- 31 Ekim 2015
- 676
- 612
- 103
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Bnm amacım masallardaki gibi bir hayat yaşamak değil, masal bile anlatsam beni yürekten dinlemesini sağlamaya çalışıyorum, yazılan her cevabı da dikkate alıcam bunu az da olsa başarabilmek için..Kusura bakmayın ama burada sadece konuları okuyarak insanlar yargılanıyor sizde kendinizi böyle yansıttınız ben ne yapabilirim sizin için tek dileğim dilerim sonsuza dek eşinizle masallarda ki gibi bir hayat yaşarsınız zira eş problemleri sıkıntılı biraz bende yaşadım
Yoo ben sadece gercegi yuzunuze vurdum hem ayni konuyu acip hem de konu sahibine laf soyluyordunuz.Yaptiginiz mantikli mi sizce?Şu an yargıladığınız şeyi yaptığınızın farkındamısınız benimde açtığım eski bir konudan bahsetmişsiniz yani ısıtıp önüme getirmişsiniz diyecek başka söz yok
Ben benimle aynı içeriye sahip olan konuyla ilgili laf söylemedim ikisi farklı şeyler ayrıca burda yüze vurulacak bir gerçek yok bas baya yargıladığınız şeyi yaptınız ki bu konu sizi nden ilgilendiriyor akraba falanmısınızYoo ben sadece gercegi yuzunuze vurdum hem ayni konuyu acip hem de konu sahibine laf soyluyordunuz.Yaptiginiz mantikli mi sizce?
Ay ne güzel tabir etmişsiniz. Işık oldunuz valla şahsen banaHuzur ...
Ben anlamam öyle dişilikle , geyşa usulu hizmetle cartla curtla eve adam bağlamaktan .
Erkek o kapıdan içeri girdiğinde ; tüm yorgunluğunu atıp huzur buluyorsa , zaten bir an önce eve gelmek ister .
Huzuru sağlamanın yolu da ; fazla dır dır yapmadan ortak zevkler üzerine kurulu yaşam alanı oluşturmak .
Sizi anlıyorum şu anki açtığınız konuda tabi ki çünkü bende böyle bir problem yaşadım sadece gelininize bu şekilde davranmasız acaba eşinizle aranızdaki bu problemden mi kaynaklanıyo diye düşündüm..Bnm amacım masallardaki gibi bir hayat yaşamak değil, masal bile anlatsam beni yürekten dinlemesini sağlamaya çalışıyorum, yazılan her cevabı da dikkate alıcam bunu az da olsa başarabilmek için..
O konuyu yanlış anladığımı sonradan yazdım, içeriği sildim ve özür diledim bana kızan bayanlardan.. İçerik silmek de bu sitenin kurallarına uymuyormuş bunu da öğrendim bı sayede..
Ve tlf açıp konuştum durumu açıklığa kavuşturdu..
Gerçekten bu konuda çok fazla fikir almak isteyerek bu konuyu açtım..
Lütfen rica ediyorum şimdi gerçek ve yardım edecek yorumların önüne set koymayın, siz de bir bayansınız beni anlayacağınızı düşünüyorum..
Yok gerçekten birbiriyle alakası olmayan konular..Sizi anlıyorum şu anki açtığınız konuda tabi ki çünkü bende böyle bir problem yaşadım sadece gelininize bu şekilde davranmasız acaba eşinizle aranızdaki bu problemden mi kaynaklanıyo diye düşündüm..
Sen şu abimin eşi evine gitmemem için yaptığı plan adlı konuyu açan görümcesin demi belli eşinle konuşamıyon kafayı geline sardın tabi yazık
Ya burada yazmışlar yemek mumlar falan ama bunlar çokda işe yaramıyo bi süre sonra oda adama çekici gelmiyor .. bunu izle belki biraz işe yarar ben zira bu video dan sonra çok değiştim inşallah yardımcı olabilirim sanaYok gerçekten birbiriyle alakası olmayan konular..
O konu bir yanlış anlaşılmaydı.
Eşimle ise yanlış anlayacağımız pek konumuz olmuyor bile :)
Seni ilgilendiren bi durum yok zaten o yüzden yorum yapmaman iyi olurÜslup ortada yoruma gerek yok hayirli geceler...
Teşekkürler, çok merak ettim şu an tlfdan giriyorum nette azalıyor, ilk fırsatta izlicem ama :)Ya burada yazmışlar yemek mumlar falan ama bunlar çokda işe yaramıyo bi süre sonra oda adama çekici gelmiyor .. bunu izle belki biraz işe yarar ben zira bu video dan sonra çok değiştim inşallah yardımcı olabilirim sana
Netiniz çok fazla gitmez zannetmiyorum ama izleyin lütfen bir erkek bir kadından ne bekler çok iyi bir şekilde anşatılmış ben kendimi gördüm bu video da ve hemen yanşışlarımı düzeltmeye başladım inşallah ilişkime yansır ve düzelirTeşekkürler, çok merak ettim şu an tlfdan giriyorum nette azalıyor, ilk fırsatta izlicem ama :)
Bu konuda bir taraf fedakarlik yapmali..mesela dedektif filimleri sevmezdim.sirf esim zevk aliyor diye izledim..ama asla izlemem dedigim filmleri..sonra bi baktimki ortak zevkimiz olmusSorun şu ki aslında pek ortak noktamız yok, genelde bnm sevdiğim şeyler ona sıkıcı geliyor, sinema, yürüyüş yapmak gibi.. Aslında sorumu şöyle mi yapmalıydım bilemedim;
Ortak noktaları nasıl arttırabilirim falan, ama ben bayanların bnm ne anlatmak isteğimi anladıklarını biliyorum :)
Yanina 3lu prizi çek adam gelmeye yedek bataryayi fulle..ver eline teli..bilgisayari..uykusu gelinceye kadar ses etme nefes dahi alma..gecenin bi vakti baktığı sitelerden Kabaran yatma iştahını da karsilarsan senin adamdan mutlusu olmaz
Merhaba bayanlar, ben 3 yıllık evliyim, eşimi çok seviyorum, o da beni seviyor biliyorum.. Çok büyük problemler atlattık, haklı haksız önemsemeden birbirimizi yıpratmaktan vazgeçtik..
Eşim %70 iş yorgunluğundan ve %30 kişiliğinden dolayı öyle muhabbet edip, duygularımı düşüncelerimi pek paylaşabildiğim birisi değil, sadece düşüncesini duygularını kısa cümlelerle ifade eder..yorgunluğuna hak veriyorum tabii ki, ama bir kadın olarak da özellikle bazı zamanlarda insan daha çok ilgi, şefkat, ne bileyim en azından bişeyleri doyasıya konuşmak istiyor..
Şimdi benim sorum şu ; eşimin ilgisini daha fazla nasıl çekebilirim? Yani nasıl anlatılır bilmiyorum ama eve gelmesi için can atabilir hale nasıl getirebilirim?
Tecrübeli arkadaşlarımdan tavsiye bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?