyor. Öyle birçok msjlaştığı arkadaşı var, hatta kadın daha çok. onlar bu konuda daha ilgili ve sempatikler. :)Niye tanışıp konuşuyo kadınlarla anlayamadım
Rahatlık değil de, eşimin kapasitesini ve yapabileceklerini biliyorum. Hem farklı bir ülkenin ucunda benim kocamı beklemiyor kimse.. :) Boşuna kendimi daraltmamın bir manası yok. İngilizcesi yettiği yere kadar konuşsun. :)Bu rahatlıktan bende istiyorum aşırı kıskançlığımdan sıkıldım
yoo değilim ama eşimi tanıyorum. zevkine hitap etmez
Bizzati takip ederim Sayın yakışıklı abimiziHahahahaha ta kendisi . üstelik her yorumu beğeniyo ve tek tek cevap veriyo yiğidim..
Kim o yakışıklıBizzati takip ederim Sayın yakışıklı abimizi, her bir fotosunda laaaykım her bir zerrresinde gözüm vardır
HarikasınızKadını buldum.
94lü, anne tarafından Gambiyalı olan İsveçli uzun atlamacıymış.
Eşiniz belli ki kadını hoş bulmuş. Kadının eşinizin mesajını okuyacağını bile sanmıyorum.
Keşke sormayaydım ne güzel yaşıyodum kendi halimde böyle bir şaheserden bihaberKendisi pilot olur ucur beniiiiii diye bağırmak isteyeceğiniz sevimli bir tipEki Görüntüle 2222330 Eki Görüntüle 2222331
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?