- 31 Ekim 2015
- 676
- 612
- 103
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Huzur ...
Ben anlamam öyle dişilikle , geyşa usulu hizmetle cartla curtla eve adam bağlamaktan .
Erkek o kapıdan içeri girdiğinde ; tüm yorgunluğunu atıp huzur buluyorsa , zaten bir an önce eve gelmek ister .
Huzuru sağlamanın yolu da ; fazla dır dır yapmadan ortak zevkler üzerine kurulu yaşam alanı oluşturmak .
Sorun şu ki aslında pek ortak noktamız yok, genelde bnm sevdiğim şeyler ona sıkıcı geliyor, sinema, yürüyüş yapmak gibi.. Aslında sorumu şöyle mi yapmalıydım bilemedim;Huzur ...
Ben anlamam öyle dişilikle , geyşa usulu hizmetle cartla curtla eve adam bağlamaktan .
Erkek o kapıdan içeri girdiğinde ; tüm yorgunluğunu atıp huzur buluyorsa , zaten bir an önce eve gelmek ister .
Huzuru sağlamanın yolu da ; fazla dır dır yapmadan ortak zevkler üzerine kurulu yaşam alanı oluşturmak .
Malesef kısa süreli işe yarıyor canım anladın sen onukırmızı don yazmazsam çatlarım
Malesef kısa süreli işe yarıyor canım anladın sen onu
En onemlisini yazmissiniz zaten.Insan huzur buldugu yere kosa kosa gelir,kirmizi gecelik vs hikaye...Huzur ...
Ayynen ya, o konuda sorun yok ben aramızdaki manevi bağ güçlensin istiyorum, yani iyi bir karı koca ilişkisi bence sadece mutfak ve yatak odasına dayalı olmamalı.."Giyin suslen seni arzulamasini sagla"cilar gelir birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?