canım tamda ondan bahsettim aslında bask biyerde evde sıkılıyorum ben üniversteden beri çalışırdım turizmciyim çok calıstım ama evlnirken eşim dedi ki 1 yıl calısma benimle evle ilglen sende dinlen yıllrca calıstın ben bekldim bir yıl bir yıl sonra iş armaya basladım benimki değişmeye basladı tavır almaya basldı çalışmsan ihtiycımız yok ama bu bi ihtiyac meselesi degil valla neyptım ettim girdim gönlüme göre haka bi işe sabhalrı işe giderken surat hep ben bütün ilgiyi tam gaz devam ettiriyorum ama eşim hep rahtsızdı kavga bile ettik cunku bana evlnrken calışmamaı istemdgini söylemedin şimdi neoluyo sana 1 seneydi sadece dedim herseye ragmn girdim işe 2 gün iyi 3.gün kötüydük kıskanıyodu biraz ama ben ödün vermedim derken 5 yıldızlı otelim iflas etti
gülsemmi ağlasammı bilemdim ve cok memnundum eşimde alışmak üzerydi sonra mecbur 2 ay sonra cıktım benimki pek mutlu bebek işine gelince 1bucuk yıl oldu yazdan sonra rabbim nasip ederse diyodum düşünüyoruz ama şimdi ben baska sehre gelin geldim bebek olunc uzun süre iş hayatım bitecek bebegimi ufakkende sırf iş için bırakamam arada kaldım iş için ertelemk dogrumu bilmiyorum bebişi ama okadar okudum yada biance büyütüp sonramı işi düşünsem karaszm hobi demişssn spora yazılıyorum iş sebebyle çıkmıştım eşim zaten bide ilginmsede kafayı yerdm duramzdım zaten hak veriyo cünkü arkdaşım pek yok buara cevap verdigin için teşkkürler bazıları neden bukdar detaylı yazdın demiş ikidebir dertelerimiz kısmında hani sundanmı bundanmı bosuna sorulmsın die ama rhtsız olanlar var ndense