• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ilgili sorunlarımız?

Nikahımla düğünüm arasında 15 gün vardı. Nikahım olduktan 3 gün sonra biz eşimle bir tartışma yaşadık ve eşim wp mesajlarını ailesine okutmuş ve o gün akşam ailesi ile evimize geldi. Kayınbabam anneme babama ve bana bağırdı çağırdı. Bana sonra döndü yalancı dedi. Babama da dediki kızının kulaklarını çek dedi. Aslında aramızdaki tartışma basit sebeplerdi. Sonra aileler araya girince konu çok büyüdü. Eşimde hiç arkamda durmadı☹️ ne diyorsunuz hanımlar ?
Kulaklarını çek diyen insanları sktr edemediniz mi evden?

Nikahımla düğünüm arasında 15 gün vardı. Nikahım olduktan 3 gün sonra biz eşimle bir tartışma yaşadık ve eşim wp mesajlarını ailesine okutmuş ve o gün akşam ailesi ile evimize geldi. Kayınbabam anneme babama ve bana bağırdı çağırdı. Bana sonra döndü yalancı dedi. Babama da dediki kızının kulaklarını çek dedi. Aslında aramızdaki tartışma basit sebeplerdi. Sonra aileler araya girince konu çok büyüdü. Eşimde hiç arkamda durmadı☹️ ne diyorsunuz hanımlar ?
Esin de, ailesi de korkunc.

Okurken sinir krizi geçirdim. Ya kimseye laf edilmesin diye zorla evlendiniz. Bu okuzle aynı yatağa nasıl girdiniz. Birde çocuk olmadan diyorsunuz siz bu adamı koynunuza mi alıyorsunuz. Eve bile giremez. Kaç aydır evlisiniz? Sizi almıyor sizi gideceğiniz yere bırakmıyor. Kapıya köpek diye bağlanmaz. Bırakın bu adamı ya deymez

gittiğiniz zaman bile peşinizden gelmeyecek biri ise gitmek lazım aslında. korkuyor olabilirsiniz, ağır geliyor olabilir. soğumak için bir müddet daha durabilirsiniz. ya da hepsinin bir güzel a… s…. ortalığı birbirine katıp aile evine gidebilirsiniz. bu devirde sessiz sakin olmanın kimseye yararı yok🫶🏼

Düğün yapılmadı değil mi? Bu durumda düğün olacak mı?

Düğüne bir hafta var diye ses çıkaramadık. Düğün oldu. Ama sürekli kavga ediyoruz sadece çocuk yok. 😔
Neden neden neden diye sormak istiyorum. Az zaman kaldı diye ses çıkarmadık ne demek?
En ufak bir tartışmada velisini arayıp ailecek burnunuzdan getirecekler görmüyor musunuz?

Bunun üzerine düğün oldu mu? Nikah iptali yapılıyor, yapsaydıniz. Şimdi yüz yüze nasıl bakıyorsunuz eşiniz dahil

İşte olayın olduğu gün düğünüme nerdeyse 1 hafta 10 gün vardı. Ses çıkaramadık insanlara ne deriz diye. Ama keşke o zaman bitirseymişim çok pişmanım. Şimdi en ufak kavgada annemi babamI arıyor. Bitsin bu iş diyor
Eee tamam bitsin de canına minnet olması lâzim.

Yuva yıkılması öyle kolay değil sen kendine ve ailene saygı duy eşin aileni mi aradı bitsin mi dedi tasını tarağını topla git bakalım ne yapacak eşin sizi sindirmiş korkutmuş ne ailene saygısı var ne sana çok net sınırını çizmen lazım madem öyle ben yokum demen lazımki seni kaybetmekten korksun böyle çok üzülürsün ben ilk evlendiğimde çok benzerini yaşadım düğünüm bozulmasın diye ortalığı toparladım eşim ilk hafta canavar gibiydi kavga kıyamet aldım bütün eşyalarını koydum arabasına bitti dedim bu iş evlenir evlenmez boşandı olmasın diye katlandım sana dedim ama çok kararlıydım burnumdan getiriyordu çünkü sobra gittim terapistime terapist her konuyu biliyor dedi öyle hemen ayrılık olmaz ara gelsin aradım gel dedim koşa koşa geldi o oldu ama bir hafta falan dedim bitti al eşyalarında arabada güle güle korktu yani anladı kapının önüne konulduğunu ödü koptu
Siz de bu kişiyle devam etmemeliydiniz. Düzelmiş gibi olunca içinize siniyor mu şimdi? Ayar çekmeseniz adamın durumu ortada.

Okurken sinir krizi geçirdim. Ya kimseye laf edilmesin diye zorla evlendiniz. Bu okuzle aynı yatağa nasıl girdiniz. Birde çocuk olmadan diyorsunuz siz bu adamı koynunuza mi alıyorsunuz. Eve bile giremez. Kaç aydır evlisiniz? Sizi almıyor sizi gideceğiniz yere bırakmıyor. Kapıya köpek diye bağlanmaz. Bırakın bu adamı ya deymez
Evlenene gelmiş ya.bu devirde kim kimin umrunda Allah aşkına? Anası babası bile sormuyor insanın artık doğru dürüst.bu da yine bu tarz zorbalık seven kadınların fii tarihinden kalma bahanesi.hiçbir bahaneniz kalmadi artık zorbalık seviyorsunuz da itiraf edip kurtulun artık adam gibi.ya da bu durumdan kurtulmak için psikolojik destek falan alın.ya da bize kurtulmak için ne yapabilirim diye sorun.diğer türlü saçma oluyor.çözüm basit.

Son düzenleme:
böyle adamları allah yarattı demicen adam tutup dövdürücen. bok herifler yaa nedemek mesajları okutmak ne demek götürmemek getirmemek nasıl gittisen gel demek. andaval herif adam ol biraz ya prens erkek modeli al bi jelibon daha teyy allahım ya. kaç kurtul arkana bile bakma yanlış mı yapıyorum acaba diye de düşünme olaki peşinden geldi sakın ama sakın inanma kanma et ağzına gönder.

Napiyosan yap ama cocuk yapma, duzelir aile oluruz sanarsin ama yanilirsin sayisiz konu var burada.
Esiniz iyi bir ders hakediyor ama bilemiyorum siz de aileniz de bana cok pasif geldiniz

Ya yeri geliyor sevgilisine eşine sinirle neler söylüyor insan.
Belki annesi ablası ailesi hakkında bir gün doldunuz ve alakasız şekilde çok ileri boyutta şeyler söylediniz.
Bunları da mı gidip yetiştirecek? Aile birliği kesinlikle kalmaz.
Yuvayı yuva yapan şey güvendir. Güvendiğiniz adamın yanında rahat konuşursunuz, rahat uyursunuz.
Eşinize hala güveniyor musunuz bu tavrından sonra?

Back
X