Eşimle ilgili..

Hanımlar merhaba tekrar, son durumu merak edenler için yazıyorum. Birazdan konuyu kapatacağım. Kapatılabiliyorsa artık, ben pek konu açmadığım için bilmiyorum.

- Eşim dün gece geldi zorla sarıldı "seni seviyorum neden böyle yapıyorsun" deyip durdu. Hala anlamıyor ne kadar kırıldığımı. Dediklerinin ne kadar can yaktığını idrak edemiyor. Benim kızıp üzülmeme şaşırıyor.

-Bugün burayı okuttum eşime "ders çıkaracağım" falan dedi. Birşeyler yine kısa süreli değişecek diye bekliyorum ama kalıcı olacağına inanmıyorum.

-Bütün bunlar olurken ben suratına dahi bakmıyorum, bakamıyorum. O kadar kızgın ve kırgınım.

- Boşanmayı ve çocuk yapmayı düşünmüyorum. Çocuğu şimdilik yapmayı düşünmüyorum gidişata göre karar vereceğim.Ama kesinlikle her yolu deneyip, artık elimden birşey gelmiyor dediğim zaman boşanmayı düşünebilirm. Ben bir sorun çıktığında hemen kestirip atan biriyim, evliliğimde bunu yapmak istemiyorum. Son çarem boşanmak olacak ama inşallah eşim törpülenir bu konuda da bunun dışında ki mutlu hayatımıza devam edebilir.

- Ben her zaman ki gibi yine diyet falan yapacağım inşallah daha ciddiyetle, çünkü eşimden öncesine dayanan bir dert bu benim için. Eşimde tuz biber oldu, derdimi ikiye katladı.

-Eşime bu terbiyesizliği yüzünden, "bu konuda ki" hakkımı kesinlikle haram ediyorum. Allah inşallah hem dünyada hem de ahirette bunu bir şekilde onun yüzüne vurur.

-Çözümüm öncelikli aile terapisti, aile terapistinin yönlendirmesiyle de eşim için psikiyatr.

-Bunlar işe yaramayıp benim hayatımı ve gururumu çiğnemeye devam edecekse de artık boşanma.. Eğer böyle olursa ilerde, evliliğim için vermem gereken emeği, fırsatı verdim ama değişmedi diyeceğim.

-Çözümümü yanlış ve saçma, özellikle beni kandırılmış ve ezik bulanlara, eşimin kabalığından gem vurup aynı onun gibi olanlara buradan selam olsun...

-Tekrar, ciddiyetle, nezaketle ve iyi niyetle bana çözüm bulmaya çalışan, yardımsever herkese çok teşekkürler. Allah razı olsun ve hayatınızda kötülerle karşılaştırmasın inşallah.
Umarım gönlünüze göre olur. O muameleyi hiç bir insan haketmiyor. Kendinize laf söyletmeyin. Bebek kararınız çok doğru. İyi günler.

Konu sahibi madem eşiniz oluyacak, direk ona hitaben yazayacağın bir kaç şey;

Konu sahibinin sayın eşi,
Elbette ki insan eşinin her fiziki özelliğini beğenmek zorunda değil, ama olduğu kişiye saygı duymak zorunda. Eşinizin size karşı veya başka herhangi birine karşı kendini beğendirmek gibi bir görevi yok. Ama o da beğenilmek ister. Güzel güzel konuşsanız aranızda çözemeyeceğiniz problem yok. Mevzu zayıflamaksa çocuk yok zaten, karı koca birlikte bir spor salonuna gidebilirsiniz veya dağ yürüyüşlerine katılabilirsiniz.
Bakın size tavsiye ederim, çocuk eğitiminde bile sen dili önerilmez, bir yetişkineyse ancak sizin eşiniz gibi sizi hoş gören tabiri caizse size kendini ezdiren birine ancak kullanabilirsiniz. Hata ve de utanç sizin. Biraz biz dilini kullanın...

Kavgada söylenemez bu hakaretler ya..İnanamıyorum eşinize madem okuyormuş burayı yazayım "onu esefle kınıyorum".16 yıldır evliyim eşim bana gülden ağır laf etmedi.Bende onu hep el üstünde tuttum.Evlilik karşılıklı saygıyı gerektirir.Kendine saygısı olmayan insanın başkasına hiç saygısı olmaz.Eşiniz elini semaya kaldırıp sizin gibi bir kadın verdiği için Allah a şükretmeli.Başka kadın olsa onu donuyla kapıya koyar.Yerler onun kibarlığını ilk önce kadınına saygılı olsun o.

Ben tesettürlüyüm ama aşırı bol giyinmiyorum gayet normal giyiniyorum ama o bikaç kilo fazlam var gibi düşnmüş zaten çok şişman değilim boy olunca kaldırıyor ama şoka gireceği gibi bi durum yok. Ayrıca eşimden çok iyi koca olur neler okuyoruz burda benimkinin sorunu dilinin ayarı yok,i kadınlarla nasıl konuşulacağı öğretilmemiş bu adama..
Yazılmıştır muhtemelende eşinden çok iyi koca oluyorsa neden konu açtın arkadaşım? Ettiği laflar yenilir yutulur değil gelmiş çok iyi ama ağzının ayarı yok diyorsun doğum yapınca sana neler edicek hazırlıklı ol. Aldatılma olasılığın yüksek.

Edit: konuşmuşsun inşallah düzelir ama sen zayıflamadan zor. Eşşeklik baki çünkü.

1.73 boya 70 kilo çok aşırı bir kilo değil. Ben 1.60 boya 70 kiloyken kimse inanmıyordu, biz seni maksimum 55-60 sanıyorduk diyorlardı. 70 kilo kulağa çok gelse de uzun boy uzun bacakta rahatlıkla saklanabilir.
Eşine gelince, pes diyorum... Eş insanı yüceltmeli, yerin dibine sokmamalı, diliyle zehirlememeli... Daha bunun hamileliği var hamilelikten sonra deli gibi terlerken sağa sola süt akıtarak gezerken saç baş dağınık kendini salmış ağlarken destek olması var... O günleri göze alabiliyor musun? =/
Katılıyorum benim boy 76 ve kilom 70 iken 38 beden giyiyordum

Yahu kusurluyuz hepimiz.. Önemli olanda kusurlarımızla sevmek sevilmek. Eşin konuşmak icin konuşan fazlasiyla kaba bir adam! Çevresine karşı kibar olması hic birsey ifade etmez sana düzgün davranmadikça. Madem sülalesine o kadar düşkün kendi akrabalarından evlenseymis sen kendinle silah zoruyla mı evlendirdin sanki? Tipik herif ya sinirlerimi bozdu.

Back
X