Eşimle ilişkide zevk almıyorum akıl verin bana

denizzz5900

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2020
694
240
23
23
Merhaba arkadaşlar 1 seneyi geçim evliliğim var ve çok mutluyum Benim sorunum şu eşimle ilişkide eşimin penisi kalkmıyor sertleşmiyor bazen oluyo ama hemen iniyo ve ben bu durumdan zevk almıyorum kendime ilk defa jartiyer aldım belki değişiklik olur diye ama olmadı bende eşimde çekingeniz ilişkilerimiz hep sessiz olur ve biter yarım saat kadar sürüyor ben 20 eşim 27 yaşında ne yapmamız lazım eşim bana belki sorun sendedir sen yapamıyosundur diyo ne yapmalıyım bu durumda

Canım bende 20 eşim 27 yaşında😄 bir buçuk yıllık evliyim 🤷🏼‍♀️ Bence sorun sende değil eşim daha bana dokununca hemen kalkıyor🤷🏼‍♀️ Eşinde bi sıkıntı bencee
19 yaşında evlenecek kadar ne yaşadınız ya gerçekten ben daha 22 yaşındayım gece yatmadan çikolatalı süt içiyorum😀

Sorun tam anlamıyla karşı tarafta sizinke alakası yok.Bunun için tabikide klinikler mevcut tedavisini olsun

Eşiniz durumu büyük bir başarısızlık olarak görüp bir taraftanda utandığından maalesef küçük çocuklar gibi 💩 u sizin üstünüze atıyor ama hiç alakası yok. Sert...leşememek tamamen erkeğin problemidir. Ki karşısında 20 yaşında genç bir kadın var. Eşiniz biraz çamura yatmış. Hiç kusura bakmasın ama millet duysa bi tarafıyla güler nasıl yani sorun karında mı? diye. :KK53:
Çocuk yapmayın kesinlikle, eşinizi öncelikle bir üroloji doktoruna gösterek başlayın ve gerekirse psikolojik destek aldırın. Gerekli desteği aldıktan sonra daha iyi olacaktır herşey. Bu utanılacak bir şey değil. Ve cinsellik evliliğin önemli bir parçası görmezden gelinecek bir sorun değil.

@z
19 yaşında evlenecek kadar ne yaşadınız ya gerçekten ben daha 22 yaşındayım gece yatmadan çikolatalı süt içiyorum😀
bende çok şükür bin şükür gece kocamla beraber en sevdiğim çikolatalı sütümü içtik ninnimizi dinledik ve uyuduk canım ☺👍🏻😄

Lütfen araştırın ve bilgilenin ki bu erkekler sizi sorun sende diye kandıramasın.

Adamın pipisi kalkmıyor yani sertleşme sorunu var. Nasıl sorun sende olabilir? Söyle ona doktora gitsin. Sana da bok atıp durmasın.
Ya kalkıyor ama oda işte afedersiniz ya ellersem bi süre yada başka bişey yani ilişkiyw gireceğimiz zaman illa benim bişey yapmam lazım

Sorun sizde de degil eşinizde de degil sorun peniste🤐 kim ister ki yani boyle birşey yasamayi..Esinize de mana bulmaya luzum yok doktor cozer bu işi 😊

Eşiniz ereksiyon olamıyorsa yapamayan neden siz oluyormuşsunuz ki? Jartiyer almışsınız ondan bile etkilenmediyse sorun kendisinde bence
Önceden böyle değildi günde 4 5 defa biz yatağa geliyorduk ama ben adet oldum bu hafta 1 haftadır bişey yapmadık tabi ne bileyim diyorum ona sen diyorum bi değişiksin dedim bu akşam neden diyo yavaş ve isteksiz gibi davranıyorsun dedim sanki zorla yaptırıyorum gibi işte sen sus sen böyle yapınca yapasım gelmiyor psikolojimi bozuyorsun benim diyo 2 gündür düzgün ilişki olmadı unutmuş gibi ilişkşye girmeyi sanki bende anlamadım

Back
X