Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz nerede çalışıyor ve kaç yaşında ?İyi geceler kızlar. Eşim bugün işten geldiğinde kolunda ıssırık izi vardı. Bu ne diye sorduğumda arkadaşımla şakalaşırken ısırdı dedi ve tepkime abartıyorsun dedi siz olsanız ne düşünürsünüz ne yaparsınız?
30 yaşındaEşiniz nerede çalışıyor ve kaç yaşında ?
İşi nedir ? Arkadaşlarıyla fiziksel temas ve şakalaşma huyu var mı normalde ?30 yaşında
7 yıldır ilk defa böyle birşey görüyorum bende şaşkınım bir de hamileyimO nasil arkadaslik oyle
Normalde boyle civik midir iliskileri?
Isirik varsa devaminda tirnaklamis mi arkadasi bi incelemeye alin esinizi![]()
Yalan söylüyor benim ilk esiminde kolunda böyle iz vardı morarma aynı cevabı aldım meğerse aldatıyormuşİyi geceler kızlar. Eşim bugün işten geldiğinde kolunda ıssırık izi vardı. Bu ne diye sorduğumda arkadaşımla şakalaşırken ısırdı dedi ve tepkime abartıyorsun dedi siz olsanız ne düşünürsünüz ne yaparsınız?
Zaten hep sonradan olur böyle şeyler7 yıldır ilk defa böyle birşey görüyorum bende şaşkınım bir de hamileyim
Bende yalan söylediğini düşünüyorum iş gereği sürekli günü birlik şehir dışında 7 yıl oldu madem böyle şakalar yapuyor arkadaşlarına 7 yıldır neden görmedimYalan söylüyor benim ilk esiminde kolunda böyle iz vardı morarma aynı cevabı aldım meğerse aldatıyormuş
Ortalığı velveye vermeden sakince delil toplayıp boşanin
Evet hamile olduğum için rahat davranmış olabilir gidemez diye ama yanılıyor bende hiç inanmadımZaten hep sonradan olur böyle şeyler
Aslında hep vardır da artık adam sizi ya gözden çıkardığı için yada nasılsa gidemez dediği için saklama gereği duymaz
Şu şarkıyı çok dinleyip büyüsüne kapılmış olabilirler.
Gerçekten çok teşekkür ederimKonuyu okuyayım dedim, şu müziği paylaşanlar durumu ciddiye almayıp alay konusu ediyorlar 7 yıllık bir birliktelik var ve hamile olan bir kadın soru sormuş “bir derdim var” başlığı altında dalga geçmek doğru mu? Başınıza gelse benzer bir durum hoşunuza gitmez. Zaten üzgün bir de alay konusu olmak iyice strese sokabilir.
kesinlikle katiliyorumKonuyu okuyayım dedim, şu müziği paylaşanlar durumu ciddiye almayıp alay konusu ediyorlar 7 yıllık bir birliktelik var ve hamile olan bir kadın soru sormuş “bir derdim var” başlığı altında dalga geçmek doğru mu? Başınıza gelse benzer bir durum hoşunuza gitmez. Zaten üzgün bir de alay konusu olmak iyice strese sokabilir.
Pek gerçekçi durmuyor ne yalan söyleyeyim. İnsanlar çimdiklemeyi bile eşim kolumdaki izi görürse yanlış anlar diye uyarabiliyorken ısırmak biraz abartı duruyorİyi geceler kızlar. Eşim bugün işten geldiğinde kolunda ıssırık izi vardı. Bu ne diye sorduğumda arkadaşımla şakalaşırken ısırdı dedi ve tepkime abartıyorsun dedi siz olsanız ne düşünürsünüz ne yaparsınız?