• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ilgili sorun

İyi geceler kızlar. Eşim bugün işten geldiğinde kolunda ıssırık izi vardı. Bu ne diye sorduğumda arkadaşımla şakalaşırken ısırdı dedi ve tepkime abartıyorsun dedi siz olsanız ne düşünürsünüz ne yaparsınız?
Eşiniz nerede çalışıyor ve kaç yaşında ?

Tabi ki 7 yaş altı gerçekleşen olağan durumlardan. Yetişkin biri bu hareketi yapıyorsa bu hemcinsim bile olsa arama mesafe koyardım. Çünkü bu derece temas ( dişlerini geçirecek kadar) beni çok rahatsız ederdi. Kızgınlığımı direk belli ederdim gülüp gecmezdim. Eşiniz doğru anlatmışta olabilir bunu aniden yapsa engelleyemezsin. Bir keresinde 4 yaş oğlumdan bildiğiniz dayak yedim elidi ağırmıs. Ben gülmekten engelleyemedim onu.

İyi geceler kızlar. Eşim bugün işten geldiğinde kolunda ıssırık izi vardı. Bu ne diye sorduğumda arkadaşımla şakalaşırken ısırdı dedi ve tepkime abartıyorsun dedi siz olsanız ne düşünürsünüz ne yaparsınız?
Yalan söylüyor benim ilk esiminde kolunda böyle iz vardı morarma aynı cevabı aldım meğerse aldatıyormuş
Ortalığı velveye vermeden sakince delil toplayıp boşanin

7 yıldır ilk defa böyle birşey görüyorum bende şaşkınım bir de hamileyim
Zaten hep sonradan olur böyle şeyler
Aslında hep vardır da artık adam sizi ya gözden çıkardığı için yada nasılsa gidemez dediği için saklama gereği duymaz

Yalan söylüyor benim ilk esiminde kolunda böyle iz vardı morarma aynı cevabı aldım meğerse aldatıyormuş
Ortalığı velveye vermeden sakince delil toplayıp boşanin
Bende yalan söylediğini düşünüyorum iş gereği sürekli günü birlik şehir dışında 7 yıl oldu madem böyle şakalar yapuyor arkadaşlarına 7 yıldır neden görmedim

Konuyu okuyayım dedim, şu müziği paylaşanlar durumu ciddiye almayıp alay konusu ediyorlar 7 yıllık bir birliktelik var ve hamile olan bir kadın soru sormuş “bir derdim var” başlığı altında dalga geçmek doğru mu? Başınıza gelse benzer bir durum hoşunuza gitmez. Zaten üzgün bir de alay konusu olmak iyice strese sokabilir.

Konuyu okuyayım dedim, şu müziği paylaşanlar durumu ciddiye almayıp alay konusu ediyorlar 7 yıllık bir birliktelik var ve hamile olan bir kadın soru sormuş “bir derdim var” başlığı altında dalga geçmek doğru mu? Başınıza gelse benzer bir durum hoşunuza gitmez. Zaten üzgün bir de alay konusu olmak iyice strese sokabilir.
Gerçekten çok teşekkür ederim

kesinlikle katiliyorum

bu arada isirik derken morluk mu dis izi mi? dis izi hemen gecmez mi ya?

Hiç inandırıcı değil. Sessizce takipte kalın. Umarım doğru söylüyordur dicem de aşırı saçma bir hareket. Aldatmiyorsa bile mal heralde. Yada 5 yaşında kalmış. Aldatiyorsa da bebek falan düşünmeyin kurtarın kendinizi. Zor ama güçlü durun.

Pek gerçekçi durmuyor ne yalan söyleyeyim. İnsanlar çimdiklemeyi bile eşim kolumdaki izi görürse yanlış anlar diye uyarabiliyorken ısırmak biraz abartı duruyor

Back
X