Eşimle ilgili paranoyam yoksa gerçek mi ?

Kadını buldum.
94lü, anne tarafından Gambiyalı olan İsveçli uzun atlamacıymış.

Eşiniz belli ki kadını hoş bulmuş. Kadının eşinizin mesajını okuyacağını bile sanmıyorum.

Sizce önemi var mı okuyup okumayacağının? Hangimiz hoş bulduğumuz insanlara yazıyoruz ki? Burada kadının çekici olması olmaması da sorun değil. Bir erkek bir kadına neden yazar sosyal medyada? Hayır, tanımadığı erkeğe bile yazması saçma.

Gerçekten böyle mi düşünüyor sunuz ya? ben insanları çirkin görmem, herkesin güzel bir yanı vardır. Ama sosyal medyada sokakta vsde görsem bir daha dönüp bakmazdım.
Evet, bence çekicilik daha çok fizikte olan bir şey .ve kadın belli spor yapıyor düzenli. Yani zayıf ve düz yerine böyle kivrimlilar daha çekici geliyor bana..

Siz niye bana yükseldiniz şimdi

Yaptıkları işleri veya bazı söylemlerini takdir ettiğim insanlara sosyal medyada yazmışlığım vardır bu takdirimi. Bir kısmı da yarı ünlü veya eski ünlü insanlardı, oyuncu şarkıcı vs. Bazıları sağolsunlar dönüş yaptılar. Uzun uzun konuştuklarımız yazıştıklarımız da oldu. Ne yani mesaj attım diye adama sevişme mi teklif ettim?

Konu sahibinin eşi sırf fiziksel görünümü için kadına yazmış muhtemelen, çünkü mesajın içeriğini bilmiyoruz. Öyleyse bile ben güler geçerdim he o da sana bakacak diye. Adriana Lima'ya yazsa da aynı şey yani. Sevmediğim ünlülere yazacak kadar zevksiz olmasın yeter.

Eğer are you sex düzeyinde liseli ergen gibi abazalık dolu bir şey yazmadıysa ben güler geçerim yani. Hepsi senin mi bebeğim uff falan yazdıysa da adamın kadınlara mesaj atmasına değil bu kadar sığ, abaza olmasına üzülürüm.

Hımm takıntılı bir üye ile karşı karşıyayız demek. İyi de bizimle niye paylaşıyor acaba?
Aklıma direk netflixteki you dizisini getirdi
Dizi güzel mi ya? Yayınlanmadan önce çok yakında bölümünde dikkatimi çekmiş listeye eklemiştim ama izleyeceğim izleyeceğim, sıkılır mıyım acaba diyorum

bu kadin unlu birine benziyor yav sanki kocaniz gidip bu kadinla bisey mi yasadi genedr bilemedim

Bugün üye olmuş sanırım fake konu birde insanların resmini paylaşmışsınız ne kadar yanlış

Katılıyorum. Benim de yarım yamalak ingilizcem ile yabancı kadın/erkekler ile sosyal medyada yazışmışlığım var.

Çünkü, yazarlık benim ilgi alanım.

Amanın kocam görmesin(!)

O değil de geçen okur grubumdan kızlar Nick Bateman'a, "Yazıklar olsun, çocuk mu yaptın elalemden hani evlenecektik," gibi şeyler yazmışlar. İnsanlar niye herşeye bu kadar takılıyor. Adriana Lima'ya da, "Yenge dedik sana, olmadı bu," yazmışlar.

Yalnız bu adam da nasıl sempatik ya. Pofff!

Yalnız bu adam da nasıl sempatik ya. Pofff!
Orijinalinde nasıldır bilemem ama bana da sempatik geliyor. Kız arkadaşını da hiç beğenmemişler ama bence güzel kadın. Whatsapp'ta bayağı gırgırı dönmüş. Yahu ne konuşmuşlar böyle diye bir girdim. Nikciğime bunu hiç yakıştıramadımdan, çok doluyum çooooklara, hayallerim yıkıldı diyen mi dersin, kızlar sevgilisini beğenmediği için kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş demek ki iyi sevişiyor kadın diyen mi, ben olacaktım çocuklarının anası diyen mi... tabii hepsi şamata ama bayağı güldüm.

Ben de oğluna göz diktim damat olarak alacağım

Kadın da sempatik bence ve bazı kadınlar gerçekten şanslı. :)

Aynen hoş kadın. Ben kahküllerini sevmiyorum sadece. En son geçen sene sevgilisi olduğunu öğrendiklerinde de hayalleri yıkılmıştı. Üstüne çocuk olunca dünya başlarına yıkıldı.

Canım ünlü biri ise hayranlık duymuştur yani kötü mesaj yazmadı ise hemen aldatma diye düşünme.ama kadın epey güzel fizigi 10 numara ama olsun ne olacak ki.

Aynen hoş kadın. Ben kahküllerini sevmiyorum sadece. En son geçen sene sevgilisi olduğunu öğrendiklerinde de hayalleri yıkılmıştı. Üstüne çocuk olunca dünya başlarına yıkıldı.

Bünyeler hazmedemedi demek ki bu birlikteliği. :)

Gerçekten böyle mi düşünüyor sunuz ya? ben insanları çirkin görmem, herkesin güzel bir yanı vardır. Ama sosyal medyada sokakta vsde görsem bir daha dönüp bakmazdım.
Googla kadının adını yazınca direk seksi bir popo çıkıyor. Erkekler de sanırım buna bakar yani.

Niye tanışıp konuşuyo kadınlarla anlayamadım

Şimdi bana herkes gülecek ama bende zencileri çok beğeniyorum.Bana göre aldatma sayılmaz.Sevgilimiz ya da eşimiz olsa bile başkalarını görüp beğenebiliriz.Bu kadın da sanırım bir ünlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…