Eşimle ilişkimi nasıl daha iyi bir hale getirebilirim?

Vaveylaaaa

Göründüğün Gibi Değilsen,Hiç Görünme Daha İyi...
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
676
612
103
Merhaba bayanlar, ben 3 yıllık evliyim, eşimi çok seviyorum, o da beni seviyor biliyorum.. Çok büyük problemler atlattık, haklı haksız önemsemeden birbirimizi yıpratmaktan vazgeçtik..
Eşim %70 iş yorgunluğundan ve %30 kişiliğinden dolayı öyle muhabbet edip, duygularımı düşüncelerimi pek paylaşabildiğim birisi değil, sadece düşüncesini duygularını kısa cümlelerle ifade eder..yorgunluğuna hak veriyorum tabii ki, ama bir kadın olarak da özellikle bazı zamanlarda insan daha çok ilgi, şefkat, ne bileyim en azından bişeyleri doyasıya konuşmak istiyor..
Şimdi benim sorum şu ; eşimin ilgisini daha fazla nasıl çekebilirim? Yani nasıl anlatılır bilmiyorum ama eve gelmesi için can atabilir hale nasıl getirebilirim?

Tecrübeli arkadaşlarımdan tavsiye bekliyorum..

Huzur ...

Ben anlamam öyle dişilikle , geyşa usulu hizmetle cartla curtla eve adam bağlamaktan .

Erkek o kapıdan içeri girdiğinde ; tüm yorgunluğunu atıp huzur buluyorsa , zaten bir an önce eve gelmek ister .

Huzuru sağlamanın yolu da ; fazla dır dır yapmadan ortak zevkler üzerine kurulu yaşam alanı oluşturmak .

Sorun şu ki aslında pek ortak noktamız yok, genelde bnm sevdiğim şeyler ona sıkıcı geliyor, sinema, yürüyüş yapmak gibi.. Aslında sorumu şöyle mi yapmalıydım bilemedim;
Ortak noktaları nasıl arttırabilirim falan, ama ben bayanların bnm ne anlatmak isteğimi anladıklarını biliyorum :)

Yani erkeklerin kalbine giden yol neresinden geçiyor bilmem ama benim eşimin kalbine giden yol kesinlikle midesinden geçiyor. Is cikisi tel acıyor sevdiği yemekleri siraliyorum şunu şunu yaptım diye markete bile uğramadan eve kosuyor:) tabi cinselligi de göz ardı etmemek gerek o da hatırı sayılır bir faktör.

ortak noktamız yok, nasıl ortak nokta yaratırım demişsiniz de

3 yıl olmuş evleneli biz nasıl bilelim ki o ne sever sen ne seversin

bir de hiç mi ortak noktanız olmadan evlendiniz

yeri gelir tv den karı kız muhabbeti bile yaparız şunun göğsü bunun poposu diye o sizin yaşam biçiminize bağlı biraz

Hıı sen o anlamda sorduuun
Esin gelmeye yakın dustan çık bornozun dusuversin
Daha bunu görüp de etkilenmezse bilemicem

En onemlisini yazmissiniz zaten.Insan huzur buldugu yere kosa kosa gelir,kirmizi gecelik vs hikaye...
Surat asmak,surekli sikayet etmek,ailesi ile ilgili yorum yapmak bunlarin hepsi iliskiye zarar veren seyler.

Ayrica size tavsiyem bir ugras edinmeniz.Ya bir ise baslamak,ya bir hobi edinmek,sosyallesmek bunlarin hepsi hayatinizin merkezinden esinizi cikarmaniza yardimci olacak ve kendinizi iyi hissetmenizi saglayacak seyler.

"Giyin suslen seni arzulamasini sagla"cilar gelir birazdan
Ayynen ya, o konuda sorun yok ben aramızdaki manevi bağ güçlensin istiyorum, yani iyi bir karı koca ilişkisi bence sadece mutfak ve yatak odasına dayalı olmamalı..
İnsan dokunmadan da, bir şekilde çıkarı olmadan iletişim kurabilmeli..
Ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum o yüzden yardım istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…